Pas mane beda.Nukritau, numeciau fotika, jis dribo ant objektyvo ir nuluzo toks kaip ziedas-fokusavimo, as kaip suprantu.Stiklas tvarkoj, elektronika lyg irgi, tik ta virsutine dalys nuluzus.Ar tai sutaisoma?Ar brangiai bus ir kur Kaune kreiptis?
O dar ir mano muiline suluzus galutinai.Fotkinsiu su telefonu
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 11:31)
Pas mane beda.Nukritau, numeciau fotika, jis dribo ant objektyvo ir nuluzo toks kaip ziedas-fokusavimo, as kaip suprantu.Stiklas tvarkoj, elektronika lyg irgi, tik ta virsutine dalys nuluzus.Ar tai sutaisoma?Ar brangiai bus ir kur Kaune kreiptis?
]
]
Nepykit,kad isikisau
Alabama,pries pora menesiu ir man lygiai tokia pati nelaime atsitiko.Verkiau laikydama atskiras objektyvo dalis.Vyras paeme ir zinok sudejo tas dalis.Ir zinok veikia mano objektyvas.Pabandziau pafokusuoti tris daiktus,nu negybauja fokusas.Gal ir tu pabandyk?
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 12:31)
man taip buvo su tuo paciu objektyvu, bet plius jis nuo fotiko nenusieme. Vilniuj Meckauskas sake uz 170lt objektyva sutaisys. Zinant objektyvo kaina man pasirode, kad neapsimoka ir buvo gera proga i 50mm 1.4 pasikeisti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:31)
užuojauta. Šie objektyvai labai mėgsta vat taip išsiardyti. Sudėt ir pati gali ar vyro prašyk. Bet ne pirmas kartas tuomet kada iškrenta, nebepasitikėsi juo, tad manau laikas pradėtis dairytis į kažką naują. Maniškis po pirmo išsiardymo ir sudėjimo dar porąkart buvo išsiardęs. Tiesa, aš fotoaparato nenumečiau. Man išsiardė kai bandžiau sufokusuoti ir buvau per arti objekto. Sukosi sukosi, bandė fokusuot ir išsiardė.
QUOTE(BElge @ 2011 01 09, 13:53)
man taip buvo su tuo paciu objektyvu, bet plius jis nuo fotiko nenusieme. Vilniuj Meckauskas sake uz 170lt objektyva sutaisys. Zinant objektyvo kaina man pasirode, kad neapsimoka ir buvo gera proga i 50mm 1.4 pasikeisti
Neturiu galimybes keist:)
Alabama Linkiu, kad kuo greičiau pavyktų sutaisyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 13:54)
užuojauta. Šie objektyvai labai mėgsta vat taip išsiardyti. Sudėt ir pati gali ar vyro prašyk. Bet ne pirmas kartas tuomet kada iškrenta, nebepasitikėsi juo, tad manau laikas pradėtis dairytis į kažką naują. Maniškis po pirmo išsiardymo ir sudėjimo dar porąkart buvo išsiardęs. Tiesa, aš fotoaparato nenumečiau. Man išsiardė kai bandžiau sufokusuoti ir buvau per arti objekto. Sukosi sukosi, bandė fokusuot ir išsiardė.
Aciu.As kaip supratau, ten kazkas nuluzo kazkoks plastmasiuko galiukas, neina man sudet.O dairytis i kita, kai si pries savaite nupirkau:)nerealu.Reik taisyt si.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:55)
Neturiu galimybes keist:)
o kitą kokį objektyvą turi? nes būtų apmaudu, jei išsiardytu kokiu lemiamu momentu.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:31)
eina sau vaje vaje....as kai pagalvoju, jei man taip su nauju
pabandykit patys, kaip sako, sudeti,gal pavyks
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 13:57)
o kitą kokį objektyvą turi? nes būtų apmaudu, jei išsiardytu kokiu lemiamu momentu.
Neturiu nieko
Alabama, oje na jei ten kažkas nulūžo, tai vargu ar uždėsit neščiau specam...
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 13:31)
Buvusiame Kauno kinoteatre, Kodak laboratorijoje tik įėjus kairėje fotomeistras turi savo "kioskelį".