Ne nu šakės, išeinu ir nebegryšiu... Jau kokie grožiai, kaip dailu viskas....Jetau,kad man taip gražiai išeitų.... Ir dar su sarafanais gundot...bet ne man, nors labai labai norėčiau.... ech... nu nėr gyvenimo...
pravėdinau medalioninį
nu eilinį kartą moteros nučiupinėjo
ir toks lengvas pavydas akyse
gundot oi kaip vėl gundot
gundot oi kaip vėl gundot
QUOTE(siaudukes @ 2011 01 19, 19:19)
pravėdinau medalioninį
siandien kaip tik ir as i darba buvau nusinesus pravedinti, tai buvo kaip ir tu rasai, akys ant kaktos pas moteriskes lipo...ui kaip sirdele pagloste, net man labiau patikti pradejo
okey-siaudukes- nenervuokit...kur sazine jusu ...o sau tai as neturiu ...eikit kaku
QUOTE(tiklis @ 2011 01 19, 20:01)
okey-siaudukes- nenervuokit...kur sazine jusu ...o sau tai as neturiu ...eikit kaku
teks brangioji greit greit ir sau nusinerti a ir dar savo dryzuota "chalata" buvau nunesus irgi patiko, ale apsileidau i margiukiu tema vis dar neikeliau pazadu pasitaisyti ant dienu
sakes kaip graziai mergiotes dirbat,taip pavydu
gal jau ir matet,o gal dar ir ne,tesiant medaliu tema
QUOTE(Forget @ 2011 01 19, 12:43)
Nu ką, ateinu
Ne nu šakės su visais šakiukais Sako nepatinka,negražus, nenešiosiu Sąžinės reikia turėt Be proto graži spalva Ir numegzta taip kruopščiai Man gal tik norėtusi kad rankovės labiau aptemptos būtų, bet čia toks menkniekis Tikrai labai labai labai labai labai gražu
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2011 01 19, 14:19)
labu dienu .
dabar de l mano vaizdu-prasom-tik sori uz nuotraukas-pati savi su taimeriu fotkinau
dabar de l mano vaizdu-prasom-tik sori uz nuotraukas-pati savi su taimeriu fotkinau
Ne, nu bet figūros merginų Idealios tokiems mezginiams Aš irgi susinervinau kad ne iš visų rakursų matosi tooooks groooožis
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 01 19, 21:58)
Nu daba viskas, reikia būtinai ženytis
QUOTE(poeme @ 2011 01 19, 22:26)
Nu daba viskas, reikia būtinai ženytis
nu uztektu ir gero baliaus,tik tegu prie kokius metus perspeja su mano tempais
Grįžau O vakar vakare jau parinaus kaip, nu kaip man sunku megzt toliau,kai dalies didžiosios pynės nereikia mezgt. Kokia val. mezgiau skiltelę ir ją vistiek ardyt jaučiu teks nes kažką netaip sukryžiavau Jau buvo panika,kad taip ir nebaigsiu to megztuko
Ne, nu bet figūros merginų Idealios tokiems mezginiams Aš irgi susinervinau kad ne iš visų rakursų matosi tooooks groooožis
[b]Papildyta:
nu jau baikit apie figuras, ...toli grazu maniske idealo neprimena ....oi toli grazzzuuu ..
Ne nu velnias, kaip tik pernai tai padariau ir su kitokia, bet vis tiek medaljonine suknele Tarp kitko, gaila, kad tos žalios tada nemačiau. Nors mano irgi graži
Sveikos
na pagaliau vakar nuraizgiau 5ta skiltele su ta rankoves skyle. Is pradziu bandziau pagal rusaiciu schema, nors taip ir zinojau, kad bus per maza, bet gi reikejo butinai paciai pabandyt Ir aisku buvo per maza Nes ten gi jos virbalai buvo 7,5nr ir pagal ta pacia schema jai normali skyle gavosi, o man tokia, kad vos vos ranka ispraudziau Tai paskui permezgiau paprastai, bet ta isemima dariau trumpesni, pradejau tik nuo 11 eiles, tai vel bijau, kad nebutu mazas, bet lyg ir gerai tilpau si karta
nu ir tau negeda sitiek laiko medaliu temoj sedet ir mums savo medaljonines vestuvines neparodyt Greit trauk ja is spintos ir demonstruok cia mums
na pagaliau vakar nuraizgiau 5ta skiltele su ta rankoves skyle. Is pradziu bandziau pagal rusaiciu schema, nors taip ir zinojau, kad bus per maza, bet gi reikejo butinai paciai pabandyt Ir aisku buvo per maza Nes ten gi jos virbalai buvo 7,5nr ir pagal ta pacia schema jai normali skyle gavosi, o man tokia, kad vos vos ranka ispraudziau Tai paskui permezgiau paprastai, bet ta isemima dariau trumpesni, pradejau tik nuo 11 eiles, tai vel bijau, kad nebutu mazas, bet lyg ir gerai tilpau si karta
QUOTE(Forget @ 2011 01 20, 13:07)
Ne nu velnias, kaip tik pernai tai padariau ir su kitokia, bet vis tiek medaljonine suknele Tarp kitko, gaila, kad tos žalios tada nemačiau. Nors mano irgi graži
nu ir tau negeda sitiek laiko medaliu temoj sedet ir mums savo medaljonines vestuvines neparodyt Greit trauk ja is spintos ir demonstruok cia mums