Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 16:05)
Refresh. Nori parodyti mergaitės plaukus. Tai parodyk juos, nes šioje foto viso grožio neatskleidei. Mergaitės drabužis su petnešėlėm, tai aš kad ir tokią bandyčiau daryti štai Dar supintos dvi kasos, iš nugaros gražiai atrodytų. Ar eglute supintos, kvadratą neblogai įsivaizduoju palenkta truputėlį galva žemyn ir kiek žemiau petukų kirpti. Galų gale pasiprašyk ko nors pagalbos fotografuojant ir pašėliokit. Paimk feną ir paskraidink mergaitės plaukus, tuo pačiu fotografuok. Vėlgi bus kažkas žaismingesnio. Galbūt vaikų fotografijoms netinka, bet man labai patinka foto modeliukų su ilgais paleistais plaukais, dengiančiais krūtinę. Žodžiu, tikiuosi supratai, ką noriu pasakyti. Pabandyk dar ką nors įdomesnio.
Tiesa, spalvos geros, gerai, kad tokias šviesias pasirinkai. Lauksim kitų rezultatų.
Arba štai ir  dar viena
Sunku, žinoma, pradedant, bet pabandyk.

Labai labai ačiū, kad nepatingėjai man tokio ilgo posto parašyti wub.gif
Viską deduos galvon. Gal greit parodysiu ką tobulesnio.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 13, 18:18)
gal viskas vyko per greitai....

Ačiū, Maggie už komentarus. Yra tiesos tvo žodžiuose 4u.gif

Šiandien vakarienei duona. Beje, tiek mufinų, tiek bandelių foto tiko. Gerai, kad užsakovai ne tokie priekabūs kaip jūs bigsmile.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 13, 21:56)
Šiandien vakarienei duona. Beje, tiek mufinų, tiek bandelių foto tiko. Gerai, kad užsakovai ne tokie priekabūs kaip jūs  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

duoneles man skaniau uz bandeles, tai man taip cia skaniaiiii atrodo smile.gif pirmoj gal per daug tu kepalu?
Atsakyti
Rarity, maciau, kad paskolinai objektywa. Negaila buwo skolint ir kaip sutaret del sugadinimo?
Atsakyti
Labas vakaras

QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 13, 11:56)
sveika prisijungusi smile.gif

malonu 4u.gif

Rarity malonu, kaip sakei deti Nd tai pirmaji meginu ikelti

http://public.fotki....stGuc/nd/1.html
http://public.fotki....stGuc/nd/2.html
http://public.fotki....stGuc/nd/3.html

prisipazinsiu , senai kelusi nuotraukas, gal galima paklausti , ka ne taip padariau kad isikele tik nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keiraxxx: 13 sausio 2011 - 22:13
Rarity, duonelės man gardžiai atrodo smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 13, 22:07)
Rarity, maciau, kad paskolinai objektywa. Negaila buwo skolint ir kaip sutaret del sugadinimo?

Skolinau 50'tuką Canono 1,8. Ne karvę kainuoja wink.gif Nesitarėm nieko. Paskolinau ir tiek. Tikiuosi, kad nesuges.

Brumbrumai, paprasta - ačiū 4u.gif savaitgalį dar laukia sunkus darbas wink.gif

keiraxxx, gerai ND. Kai dedi foto, spausk IMG ir ten dėk nuorodą, tada įsidės foto. Galėtum flickre acountą susikurti - kokybė geresnė foto lieka ir pabendraujame mes dar ten wink.gif
Atsakyti
pažiūrėkit į Kūdros geriausią dienos foto. Ar dar kam kyla klausimų, kad paprastai būtinai reikėjo ff? Labai labai džiaugiuosi. Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 13, 22:38)
pažiūrėkit į Kūdros geriausią dienos foto. Ar dar kam kyla klausimų, kad paprastai būtinai reikėjo ff? Labai labai džiaugiuosi. Šaunuolė.

thumbup.gif papratai siandien sekasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 13, 22:38)

QUOTE(Forgete @ 2011 01 13, 22:39)
thumbup.gif papratai siandien sekasi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkinga... wub.gif Grįžau iš susitikimo su bendraminčiais fotografijoje- smagiai pakalbėjom thumbup.gif Ir dar tokios džiugios naujienos- ai gera diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti