paprasta šaunuolė... nerelaiai graži nuotrauka efoto, ir išvis visos nuotraukos pasakiškos..
Kai pažiūriu visų darbus tobulėjat akyse.. sveikinu visas su nauja technika...
ŠAUNUOLĖS, taip ir toliau!!!!!
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Man kliūna kadravimas. Reikėjo arba visas kojas "paimti" arba "imti" tik nuo juosmens.
QUOTE(ohara @ 2011 01 13, 09:41)
paprasta šaunuolė... nerelaiai graži nuotrauka efoto, ir išvis visos nuotraukos pasakiškos..
ačiū
QUOTE(fotolama @ 2011 01 13, 09:46)
Man kliūna kadravimas. Reikėjo arba visas kojas "paimti" arba "imti" tik nuo juosmens.
Dėkinga už nuomonę, bet šiuo atveju aš nesutiksiu, man kaip tik gerai, kad rankos nekirstos
QUOTE(fotolama @ 2011 01 13, 09:46)
čia kokiomis taisyklėmis vadovaujantis "reikėjo" ?
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 09:49)
Dėkinga už nuomonę, bet šiuo atveju aš nesutiksiu, man kaip tik gerai, kad rankos nekirstos
QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 10:49)
Jei jau prakalbom apie kadravima, tai zinok man rankos patinka, tik zinai, man paltuko nukirsti kampai uzkliuvo... noretusi ir juos matyti... dabar va toks nukapojimas jauciasi... Bet kaip ir sakiau, man patiko si tavo fotosesija labai...
QUOTE(Will @ 2011 01 12, 22:01)
aha, brangios... aš visas susipirkau po truputį, pasinaudodama nuolaidomis PC Galiu paskolinti, nes minimum iki vasario pabaigos tikrai dar neturėsiu kada prisėsti...
Dėui, bet nesiskolinsiu, nes tempai mano lėtoki, kai mergina nuolat ant rankų
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 23:10)
As turiu kompe Kelbio I dali, jei kam reikia galiu atsiusti.
Aš noriu, tuoj atsiųsiu adresą į až
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 02:04)
Kas mano lėlę norėjo pamatyti
čia
nors turiu studijinių lempų namuose, bet fotografavau su paprasta staline. Lėlė labai arti sienos, jokio fono, wb nenustatytas (prisipažinsiu patingėjau), vietoj reflektoriaus naudojau paprastą piešimo lapą. Na man skirtumas matosi. Flicr turiu ir baisuoklišką variantą su šviesa iš nugaros bet vis dar nesigauna taip, kaip reikėtų.
čia
nors turiu studijinių lempų namuose, bet fotografavau su paprasta staline. Lėlė labai arti sienos, jokio fono, wb nenustatytas (prisipažinsiu patingėjau), vietoj reflektoriaus naudojau paprastą piešimo lapą. Na man skirtumas matosi. Flicr turiu ir baisuoklišką variantą su šviesa iš nugaros bet vis dar nesigauna taip, kaip reikėtų.
Pažiūrėjau ir noriu paklausti, o kas laikė tą baltą lapą iš kairės? Ar jis kažkaip buvo pritvirtintas?
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 13, 09:57)
as tau per skype pasiusiu abi kelbio dalis
QUOTE(Akasha @ 2011 01 13, 09:57)
Jei jau prakalbom apie kadravima, tai zinok man rankos patinka, tik zinai, man paltuko nukirsti kampai uzkliuvo... noretusi ir juos matyti... dabar va toks nukapojimas jauciasi... Bet kaip ir sakiau, man patiko si tavo fotosesija labai...
dėkinga Va dėl paltuko kampo tikrai sutinku - šiek tiek toliau norėtųsi, bet čia pirmą kartą fotografavau su 85 mm- reik truputį priprast bėgt toliau
Aš tai pabandžiau biški kitaip sužaist. Nors ir drebančiom kinkom, bet vistiek dedu pakritikavimui.
Čia sudėjau.
Čia sudėjau.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 13, 10:57)
o kas laikė tą baltą lapą iš kairės? Ar jis kažkaip buvo pritvirtintas?
fotoaparatas ant stovo, pati laikiau lapą. Pas Rarity foto rodos modelis pats laikė.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 13, 10:01)
fotoaparatas ant stovo, pati laikiau lapą. Pas Rarity foto rodos modelis pats laikė.
aš kai bandžiau tai vienoje rankoje fotoaparatas, kitoje lapas
QUOTE(paprasta @ 2011 01 13, 10:59)
dėkinga Va dėl paltuko kampo tikrai sutinku - šiek tiek toliau norėtųsi, bet čia pirmą kartą fotografavau su 85 mm- reik truputį priprast bėgt toliau
taigi zinau, kad pirmas blinas tai va ir sakau, kad pastaba ateiciai