Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sweiki. Pagaliau radau laiswo laiko, tai padariau namu darbus.
1ND:

user posted image
user posted image
user posted image
Gal nieko tokio, kad ne zaisliukai ne waikiski? WB truputi grybauja...
P.S. Su Naujaisiais!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qrwaLT: 08 sausio 2011 - 12:32
QUOTE(Burka @ 2011 01 08, 11:32)

Gerai pagavai:)
QUOTE(maija @ 2011 01 08, 12:21)

Pirma noreciau visos spalvotos, ir kad vaikas ziuretu i burbula.

Antra-nepatiko lupos kaip sudetos, akis-tu jai balinai su PS?Auskarai nuvagia demesi.Sviesa idomesne galejo buti, ne i kakta.Virsaus IMHO daugoka.

QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 08, 12:25)
1ND:

Gal nieko tokio, kad ne zaisliukai ne waikiski? WB truputi grybauja...
P.S. Su Naujaisiais!!!

Aga, su Naujais:)Geras tavo ND, patinka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 08 sausio 2011 - 12:33
2ND:

f/1.4
user posted image

f/5.6
user posted image

f/16
user posted image

ISO wisu 800. Fotkinta nuo stowo, nes kambary tamsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qrwaLT: 08 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 08, 12:37)
2ND:

ISO wisu 800. Fotkinta nuo stowo, nes kambary tamsu.

Pirmas ND gerai, o antro pirmoje foto fokuso iš viso nerandu smile.gif WB labai grybauja... nu labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 12:46)
Pirmas ND gerai, o antro pirmoje foto fokuso iš viso nerandu smile.gif WB labai grybauja... nu labai wink.gif

Siaip tai fokusuota i widurini, bet gal truputi prasowiau. Perdarysiu ir WB pareguliuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 08, 13:33)

Pirma noreciau visos spalvotos, ir kad vaikas ziuretu i burbula.

Antra-nepatiko lupos kaip sudetos, akis-tu jai balinai su PS?Auskarai nuvagia demesi.Sviesa idomesne galejo buti, ne i kakta.Virsaus IMHO daugoka.

Dekui uz nuomone smile.gif Paskaiciau, puoliau google ieskot, kas tas IMHO, galvojau, ko as ten dar pridirbau tam virsuj biggrin.gif:D:D
Akis balinau, bet ne daug, nes kitaip man per pilka atrode, norejau, kad akys issiskirtu smile.gif

O kad vaikas ziuretu i burbula ir as noreciau biggrin.gif Gaila, bet gavosi tik taip smile.gif
Atsakyti
Labas,

Burka, smagus momentas thumbup.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 11:34)
O dėl to, kad nieko nesigauna, galiu paguosti - kuo toliau, tuo blogiau bus biggrin.gif Nes kartelė kyla ir vis norisi geriau ir geriau wink.gif

šventa tiesa drinks_cheers.gif Dar galėčiau pridėti, kad kuo dažniau fotografuoji, tuo geriau gaunasi bigsmile.gif Aš paskutiniu metu labai mažai fotkinu, tai net pati jaučiu kad ne tik progreso nėra, bet ir atgal keliauju doh.gif
Jau darausi sąrašą šiems metams ir pradėsiu iš naujo protingas knygas skaityti

Nuotraukyte daryta vasaros pabaigoj...
---
Kita nuotraukyte, nesenai daryta... Bandziau pirma karta fotografuoti moters portreta...

ši man schmoll.gif pirmas įspūdis, kad suklijuotos dvi nuotraukos, nes burbulas didelis , gražus, o vaiko visai nedomina g.gif jis net nežiūri į tą burbulą, lyg jo ten nebūtų
---
kaip pirmam bandymui, tai thumbup.gif tik akys labai jau smarkiai šviečia biggrin.gif
Atsakyti
As kolkas dar nelabai ryztuosi komentuoti nuotraukas, nes be grazu/negrazu dar mazai ka pastebiu biggrin.gif Bet vis skaitau jus ir manau su laiku pradesiu daugiau reikstis biggrin.gif
  Idedu pora savo nuotraukyciu kritikai... Is anksto dekoju uz jusu nuomone ir pastebejimus  4u.gif

Man pirma,tai kaip 2 atskiros nuotraukos,atskirai labai grazu berniukas ir atskirai labai grazu tas burbulas biggrin.gif
O antra is pirmo zvilgsnio,tai man pavyda sukele tongue.gif kad va,is pirmo bandymo taip gavos,as taip nemokeciau... blush2.gif paskui paskaicius merginu komentarus,tikrai pamaciau,kad akys per daug baltai sviecia,bet siaip tai man patinka tongue.gif va,kokia is manes komentuotoja doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 08, 12:31)

Objektai,tai superiniai parinkti lotuliukas.gif

O kaip sitoj su sviesumu? g.gif ir desines perdaug,taip?
user posted image
Ai,dar toks klausimelis blush2.gif ar jus fotkinat iskart jb,ar visada tik spalvotai ir paskui pakeiciat kompe? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 08 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(Burka @ 2011 01 08, 14:40)

O kaip sitoj su sviesumu? g.gif ir desines perdaug,taip?

Ai,dar toks klausimelis blush2.gif ar jus fotkinat iskart jb,ar visada tik spalvotai ir paskui pakeiciat kompe? ax.gif

Pilkoka foto, trūksta kairės - vietos šuns žvilgsniui.
Fotografuoju tik raw, ai nekyla klausimų apie spalvotas ar nespalvotas foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 08, 00:12)
Mustachio, gal jau apsisprendei, bet aš dar pasisakysiu. Turiu canon 50mm f1.4 kiek daugiau nei metai. Taisytas vieną kartą, nes nustojo fokusuoti. Taisiau pas Mečkauską, tai jis sakė, kad Sigmų net neapsiima taisyt. Suprask čia jau kaip nori smile.gif

Jau užsisakiau Sigmą,žiūrėsim smile.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Burka @ 2011 01 08, 10:32)
O cia vakar pagavau kadra

Razbainykas biggrin.gif Aš savo šunį tik pavargusią ir jau snaudžiančią ramiai galiu nofotgrafuot,kitaip neįmanoma biggrin.gif

QUOTE(maija @ 2011 01 08, 11:21)
Idedu pora savo nuotraukyciu kritikai...

Pirma man patinka.Galėtų visa būt spalvota.Labai gražus modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 08, 17:03)
Jau užsisakiau Sigmą,žiūrėsim  smile.gif ačiū  4u.gif

Sigma daug maziau kainuoja uz canon ar nikon?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 08, 16:57)
Sigma daug maziau kainuoja uz canon ar nikon?

Sigma 50mm 1.4 kainuoja brangiau uz Canon ir Nikon. del kitu objektyvu tai nezinau
Atsakyti