Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Zirzilija, pirmoje man kliuna centravimas. Taip pat abiejose foto man noretusi objektus atitraukti nuo fono labiau, nes dabar labai plokscios foto, nesijaucia gylio. Taip pat antroje obuoliai per daug prie krasto, daugiau apacios palikciau. 4u.gif

Joreta, 2ND negerai smile.gif

Taip pat dedu viena kritikai. Man paciai siai ir tokio tipo nuotraukom noretusi didesnes ryskumo zonos, kas dar ne taip ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 01 08, 00:36)
Taip pat dedu viena kritikai. Man paciai siai ir tokio tipo nuotraukom noretusi didesnes ryskumo zonos, kas dar ne taip ?

man atvirkščiai, patinka būtent tokia ryškumo zona smile.gif Vos viršaus trūksta. Gal netgi horizontalią būčiau dariusi. Galbūt kiek nuobodoka, bet neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 06, 23:22)
Dar klausimą noriu užduot .... Dairaus objektyvo. 50mm. f1.4  canonui. Užtikau Sigma objektyvus  g.gif Jie įpatingesni kuom nors?
Gal kas daugiau kokių nuomonių turit,esat girdėję?

Mustachio, gal jau apsisprendei, bet aš dar pasisakysiu. Turiu canon 50mm f1.4 kiek daugiau nei metai. Taisytas vieną kartą, nes nustojo fokusuoti. Taisiau pas Mečkauską, tai jis sakė, kad Sigmų net neapsiima taisyt. Suprask čia jau kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 08, 03:12)
Mustachio, gal jau apsisprendei, bet aš dar pasisakysiu. Turiu canon 50mm f1.4 kiek daugiau nei metai. Taisytas vieną kartą, nes nustojo fokusuoti. Taisiau pas Mečkauską, tai jis sakė, kad Sigmų net neapsiima taisyt. Suprask čia jau kaip nori smile.gif

jisai man dvieju fotiku nesutaise, taise ir pinigus paeme, bet deja deja, tai jo nuomone nezinau kiek vertinga wink.gif turiu Sigma berods panasu laiko tarpa ir taisyt neprisireike kol kas, nors ir krites ir kitaip 'myletas'. Tiesa, priklauso kiek mm, jie visi skirtingi, objektyvai. Kiti gali buti ne tokie geri ir kai kurie tikrai tokie yra, bet 50-tukas yra tikrai patvariai ir kokybiskai sukonstruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 08 sausio 2011 - 10:36
Zirzilja,man antra patiko,nors as dar tik tiek ir tegaliu pasakyt,kad patinka blush2.gif technine puse kol kas tik stebiu,ziuriu ka kiti komentuoja biggrin.gif

O su fotografavimu visai nekas doh.gif kiek bandau ka pafotkint visai nieks nebesigauna... zodz,tikiuo,kad tai laikina,kad po biski isikirsiu ir nuotrauku kokybe nors kazkiek bus geresne rolleyes.gif

O cia vakar pagavau kadra,nelabai vykes,nes pro langa fotkinau ir aisku suo pamate,iskart atbego prie lango ,blogiau negu vaikas,isvis neina nufotkint lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 08, 11:32)
Zirzilja,man antra patiko,nors as dar tik tiek ir tegaliu pasakyt,kad patinka blush2.gif technine puse kol kas tik stebiu,ziuriu ka kiti komentuoja biggrin.gif

O su fotografavimu visai nekas doh.gif kiek bandau ka pafotkint visai nieks nebesigauna... zodz,tikiuo,kad tai laikina,kad po biski isikirsiu ir nuotrauku kokybe nors kazkiek bus geresne rolleyes.gif

O cia vakar pagavau kadra,nelabai vykes,nes pro langa fotkinau ir aisku suo pamate,iskart atbego prie lango ,blogiau negu vaikas,isvis neina nufotkint lotuliukas.gif

Linksma foto smile.gif Tik tamsoka. Gerokai
O dėl to, kad nieko nesigauna, galiu paguosti - kuo toliau, tuo blogiau bus biggrin.gif Nes kartelė kyla ir vis norisi geriau ir geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 11:34)
Linksma foto smile.gif Tik tamsoka. Gerokai
O dėl to, kad nieko nesigauna, galiu paguosti - kuo toliau, tuo blogiau bus biggrin.gif Nes kartelė kyla ir vis norisi geriau ir geriau wink.gif

Aha,matau,kad tamsu,kazkaip visas foto ziuriu nutamsinu,reiks su situ padirbet gerokai blush2.gif bandziau pasviesint,bet tada jau per blanki gavos,zodz,dar nejauciu tos ribos,kada jau geras sviesumas...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 07, 22:56)
man atvirkščiai, patinka būtent tokia ryškumo zona  smile.gif Vos viršaus trūksta. Gal netgi horizontalią būčiau dariusi. Galbūt kiek nuobodoka, bet neblogai.

Dekui smile.gif

Burka, pritariu rarity, as ir gerokai sviesinciau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 08, 11:38)
Aha,matau,kad tamsu,kazkaip visas foto ziuriu nutamsinu,reiks su situ padirbet gerokai blush2.gif bandziau pasviesint,bet tada jau per blanki gavos,zodz,dar nejauciu tos ribos,kada jau geras sviesumas...

Šiek tiek pašviesinau. Tikiuosi nesupyksi, kad lendu prie tavo foto blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 11:48)
Šiek tiek pašviesinau. Tikiuosi nesupyksi, kad lendu prie tavo foto  blush2.gif

Super,tikrai nepyksiu,labai naudinga paziuret,kaip reik padaryt teisingai,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 11:34)

drinks_cheers.gif tai jau tikrai, kuo toliau, tuo atrodo blogiau fotkinu doh.gif kai žaidėm tą žaidimą kur rodėm kiek patobulėjom, tai dabar galėčiau pažaist kiek nusiritau žemyn, atrodo niekas nesigauna, šimtus kadrų ištrinu, matau vien broką doh.gif

Burka, o foto geras momentas pagautas bigsmile.gif
Atsakyti

As kolkas dar nelabai ryztuosi komentuoti nuotraukas, nes be grazu/negrazu dar mazai ka pastebiu biggrin.gif Bet vis skaitau jus ir manau su laiku pradesiu daugiau reikstis biggrin.gif
Idedu pora savo nuotraukyciu kritikai... Is anksto dekoju uz jusu nuomone ir pastebejimus 4u.gif

Nuotraukyte daryta vasaros pabaigoj. Nezinau kodel, bet man jinai labai patinka smile.gif Burbulas buvo tikras, gaila, kad labai greitai sprogo smile.gif Fotografuota balkone, kur laaaaaabai mazai vietos...

user posted image

Kita nuotraukyte, nesenai daryta... Bandziau pirma karta fotografuoti moters portreta... Nelabai kas gavosi, is gal 100 nuotrauku man patiko tik si...

user posted image

Atsakyti