jezau-aaagne-nu kam taip ziaurei? ...net sausainis istr igo gerklej ...o dar tie karoliai ...veeeee...veeee.viaukt...forget-NEBANDYK-nepazystu as tadu tavi jei nusimegsi
Sveikos,
Nėr žodžių apsakyt Jūsų darbelių grožiui , kažkas nerealaus
Tiklis vos užrodė šį šedevrą - kaip mat susigundžiau tokį grožį megzt
Gal dar turit užvedę temą apie panašių šedevrų mezgimą ?
Praeitas temas visas perskaičiau
Papildyta:
Čia norėjau tuos "ratuotus " megztinius pagirt , kol parašiau - žiūriu jau ne viena žinutė parašyta
Labai gražus visų megztukai
Nėr žodžių apsakyt Jūsų darbelių grožiui , kažkas nerealaus
Tiklis vos užrodė šį šedevrą - kaip mat susigundžiau tokį grožį megzt
Gal dar turit užvedę temą apie panašių šedevrų mezgimą ?
Praeitas temas visas perskaičiau
Papildyta:
Čia norėjau tuos "ratuotus " megztinius pagirt , kol parašiau - žiūriu jau ne viena žinutė parašyta
Labai gražus visų megztukai
QUOTE(tiklis @ 2011 01 19, 15:16)
jezau-aaagne-nu kam taip ziaurei? ...net sausainis istr igo gerklej ...o dar tie karoliai ...veeeee...veeee.viaukt...forget-NEBANDYK-nepazystu as tadu tavi jei nusimegsi
Nejuokauk
QUOTE(Forget @ 2011 01 19, 15:24)
Nejuokauk
jeezau kaip palengvejo
juoda uoga- nu kaip ir neturim turim tik suknute margute ...o daugiau kazkaip sitoj temoj talpinames
Nu, mergos !!! kad i prieki pasineset - man jusu nedagint
pas mani taip ir stovi ta rankove nebaigta
siandien jos grieztai ir be atideliojimu imsiuosi
taaaip... kas del megztuku...
... ale, groooozis
kas del Forget megztuko... dailiai ir graziai suraizgyta tik... mano nuomone, reikejo rankoviu isemimus siek tiek arciau centro daryt - tadu ir priekiui butu daugiau like apsigaubti ir nugaroje graziai patemptu... ten dabar lyg laisvoka ... neistempia viso rastuko... bent jau foto taip atrodo
o del Tiklio... nu blogai... laaaabai blooogai !!!
kur vaizdeliai is priekio ir nugaros ?!?!? parinko pati graziausia idealiausia profilio vaizdeli ir imete seilem pavarvinti... anuka !!! greitai vaizdu is priekio ir sono
beje... Tikliuk... as toooli grazu ne mezgejele rnakdarbius vel i rankas paemiau tik pries kokius metelius taigi, man dar toooli i virbalu profiu
pas mani taip ir stovi ta rankove nebaigta
siandien jos grieztai ir be atideliojimu imsiuosi
taaaip... kas del megztuku...
... ale, groooozis
kas del Forget megztuko... dailiai ir graziai suraizgyta tik... mano nuomone, reikejo rankoviu isemimus siek tiek arciau centro daryt - tadu ir priekiui butu daugiau like apsigaubti ir nugaroje graziai patemptu... ten dabar lyg laisvoka ... neistempia viso rastuko... bent jau foto taip atrodo
o del Tiklio... nu blogai... laaaabai blooogai !!!
kur vaizdeliai is priekio ir nugaros ?!?!? parinko pati graziausia idealiausia profilio vaizdeli ir imete seilem pavarvinti... anuka !!! greitai vaizdu is priekio ir sono
beje... Tikliuk... as toooli grazu ne mezgejele rnakdarbius vel i rankas paemiau tik pries kokius metelius taigi, man dar toooli i virbalu profiu
astut- ..visais rakursais gausi kai pabaigsiu ... tik biski foto...o ir kas nufotkina neturiu ...o su taimeriu kol nustatai,kol pagauni-eina na..... ...lauk kol pabaigsiu ...dabar tarpinis var iantas ...
Ale kol jum nerodžiau, tai man labai gražiai tos rankovės buvo. O dabar iš vis nemielas tas megztinis
QUOTE(Forget @ 2011 01 19, 15:59)
Ale kol jum nerodžiau, tai man labai gražiai tos rankovės buvo. O dabar iš vis nemielas tas megztinis
Nu žinai
tai man atiduok Aš biškį paplonėsiu ir bus pats tas pavasariui
o jei rimtai, tai kažkaip norisi man visada teisybę pasakyt, o vat kai pasakau, tai dažnai tenka nusivilt
QUOTE(Forget @ 2011 01 19, 13:54)
man reikia iššūkių Kavos atspalvių (nuo balintos iki šokoladinės) paltą free-form, su Vikse
Kokius siūlus pirkt?
Kokius siūlus pirkt?
Pasakysiu jau iš patirties-nepirk labai storų, tokius vidutiniškus, nes ir taip tas visokių raštų ir visomis kryptimis nėrinys su suraišiotais ir sukaišiotais galiukas pakankamai storas ir kietas gaunasi. Reljefiniam raštui su visokiais apsukimais-plonesnius (labai tinka Lanoso kašmyras). Paprastiems stulpeliams -storesnius. "Kvarbatkėlėms" iš viso Maxi naudoju. Na, ir dar reikia buklė būtinai. Vieno matkiuko-retkarčiais įmegzti.
Va tokie mano patarimai, kurių nebūtina laikytis
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 19, 16:03)
o jei rimtai, tai kažkaip norisi man visada teisybę pasakyt, o vat kai pasakau, tai dažnai tenka nusivilt
Nu baik tu esmė, kad gyvai nieko nepastebėjau. Ir net didžioji mezgėja sesuo nea. Tai vat galvoju, ar prastai užsidėjau foto (tiesiog patempt labiau į priekį reikėjo ) ar tokia akla esu
skubėsiu namo, užsidėsiu ir pasakysiu gal atiduosiu
Papildyta:
QUOTE(Viksė @ 2011 01 19, 16:07)
Pasakysiu jau iš patirties-nepirk labai storų, tokius vidutiniškus, nes ir taip tas visokių raštų ir visomis kryptimis nėrinys su suraišiotais ir sukaišiotais galiukas pakankamai storas ir kietas gaunasi. Reljefiniam raštui su visokiais apsukimais-plonesnius (labai tinka Lanoso kašmyras). Paprastiems stulpeliams -storesnius. "Kvarbatkėlėms" iš viso Maxi naudoju. Na, ir dar reikia buklė būtinai. Vieno matkiuko-retkarčiais įmegzti.
Oi ačiū labai