Kad aš vernitą tik ABC perku tai ten 5 lt 100g dažniausia kaina.
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 11:59)
Tai pigiau,nes paskutinį kartą savo taške mokėjau 6,5lt. 100g.
QUOTE(matre @ 2011 01 13, 13:07)
Tai pigiau,nes paskutinį kartą savo taške mokėjau 6,5lt. 100g.
Tikrai pigiau. Man rodos kažkurie yra po 6lt, bet ten 70 proc vilnos yra ir po 4 vernito.
Vikse, aš jau skubu baigti megztinį, nes visiems kam parodžiau, labai ragina paltuką pradėti Vyras ypatingai
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 11:30)
teksrenos atstovo parduotuvė yra Dainavos turguje, tam kaip prekybos centre (sesuo sakė labai daug)
O kokia kain nežinai?
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 11:59)
O kažkada po 3,5lt pirkom...echhhh
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 12:23)
visiems kam parodžiau, labai ragina paltuką pradėti Vyras ypatingai
Kaip faina
QUOTE(@asta @ 2011 01 13, 13:26)
O kokia kain nežinai?
prie soboro mokėjau po 4 litus, tai tikrai pigia, manau.
Sveikutes
Na as vakar iveikiau pirma skiltele. Kol kas i megztini nepanasu O jus jau rankoves baiginejat Oi bus jauciu reikalu su jom man tos megztos nuo virsaus kol kas kaip kinu kalba skamba Nu bet studijuosiu kai proeisiu iki ju
Tas paltukas is mazu gabaliuku man ir kazkaip uzstrigo, technika super, tik kad jau ilgai labai uztruks tas jo mezgimas N ezinau, nezinau, gal sijonuka pasibandymui geriau reiktu pradziai Bet labai dar tos vasarines suknutes rusvos norisi, kur Tiklis uzrode, vienu zodziu, visko reik nors nusisauk
Na as vakar iveikiau pirma skiltele. Kol kas i megztini nepanasu O jus jau rankoves baiginejat Oi bus jauciu reikalu su jom man tos megztos nuo virsaus kol kas kaip kinu kalba skamba Nu bet studijuosiu kai proeisiu iki ju
Tas paltukas is mazu gabaliuku man ir kazkaip uzstrigo, technika super, tik kad jau ilgai labai uztruks tas jo mezgimas N ezinau, nezinau, gal sijonuka pasibandymui geriau reiktu pradziai Bet labai dar tos vasarines suknutes rusvos norisi, kur Tiklis uzrode, vienu zodziu, visko reik nors nusisauk
QUOTE(smina @ 2011 01 13, 13:34)
Sveikutes
Žinok, aš rankovių labiausiai bijojau, o jos lengviausiai gavosi iš karto Buvau pečiui nuleidus 12 akių, tai jas surinkau ir kiekvienos eilės gale prisikabindavau dar po vieną akį. Tik reikia pynes pasiskaičiuot
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 12:23)
Tikrai pigiau. Man rodos kažkurie yra po 6lt, bet ten 70 proc vilnos yra ir po 4 vernito.
Nu ko gero reiks pavažiuot kada.
QUOTE(smina @ 2011 01 13, 12:34)
Sveikutes
Aš dvi skilteles turiu Apie rankoves kol kas negalvoju,kai prieisiu prie jų,tada galesiu verk čia,nes kol kas ir man aukštasis pilotažas jos.
QUOTE(Forget @ 2011 01 13, 13:41)
Žinok, aš rankovių labiausiai bijojau, o jos lengviausiai gavosi iš karto Buvau pečiui nuleidus 12 akių, tai jas surinkau ir kiekvienos eilės gale prisikabindavau dar po vieną akį. Tik reikia pynes pasiskaičiuot
o tu kiek plocio turi jau susirinkus visas? as tai pridejau dar ir papildomu akiu kaip kur,nes man labai ties mentim trauke,tai dariau platesnes rankoves ...
QUOTE(tiklis @ 2011 01 13, 11:24)
llabas rytas...FORGET- tu kauniete,ania?kur pirkai teksrenos siulus?
..slidu siandien,ania?
..slidu siandien,ania?
ne, neslidu
aš šaunuolė, vakar 2 skyles užkišau(čia apie šalį jeigu ką) , nu pasakykit kad šaunuolė
QUOTE(tiklis @ 2011 01 13, 13:45)
o tu kiek plocio turi jau susirinkus visas? as tai pridejau dar ir papildomu akiu kaip kur,nes man labai ties mentim trauke,tai dariau platesnes rankoves ...
Man kaip tik, mano akim žiūrint idealiai gavosi, nieko nieks netraukė, surinkau visas kiek leido mezginys gavau 50 akių. Tik aš vis tiek siūlę darysiu, nemezgu apvaliai. Visų pirma, neturiu 5 virbalų ir labai man nepatogu pynes apvaliai megzti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 01 13, 13:49)
ne, neslidu
aš šaunuolė, vakar 2 skyles užkišau(čia apie šalį jeigu ką) , nu pasakykit kad šaunuolė
siauniuole siaunuole...ateik nosytem pasitrinsim