Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 01:04)
Na man skirtumas matosi. Flicr turiu ir baisuoklišką variantą su šviesa iš nugaros  smile.gif  bet vis dar nesigauna taip, kaip reikėtų.

Tikrai matosi bigsmile.gif O tas kitas tai tikrai baisuokliškas. Toks iš vaiduolių gyvenimo biggrin.gif

Dėl reflektoriaus - aš turėjau asistentę, kuri palaikė wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 08:40)
Koks puikus rytas  smile.gif  Ai, pasigirsiu- labai nudžiugau, nes efoto mano nuotrauka pradiniame puslapyje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nustebau ir džiaugiuosi  smile.gif geras krikštas  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Tikrai foto verta pirmo psl wink.gif
O kaip 85 mm? Labiau patinka nei 50 mm ant cropo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 13 sausio 2011 - 10:15
viena foto iš flickr, ne mano. Kaip man ji patinka ! čia
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 13, 10:08)
taigi zinau, kad pirmas blinas smile.gif tai va ir sakau, kad pastaba ateiciai wink.gif

ačiū labai- aš visų pastabų iš visų laukiu ir deduosi viską į savo galvą smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 13, 10:14)

O kaip 85 mm? Labiau patinka nei 50 mm ant cropo?

Labiau... lauke tai tikrai labiau- daug gražesni portretai visu ūgiu, labai gražiai plauna foną... superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet namuose savuos, kur nedidelės erdvės tai puikiai tinka dabar 50 mm smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 10:27)

labai ir man- tas ryšys toks... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 10:27)

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 13, 10:59)
as tau per skype pasiusiu abi kelbio dalis  4u.gif

Jau gaudau.

QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 11:01)
fotoaparatas ant stovo, pati laikiau lapą. Pas Rarity foto rodos modelis pats laikė.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 11:27)

Labai labai wub.gif Negaliu dabar atsitraukti...
ak.... Kada man ataip pavyks?.... unsure.gif
Atsakyti
Kaip padaroma tai?
http://www.flickr.co...57622905229717/
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 13, 11:34)
Labai labai  wub.gif  Negaliu dabar atsitraukti...
ak.... Kada man ataip pavyks?.... unsure.gif

tai kad tau jau pavyko labai gerai smile.gif
o šiaip galvoju, kad sunku tuos vaikus fotografuoti. Vakar bandžiau vieną pusmetuką, be jokių įsipareigojimų. Po dešimt minučių nuvargo ir užsimanė miegoti. Per tas dešimt spurdėjo greičiau negu aš spėjau fokusuoti. Jau rodos spausi mygtuką žiūrėk jos nebėra, pasislinko kažkur kitur. Jeeeeeetau, kantrybės su tokiais reikia ir daug laiko.

Šie du nuotraukoje tai fotografės vaikučiai, tai laiko turi, bei galimybių.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 23:48)
o kaip faina aš nieko iš jūsų nepažįstu manęs niekas nepažįsta ir nebijau aš nieko rodyt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 10:41)

o šiaip galvoju, kad sunku tuos vaikus fotografuoti.

pritariu, kad tikrai nelengva... 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su naujais isigytais zaisliukais!!! Fainuoles, kad tobulinat savo amunicija mirksiukas.gif
O gal galima butu suzinot kas koki stikliuka isigijot? ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 00:01)
ir mane... bet aš augu augu  smile.gif  seniau daug trindavau dėl pabėgusio fokuso, dabar žymiai mažiau reik atmest smile.gif

Mano fokusas tai daznai kazkur pabega...jau nebezinau kartais ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:46)
hm, man čia paskaičius iškilo klausimas, o ND privaloma daryti..?

siaip ND reikia atlikti manau visai zaliems, kurie nezino nei kas yra islaikymas,F reiksmes ir visa kita smile.gif

QUOTE(keiraxxx @ 2011 01 12, 23:40)
Labas vakaras, daznai paskaitineju pas jus,  noreciau prisjungti i jusu gretas  4u.gif  ax.gif 

sveika prisijungusi smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 01 13, 00:23)
Man svente-vyras susidomejo fotografija.Kankina muiline, padare ND, skaito Kelby. smile.gif

Man plauciu ir ausies uzdegimas cool.gif

nu fainai, kai ir vyras domisi smile.gif
tai jau pasigavai ligas, dar plauciu dar dar..o vat ausies tai nieko nera baisiau unsure.gif

Paprasta, visos sesijos tavo dar nemaciau, bet spalvingumas mane veza thumbup.gif

o del koliazu zaidimo, tai kaip sake Yvete, reiktu susiveikti foto iki pirmadienio, galima ir is senesniu tada ka paieskoti, kaip Alabamos atveju, o kas apsiima kuruoti? Gal Alabama? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
och, Paprasta, na is kur gi zibutes vidury ziemos? bigsmile.gif o dabar ziuriu, kad ten visai ne zibutes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 13 sausio 2011 - 10:57