Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fotolama @ 2011 01 09, 14:09)
Buvusiame Kauno kinoteatre, Kodak laboratorijoje tik įėjus kairėje fotomeistras turi savo "kioskelį".

O kiek gali kainuoti?Aciu.

Rupke, net rankos dreba cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 13:31)
Pas mane beda....

O siaubukai unsure.gif bijau net prisileist tokiu minciu,kad taip gali nutikt.... linkiu,kad butu lengvai ir nebrangiai pataisoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 15:14)

Nasinarvuok console.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:31)
Pas mane beda.Nukritau, numeciau fotika, jis dribo ant objektyvo ir nuluzo toks kaip ziedas-fokusavimo, as kaip suprantu.Stiklas tvarkoj, elektronika lyg irgi, tik ta virsutine dalys nuluzus.Ar tai sutaisoma?Ar brangiai bus ir kur Kaune kreiptis?
user posted image
O dar ir mano muiline suluzus galutinai.Fotkinsiu su telefonu cray.gif

Lygiai vienodai prieš kelis mėnesius išsitaškė ir mano, būtent šis objektyvas, jei susitaisysi, duok žinot, kur ir už kiek. Aš pati ir mėginau sudėt, nepavyko unsure.gif , tai jei ką...būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 15:14)
O kiek gali kainuoti?Aciu.

nesinervink, nunesi - sutvarkys console.gif dar pamenu lyg tais, (tiksliai nezinau ar taiso, bet ne karta esu macius prideta senu visokiu foto prekiu ir kad kazkoks diedukas kazka ten krapsto,) tai rotuseje, yra FUJI parduotuvele, ten ir juostu visokiu buna, pabandyk ten paklausineti unsure.gif
Atsakyti
Alabama, ką tik prisiminiau, Tavo juk visai naujas, garantinis, žinoma greičiausiai jo kaip garantinio nepriims taisyti, bet Tu pabandyk pas juos pasikreipt, gal ką protingo patars, kur pigiau susitaisyt...
Atsakyti
Alabama, labai užjaučiu.
Kaip patikrinti ar yra 'nušokęs' objektyvo fokusas? Ar būna, kad nuo sutrenkimo jie kažkaip blogiau dirbtų? Ar tai pataisoma? Fotkinau savaitgalį. Nemažai foto nušoko fokusas, sakau ar aš čia regresuoju ar objektyvas š.. mala?
Atsakyti
Alabama, console.gif Linkiu, kas tai būtų greit ir nebrangiai patisoma 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 13:54)
Man išsiardė kai bandžiau sufokusuoti ir buvau per arti objekto. Sukosi sukosi, bandė fokusuot ir išsiardė.

blink.gif blink.gif blink.gif
dar ir taip būna, o siaube doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 01 09, 14:37)
dar ir taip būna, o siaube  doh.gif

Deja, Canon 50mm f/1.8 garsėja kaip ypatingai mechaniškai nekokybiškas objektyvas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 09 sausio 2011 - 14:52
Užjaučiu, Alabama 4u.gif Visų pirma eik ten kur pirkai - garantija juk metams gavai, ane? Va visoms beveik ta pati istorija nutikusi - mano subyrėjo nuiminėjant dangtelį doh.gif
Atsakyti
Aciu jums uz silta zodi:)Kazkaip viskas juk bus gerai:)

Refresh, man visai neblogai, tik nzn, ar reikia virsaus.

Va, mergaite grazi, per kurios grozi as nuplasnojau su fotiku:)
Kritikai ir patarimams.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 16:16)
Noriu kritikos. Bandymai bandymai.......

kabo tarp žemės ir dangaus. Jeigu kažko nukirpta, tai rėžkit daugiau. Nes vat šitaip tik truputėlis iš kraštų nesižiūri.
Man gal nuotaika prasta ar šiaip kas, bet žinokit nebegaliu žiūrėti į tokius sijonukus, puodelius rankose, išrengtus vaikus žiemą, lauke. Pyksit, aišku, kai burbtelsiu, kad kopijuota, nors nežinau ar tai blogai. Bet gal aš jau ir flickr persisotinau tokiais vaizdais, todėl jau norisi pailsėti.
Golfukas geltonas, netinka čia. Ir pati kompozicija, kadravimas nea.

Galvoju kodėl atsiranda vis daugiau fotografuojančių vat tokiu stiliumi, ką ten fotografuojančių, bandančių. Ar kartais mes tik neapsigaunam savęs, pamatę gražų vaizdą ir norim eiti lengvesniu keliu, kuris iš tiesų yra sunkesnis nei atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 sausio 2011 - 16:07