Medaljoninis šalis
Sveikos susirinkę jau 7 temoj
Originalas:
Pagrindinės schemos
Papildomos schemos
Medaljonų sudėliojimas pagal originalą:
Mūsų nunerti šaliai
Daske - merino vilna 1200 kg nėrė 3,5 vašeliu
Asta30a - siulai 80 proc akrilo ir 20 proc vilnos, 100g-280m nėrė dvigubu siūlu 6nr. vašeliu. Sunėrė 1.7kg...
Tiklis
ANGORA ram. 100 gr-500m. sunaudojo 850 gr...vašelio Nr .3
Bielra
Vernito pusvilnė ( 100 g / 267 m) 3,5 Nr vąšelis.. Sunėrė apie 1kg
Forget
Vernito pusvilnės 750gr. Vaselis nr. 2,5
SigridaU - 1200g
Taisyklingas pumpurėlio nėrimas:
Šiek tiek informacijos iš senų temų:
Ramunėlės - Nr.2 medaljono galimas sujungimas pagal ilamka
http://www.supermama...?...&p=40696049
Baronkinio - Nr. 3 medaljono vaizdingas paaiškinimas (Tiklio), yra tęsinys kitam psl...
http://www.supermama...?...5652&st=468
Daugiau informacijos yra čia: http://public.fotki.com/medaljonas/
Prisijungimo vardas: medaljonas
Slaptažodis: salis
Pirmoji tema
Antroji tema
Trečioji tema
Ketvirtoji tema
Penktoji tema
Šeštoji tema
Papildyta:
Dar daugiau mūsų nunertų šalių
Pikkolo
aaagnex
dvynuke85
siaudukes
okkey
Tutka
Papildyta:
Labai atsiprasau uz klaidas temos pavadinime. Parasiau moderatorei, gal istaisys Visai beraste pasidariau
Aš pirma aš pirma!!
Okkey, pamatavau savo. Mano dydis maždaug 38. Jau darysiu rankoves, tai atstumas tarp skylių yra 42 cm. Bet mezginį truputi patempiau
Turiu jau 4 skilteles, reikia pradėt rankoves išiminėt, aš pamegsiu iki 11 eilės, o tik tada išiminėsiu, kad ta skylė per aukšta nebūtų
Šiaip tai man tas skritulys gerokai per mažas atrodo matuojant pagal kitą megztuką, tai nzn nzn čia tik nugara išeitų o reikia gi dar, kad ir priekiui liktų...
Papildyta:
Ir dar mezginys toks skystokas, bet bijojau, kad visai mažas gausis, jei megsiu tvirčiau. Kraštas tai banguojasi truputi . Nors manau sutvarkysiu kraštą apmezginėdama. Jį žadu daryti labai platų, su atvertimu
Turiu 12 matkelių, numezgiau puse skritulio, o dar nei vieno napabaigiau Su siūlų apskaičiavimu ne kas ne kas... Po pilkosios tunikos turiu daugiau nei puse likusių pilkų vernito
Okkey, pamatavau savo. Mano dydis maždaug 38. Jau darysiu rankoves, tai atstumas tarp skylių yra 42 cm. Bet mezginį truputi patempiau
Turiu jau 4 skilteles, reikia pradėt rankoves išiminėt, aš pamegsiu iki 11 eilės, o tik tada išiminėsiu, kad ta skylė per aukšta nebūtų
Šiaip tai man tas skritulys gerokai per mažas atrodo matuojant pagal kitą megztuką, tai nzn nzn čia tik nugara išeitų o reikia gi dar, kad ir priekiui liktų...
Papildyta:
Ir dar mezginys toks skystokas, bet bijojau, kad visai mažas gausis, jei megsiu tvirčiau. Kraštas tai banguojasi truputi . Nors manau sutvarkysiu kraštą apmezginėdama. Jį žadu daryti labai platų, su atvertimu
Turiu 12 matkelių, numezgiau puse skritulio, o dar nei vieno napabaigiau Su siūlų apskaičiavimu ne kas ne kas... Po pilkosios tunikos turiu daugiau nei puse likusių pilkų vernito
Na va... mes jau naujuose namuciuose
Deiiideliausias aciuuu, namuciu kurejai
tikrai nereikia persivynioti i viena kamuoli
Deiiideliausias aciuuu, namuciu kurejai
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 07, 11:36)
Dabar klausimas. kai neri dvigubu siulu, tai man imt tiesiog 2 matkiukus ir nert ar reikia susivyniot i kamuoli sudvigubinus?
