Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:45)
paprasta, bus laikas, bus ir vaikas. Taip zmones sako. Tiesiog. jei atsiras nors vienas nepageidaujantis, kad dalyvaučiau, tai ir neibruksiu as per prievarta. tisiog koliazus man butu idomu isbandyti... o tapatybe man svarbesne siuo klausimu nei koliazai. tik tiek smile.gif

Oi, aš tai tikrai ne prieš bigsmile.gif Man patinka tokie žmonės, kurie daro kitiems nepatinkančias foto biggrin.gif (čia biški tave perfrazavau blush2.gif )
Sveika atvykusi (sugrįžusi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 23:08)
Man reik tokio modelio, kuris būtų šalia laisvu nuo vaikų ir sesijų laiku... Ba aš gi su mažiuku, tai sunku man susiderint. Va kokia kaimynė kad būtų, tokia pavaikyt po laukus, išrengt.. Tokio modelio man labai reikėtų...
O kas per siūlymas?
Papildyta:
O man pastaruoju metu pradėjo bėgt fokusas. Ar čia regresuoju ar kažkas su technika, nebesuprantu... g.gif

į až, parašysiu.

o dėl fokuso, gal nustatymai silpnoki? rankutės sudreba ir iškart išplaukia vaizdas smile.gif
Atsakyti
Plepes:)

Paprasta, sveikinu:)

Laukine, as vis noriu paklaust-nuo kada pas tave prasideda sena tarka.Cia tam, kad zinot-as save jau prie tarku galiu rasyt ar dar turiu sansu rolleyes.gif

Hazelnut, as tik atspejau kas yra Yvette, ir ka, dabar vel speliot?O siaube biggrin.gif

Man svente-vyras susidomejo fotografija.Kankina muiline, padare ND, skaito Kelby. smile.gif

Man plauciu ir ausies uzdegimas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 12 sausio 2011 - 23:24
QUOTE(Alabama @ 2011 01 13, 00:23)

Man svente-vyras susidomejo fotografija.Kankina muiline, padare ND, skaito Kelby. smile.gif

Man plauciu ir ausies uzdegimas cool.gif

jetau, saugok save.
o dėl vyro smagu. faina, kai šeimoje yra tie patys pomėgiai. Ir šiaip, neliks fotografas be foto, bus kam ir tave pafotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 12, 23:23)

Laukine, as vis noriu paklaust-nuo kada pas tave prasideda sena tarka.Cia tam, kad zinot-as save jau prie tarku galiu rasyt ar dar turiu sansu rolleyes.gif

Nu kaip... kas virš tricoko tai jau tarkuoja, tarkuoja... biggrin.gif Tai kaip? Pasiskaičiavai? tarka? Ar dar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 23:27)
jetau, saugok save.
o dėl vyro smagu. faina, kai šeimoje yra tie patys pomėgiai. Ir šiaip, neliks fotografas be foto, bus kam ir tave pafotografuot  smile.gif

Smagu, ziuresiu, ar ilgam:)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 23:27)
Nu kaip... kas virš tricoko tai jau tarkuoja, tarkuoja...  biggrin.gif Tai kaip? Pasiskaičiavai? tarka? Ar dar ne?  lotuliukas.gif

Blin, vsio, be sansu.As chroniska tarka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 12, 23:28)
Smagu, ziuresiu, ar ilgam:)

Blin, vsio, be sansu.As chroniska tarka. rolleyes.gif

nepergyvenk, čia Jūsų tokių daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 23:31)
nepergyvenk, čia Jūsų tokių daug  biggrin.gif

Ir tu nejauneji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 21:34)

as ir noreciau kelbio dalies , buciau dekinga 4u.gif eurikaite@yahoo.co.uk

sveikutes ,

as jau irgi izengiau i tarku saika biggrin.gif
Papildyta:
sveikinu su naujais aparatais 4u.gif
Atsakyti
Kas mano lėlę norėjo pamatyti smile.gif
čia

nors turiu studijinių lempų namuose, bet fotografavau su paprasta staline. Lėlė labai arti sienos, jokio fono, wb nenustatytas (prisipažinsiu patingėjau), vietoj reflektoriaus naudojau paprastą piešimo lapą. Na man skirtumas matosi. Flicr turiu ir baisuoklišką variantą su šviesa iš nugaros smile.gif bet vis dar nesigauna taip, kaip reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 sausio 2011 - 01:06
QUOTE(Alabama @ 2011 01 12, 23:33)
Ir tu nejauneji rolleyes.gif

biggrin.gif susizvengiau biggrin.gif
Atsakyti
Koks puikus rytas smile.gif Ai, pasigirsiu- labai nudžiugau, nes efoto mano nuotrauka pradiniame puslapyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nustebau ir džiaugiuosi smile.gif geras krikštas thumbup.gif thumbup.gif

Yvette, lendu žiūrėti- ačiū, kad daliniesi bandymais thumbup.gif
Atsakyti