Ech...pasiligojau biškį...žieminis virusiukas kažkoks užpuolė, sėdžiu namie su durkyte, net į baseiną nevarėm
o fotkinti jau noriu...vis namie dairausi, bet nesumąstau nieko doro...man tie buitiškumai visi..
Kaip griebčiau MB su ta jo tattoo, kaip ir modelis čia pat ir planą esu sumąsčius, kaip fotografuosiu, kur, nu bet nebaigia jis niekaip tos tattoo
meistras tik neseniai iš užsienių parsirado. galėčiau spjauti ir fotkinti tą, kas yra, bet ten pas jį gorgonos galva ir akys jos nebaigtos, vyzdžiai negyvi...tai man tos akys labiausiai ir nepatinka...kažkaip norisi jei jau daryt, tai daryt normaliai kad būtų. jėzau, kaip laukiu, kada jis baigs tą tattoo..
o šiaip aš jau durnėju
nuo tų namų
Klausykit, ką patartumėt man ant nikkon d3000 50-tuka 1,8. Kur pasidairyti...?. gal galit link'ų kokių įmesti iš kur pirkti?
Vis dažniau pamąstau apie juostinio canon pardavimą, nes labai noriu kito objektyvo nikkonui
tik reikia pas mamą į šiaulius nusikrapštyti ir pasižiūrėti kaip tas canon'as laikosi...kažkodėl kol kas nėra noro prie juostos grįžti, nebent skladuke rasčiau savo Zenita, tada būtų kitas reikalas
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 13, 11:02)
man tai idomu, kaip 85mm
ant cropo.. gal bandei, paprasta? nes paskutiniu metu man kazkoks isitikinimas, kad mano 50mm is arti kraipo veida.. niekaip man negrazu is arti visi veidai.. butu idomu pasibandyt 85mm
ant cropo..
gal galit lietuviškai paaiškinti, ką tai reiškia? sori, jei durnas klausimas pasirodė, nu bet tikrai nežinau