Oi labai noriu margutę pamatyt
O toks kilimas iš tiesų kol neužaigtas dažnai atrodo ne kaip bet paskui būna wauuw
QUOTE(tiklis @ 2011 01 13, 12:51)
siauniuole siaunuole...ateik nosytem pasitrinsim
nelysk prie mano nosies užkrėsiu zarazom (sloga ir pusleline) geriau soniukais pasitrinam
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 12:52)
Tikrai šaunuolė! Tolsti nuo gėdos stulpo
aga, išsigandau stulpo
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 01 13, 15:54)
nelysk prie mano nosies užkrėsiu zarazom (sloga ir pusleline) geriau soniukais pasitrinam
aga, išsigandau stulpo
aga, išsigandau stulpo
''zaraza k zaraze neprilepaet...'''
prie manes tik ''siuliniai'' virusai greit limpa,o visi kiti-tfu tfu tfu....
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe-telefonu ir prie prasto apsvietimo. Va, mano margoji. Kadangi uzsikreciau paltuko virusu, tai suradau begale priezasciu nenerti rankoviu : neuzteks siulu, nemokesiu graziai padaryti rankoves galvutes ir t.t Liko sarafas
o cia sujungti motyvai. Realiai atrodo gerokai graziau
o cia sujungti motyvai. Realiai atrodo gerokai graziau
Vikse, saunus sarafanas isejo, toks elegantiskas
Papildyta:
O ir paltuko gabalas gerai atrodo nieko neprikisi
Papildyta:
O ir paltuko gabalas gerai atrodo nieko neprikisi
aciu. Tik labai letai neriasi, ardau daug, nes tai banguojasi, tai tempia, tai siaip negraziai atrodo O ir kitoje puseje stengiuosi visus galiukus is karto sutvarkyti, nes ju labai daug...
o aš paltuką gal atidėsiu geresniem laikam. man dabar biskiuką depresija
Sarafanas tai labai labai gražus nereik tų rankovių
Aš galvoju, gal pamušalą daryt reikia nes tuos visus galus suslėpt visus tai
QUOTE(Viksė @ 2011 01 13, 21:36)
aciu. Tik labai letai neriasi, ardau daug, nes tai banguojasi, tai tempia, tai siaip negraziai atrodo O ir kitoje puseje stengiuosi visus galiukus is karto sutvarkyti, nes ju labai daug...
Aš galvoju, gal pamušalą daryt reikia nes tuos visus galus suslėpt visus tai
manau, kad pamusaliukas butinas. Nes daug mazgeliu, o dar ir galiukus palieku gal po 0.5 cm, kad neatsiraisiotu
Negi paliksite su situo krapstaliuku mane viena-nera norinciu prisijungti?
Meskute231, nedepresuok Tokie darbeliai ramina
Forget, laukiu prisijungiant
Negi paliksite su situo krapstaliuku mane viena-nera norinciu prisijungti?
Meskute231, nedepresuok Tokie darbeliai ramina
Forget, laukiu prisijungiant
Vikse, labai gražus sarafanas O paltukas irgi bus nerealus.
Turiu megztuko,jau 4 skilteles.Dabar jūs man tundrai paaiškinkit,kaip tom rankovėm palikt skyles.
Turiu megztuko,jau 4 skilteles.Dabar jūs man tundrai paaiškinkit,kaip tom rankovėm palikt skyles.
laaaba dien...vikse-nu liuks ..sarafaniukas idealiai tau tinka ...na grazia moter i viskas puosia ...o grazus daiktas ipatingai ..
matre-as tiesiog ''ismeciau gabaliuka didziosios pynes ir vsio ...as pamezgiau pradzia-koriuka ir pyne,tada nuleidau-uzbaigiau puse didziosios pynes,ir mezgiau toliau...kai gryzti atgal-gryzti iki nuleistu akiu-puses pynes,apsisuki ir vel mezgi ...cia kaip su megstinio kaklu panasiai ...kai jau pabaigsi skiltele,tai mezgi ta palikt pyne ir koriuka ..irgi iki tol,kol pabaigsi skiltele...o jau paskui reik ziuret -as koriuka ir pynute prisiuvau vietoj pecio-o kitos gal kitaip daret?pasidalinkit
matre-as tiesiog ''ismeciau gabaliuka didziosios pynes ir vsio ...as pamezgiau pradzia-koriuka ir pyne,tada nuleidau-uzbaigiau puse didziosios pynes,ir mezgiau toliau...kai gryzti atgal-gryzti iki nuleistu akiu-puses pynes,apsisuki ir vel mezgi ...cia kaip su megstinio kaklu panasiai ...kai jau pabaigsi skiltele,tai mezgi ta palikt pyne ir koriuka ..irgi iki tol,kol pabaigsi skiltele...o jau paskui reik ziuret -as koriuka ir pynute prisiuvau vietoj pecio-o kitos gal kitaip daret?pasidalinkit
Aciu uz pagyrimus.
Jei galima, as savo paltuka kas kazkiek laiko pademonstruosiu (kiek padariau), nes bijau, kad gali kantrybe mane apleisti... Gal pastabu turesite, o ir tikiu, kad palaikymo susilauksiu
Jei galima, as savo paltuka kas kazkiek laiko pademonstruosiu (kiek padariau), nes bijau, kad gali kantrybe mane apleisti... Gal pastabu turesite, o ir tikiu, kad palaikymo susilauksiu