tikrai nereikia persivynioti i viena kamuoli
aciu agnex
vat kaip jauciuos ...visa nakti spnavau kaip rankoves reiks numegst ...atsikelus puoliau megst ...visa diena ardau ir mezgu,ardau ir mezgu ....jau nervas ima nesikeikus....ir po visu bandymu supratau,kad mano megstiniui rankoves reik megst situo budu
http://www.liveinter...1/post113239658
vat cia gaima pridet akiu,ties mentimis,kad labbai netemptu megstuko ,bet vat atitaikyti r sta ...jau koki 5 kart ardau...prieinu prie menties ir ...nu bet kaip nors....
vat kaip jauciuos ...visa nakti spnavau kaip rankoves reiks numegst ...atsikelus puoliau megst ...visa diena ardau ir mezgu,ardau ir mezgu ....jau nervas ima nesikeikus....ir po visu bandymu supratau,kad mano megstiniui rankoves reik megst situo budu
http://www.liveinter...1/post113239658
vat cia gaima pridet akiu,ties mentimis,kad labbai netemptu megstuko ,bet vat atitaikyti r sta ...jau koki 5 kart ardau...prieinu prie menties ir ...nu bet kaip nors....
QUOTE(tiklis @ 2011 01 07, 15:09)
aciu agnex
pasirodo ne as viena cia kartojuosi... mezgu... ardau... mezgu... ardau... ir vel mezgu... ir vel ardau...
Mergos - vaje koks stambus nerinys gaunasi
nezinau ar bus gerai
asta30a - gal kartais atsimeni kokio skersmens mazdaug gavosi heksagonas?
Po kokios val ikelsiu foto - tikiuosi patarsit ar bus gerai ar ka daryt
nezinau ar bus gerai
QUOTE(tiklis @ 2011 01 07, 16:09)
Kantrybės kantrybės Aš, atsimenat, kaip su savo margute, kankinausi ir wuolia koks rezultatas. Tai gal ir čia taip bus.
Aš tai rankovių noriu panašių kaip originale, su pynėm (kad jau išmokau, tai reikia ir megzt ) bet kiek akių dėt, tai net neįsivaizduoju.
Nors man dar toli, aš net skylių neišėmiau...
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 07, 16:32)
Mergos - vaje koks stambus nerinys gaunasi
nezinau ar bus gerai
nezinau ar bus gerai
aš kaip tik pergyvenu, kad per skystas mano
QUOTE(Forget @ 2011 01 07, 16:35)
aš kaip tik pergyvenu, kad per skystas mano
Ei - ne apie ta pati kalbam As gi dar viena medaljonini sali nert pradedu siandien
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 07, 16:36)
Ei - ne apie ta pati kalbam As gi dar viena medaljonini sali nert pradedu siandien
Aš ir galvoju, kuri čia dalis heksagonas, nes tokį tik šalyje atsimenu
QUOTE(Forget @ 2011 01 07, 16:43)
Aš ir galvoju, kuri čia dalis heksagonas, nes tokį tik šalyje atsimenu
Megztini megzt negaliu, kur jus mezgat... Visu pirma mezgeja as per prasta, visu antra ir svarbiausia - ne tai svorio kategorijai priklausau... Toks rubas mane storintu, o to deja nereikia... Pagaliau pribrendau kovot su lasiniais - iki vasaros jeigu viskas ok - gal jau ilysiu i savo mylimiausius rubus
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 07, 15:32)
nepamenu... bet neproblema ismatuoti dabar
31 cm
QUOTE(Forget @ 2011 01 07, 15:35)
Aš tai rankovių noriu panašių kaip originale, su pynėm (kad jau išmokau, tai reikia ir megzt ) bet kiek akių dėt, tai net neįsivaizduoju.
as dejau 30 akiu... ziuresiu, kas gausis
as irgi mezgu pynem ..bet nuo virsaus ...tik nedejau tos dideles pynes- nes labai trauke ,o man ties mentimis to nereik ...ech-papuoliau su tuo megstiniu ...