Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 08, 19:43)
nu wa, perdariau antra ND:

Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 08, 19:44)
aš taip bišk ne į temą (nors man ND tai gerai šį kartą labai), bet Jūsų nd man kažkokie tokie kitokie, tikrai va tie estetiški, įdomūs, kabinantys  mirksiukas.gif  4u.gif

Gal modeliukas patinka? mirksiukas.gif Tiek laiko stowi, kad net ragaut baisu, tai nors pafotkint tinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 08, 19:56)
Gal modeliukas patinka?  mirksiukas.gif  Tiek laiko stowi, kad net ragaut baisu, tai nors pafotkint tinka. ax.gif

nežinau, nelabai suprantu aš tų gėrimų, nes žinau tik kokteiliukus ir martinį, sangriją ar šampę biggrin.gif bet nd tokie vyriški hihihi.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 19:31)
Tas taip  drinks_cheers.gif
Bet jau tavo šios dienos sesija kokia nereali. Duok daugiau  bigsmile.gif

aciu wink.gif tik kad mano beda, kad labai vienodu kadru prisaudau.. ir nuolat skubu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 08, 19:59)
aciu wink.gif tik kad mano beda, kad labai vienodu kadru prisaudau.. ir nuolat skubu..

Paziurejau ir as bigsmile.gif fantastika,net zodziu truksta pagyroms!! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Na ir eina temos žingsniais septynmyliais bigsmile.gif Neprisijunk savaitę, tai doh.gif
Noriu parodyt keletą foto 4u.gif
Ar labai trukdo lapai aplink? Bet jie suteikia linijas... Norėčiau tik antros ausytės ir ryškumo foto ( dar vis muilinę kaltinu biggrin.gif Buvau Nikoną išsinuomojus keletui dienų, bet čia ne jo foto 4u.gif )
user posted image

Ciklamenas...Gražiai dera (bent man) prie juodos spalvos... Dešinėj gal reiktų ryškesnių ornamentų, kad nebūtų dešinė perkrauta? Norėjau macro daryt, bet su maniškiu iš arčiau neišeina 4u.gif Taip pat reik ryškumo blush2.gif
user posted image

Ir dar viena. Man įdomūs tokie seni namai, gražūs... O kaip iš šalies atrodo?
Ryškumas, tai blush2.gif
user posted image

qrwaLT ( galvojau, ko ten kiti prie to niko kabinasi, dabar, kai pati susiruošiau parašyti ir 'spelinau' paraidžiui, tai biggrin.gif ) labai vyriška tema ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 08, 21:18)
labai vyriška tema ND smile.gif

hihihi.gif na negi vyras gali kitaip?

o del foto,tik apie trecia galiu pasakyti,jeigu idomus toekie senoviniai nemai, tai juos fotografuok visus, ir daryk sendinta varianta arba JB,geriau ziuresis smile.gif
Atsakyti
Sutinku..., tik tuo pačiu norėjau sniegingą žiemą parodyt 4u.gif
Atsakyti
Labi,
šnd taip ir neišaušo pas mus doh.gif balškiaus po namus ieškodama šviesaus kampo kol visai sutemo blush2.gif Tikriausiai pavasario sulauksiu su savo ND...

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 07, 19:15)
bet ar supratai kas cia negerai? smile.gif

kažkodėl 3 foto trūko fono neryškaus g.gif o kodėl nelabai aišku, kai perdarinėsiu bandysiu išsiaiškint rolleyes.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 01 07, 21:22)
Joreta,man tavo ND fokuso trūksta  g.gif  ....ta,pati,fokusininkė kalba biggrin.gif

jo fokusas kol kas kažkaip mistiškai su manim elgias... kartais ima ir dingsta, nors rodos viską taip pat darau kaip ir prieš tai.... Žodžiu, reikia dar kokius 200 daiktų savo namuos ir darbe (taip, taip, per pietų pertrauką kartais darbe fotkinu, bo kai grįžtu namo jau tamsu būna blush2.gif ) nufotkint, gal ir susidraugausiu aš su juo...
QUOTE(laurx @ 2011 01 07, 23:36)
Joreta, 2ND negerai  smile.gif

supratau ir dabar smegeninėj dėlioju, ką čia dar galėsiu nufotkint kokią šviesesnę dieną... kad nors truputį įdomiau būtų...
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 08, 21:17)
kažkodėl 3 foto trūko fono neryškaus  g.gif o kodėl nelabai aišku, kai perdarinėsiu bandysiu išsiaiškint  rolleyes.gif

ne. pas tave visose nera fokuso i ta suniuka. sufokusuok pirma gerai. o tada jau ir f skirtumas pasimatys
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 08, 22:04)
ne. pas tave visose nera fokuso i ta suniuka. sufokusuok pirma gerai. o tada jau ir f skirtumas pasimatys

ačiū 4u.gif aišku blush2.gif įtariu kažkur į jo centrą gaudyt reik, nes tada kiek pamenu į galvą aš jam "taikiaus"...
Atsakyti
Sveiki ax.gif

Niu iš paskutinių sesijų brumbrumai paliko neišdildomą įspūdį wub.gif wub.gif wub.gif o aš dar kai žirgų mylėtoja, tai išvis, sėdėjau prie kompo ir tirpau tirpau tirpau wub.gif wub.gif super...man kai sesija graži, tada sunku ir klaidas pastebėti, nor su daugeliu komentarų po nuotraukomis sutinku drinks_cheers.gif

Aš ruošiuos į pusnynus su šuniais, bandysiu RAW šiandien...pirmą kartą gyvenime...įdomu, kas čia gausis g.gif
Atsakyti