Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 01 13, 00:23)
Man svente-vyras susidomejo fotografija.Kankina muiline, padare ND, skaito Kelby. smile.gif

Man plauciu ir ausies uzdegimas cool.gif

Laikykis 4u.gif bjaurus ora kaip tik visokiems virusams kabintis!!!

Na kaip pavydziu, jog vyras pradejo dometis, bet kartu ir sveikinu mirksiukas.gif maniskis, tai burba kai pasiimu kartu fotika. Ir jis nemegejes kai ji fotkinu doh.gif maivosi, liezuvi kaisioja ir nusisuka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 13, 11:57)
Ir jis nemegejes kai ji fotkinu  doh.gif maivosi, liezuvi kaisioja ir nusisuka... verysad.gif

kokia pazystama situacija doh.gif as saviskio irgi nenufotografuoju normaliai, pastoviai koks nors issiviepes, arba akis papucia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 10:28)
Labiau... lauke tai tikrai labiau- daug gražesni portretai visu ūgiu, labai gražiai plauna foną... superinis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet namuose savuos, kur nedidelės erdvės tai puikiai tinka dabar 50 mm smile.gif

man tai idomu, kaip 85mm ant cropo.. gal bandei, paprasta? nes paskutiniu metu man kazkoks isitikinimas, kad mano 50mm is arti kraipo veida.. niekaip man negrazu is arti visi veidai.. butu idomu pasibandyt 85mm ant cropo..
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 13, 10:56)

o del koliazu zaidimo, tai kaip sake Yvete, reiktu susiveikti foto iki pirmadienio, galima ir is senesniu tada ka paieskoti, kaip Alabamos atveju, o kas apsiima kuruoti? Gal Alabama? g.gif  biggrin.gif

As nesiimu, as ziuriu i keleli ir laukiu bernelio, kuris atjos ir atnes mano objektyva. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 13, 11:02)
man tai idomu, kaip 85mm ant cropo.. gal bandei, paprasta? nes paskutiniu metu man kazkoks isitikinimas, kad mano 50mm is arti kraipo veida.. niekaip man negrazu is arti visi veidai.. butu idomu pasibandyt 85mm ant cropo..

Mano pažįstamas fotografuoju su 85 mm ant cropo- nu man labai patinka... tik aišku, pafotografuosi tik lauke ar kur didelės erdvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 11:21)
Mano pažįstamas fotografuoju su 85 mm ant cropo- nu man labai patinka... tik aišku, pafotografuosi tik lauke ar kur didelės erdvės  4u.gif

aga.. suprantu. nu reiks pagalvot. 1.8 tai nebrangus. o tu kuri turi, 1.2 ar 1.8? bet tai kaip pagalvoju, kaip as tingeciau juos perdet vis biggrin.gif
Atsakyti
Ech...pasiligojau biškį...žieminis virusiukas kažkoks užpuolė, sėdžiu namie su durkyte, net į baseiną nevarėm unsure.gif o fotkinti jau noriu...vis namie dairausi, bet nesumąstau nieko doro...man tie buitiškumai visi.. schmoll.gif

Kaip griebčiau MB su ta jo tattoo, kaip ir modelis čia pat ir planą esu sumąsčius, kaip fotografuosiu, kur, nu bet nebaigia jis niekaip tos tattoo doh.gif meistras tik neseniai iš užsienių parsirado. galėčiau spjauti ir fotkinti tą, kas yra, bet ten pas jį gorgonos galva ir akys jos nebaigtos, vyzdžiai negyvi...tai man tos akys labiausiai ir nepatinka...kažkaip norisi jei jau daryt, tai daryt normaliai kad būtų. jėzau, kaip laukiu, kada jis baigs tą tattoo.. bigsmile.gif

o šiaip aš jau durnėju doh.gif nuo tų namų doh.gif

Klausykit, ką patartumėt man ant nikkon d3000 50-tuka 1,8. Kur pasidairyti...?. gal galit link'ų kokių įmesti iš kur pirkti? g.gif
Vis dažniau pamąstau apie juostinio canon pardavimą, nes labai noriu kito objektyvo nikkonui g.gif tik reikia pas mamą į šiaulius nusikrapštyti ir pasižiūrėti kaip tas canon'as laikosi...kažkodėl kol kas nėra noro prie juostos grįžti, nebent skladuke rasčiau savo Zenita, tada būtų kitas reikalas bigsmile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 13, 11:02)

gal galit lietuviškai paaiškinti, ką tai reiškia? sori, jei durnas klausimas pasirodė, nu bet tikrai nežinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 sausio 2011 - 11:37
QUOTE(gotte @ 2011 01 13, 11:31)

Vis dažniau pamąstau apie juostinio canon pardavimą,

As jau cia biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 13, 11:34)
As jau cia biggrin.gif  rolleyes.gif

Žinau, kad tu nori, jei ką, tau pirmai ir pranešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 13, 11:31)
Klausykit, ką patartumėt man ant nikkon d3000 50-tuka 1,8. Kur pasidairyti...?. gal galit link'ų kokių įmesti iš kur pirkti?  g.gif

Nikkor AF 50mm f/1.8 jūsų fotoaparatui netinka — nefokusuos.
Jums reikia žiūrėti, kad būtų objektyvas su autofokuso varikliuku, pvz:
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 13, 11:26)
aga.. suprantu. nu reiks pagalvot. 1.8 tai nebrangus. o tu kuri turi, 1.2 ar 1.8? bet tai kaip pagalvoju, kaip as tingeciau juos perdet vis biggrin.gif

Aš turiu 1,8, o 50 mm 1,4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 13, 11:43)
Nikkor AF 50mm f/1.8 jūsų fotoaparatui netinka — nefokusuos.
Jums reikia žiūrėti, kad būtų objektyvas su autofokuso varikliuku, pvz:
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM

Aš ir sakau, kad kiek žiūrėjau tai nėr autofokuso, bet kadangi nepatyrus toje srityje tai maniau, kad tiesiog neatrandu to varianto su autofukusdu ir tiek...ech...brangoka man šiuo metu 1,4 verysad.gif

Tai gal verta pamąstyt apie paties fotiko keitimą g.gif
Atsakyti