Yvete, manau, kad tik žodinis...
Bet iš tiesų mane truputį erzina, kai žmonės nori būti neatpažįstami.. Gerai jaučiuosi, kai nežinau, kad kažkas slepiasi, o kai sužinai, truputį jautiesi nesmagiai, lyg apgautas Sorry, už offtopicą...
Hazelnut, geriau reikėjo nesakyti, kad slepiesi po kažkuo... Kodėl- jau rašiau aukščiau...
QUOTE(keiraxxx @ 2011 01 12, 22:40)
Labas vakaras, daznai paskaitineju pas jus, noreciau prisjungti i jusu gretas
Prisipazinsiu su Airv ir rarity , esam pazystamos nuo to pacio krasto ..
Prisipazinsiu su Airv ir rarity , esam pazystamos nuo to pacio krasto ..
Mat kaip Pažįstamos? Tai sveika prisijungusi.
Dėk namų darbus
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:41)
Yvete, manau, kad tik žodinis...
Bet iš tiesų mane truputį erzina, kai žmonės nori būti neatpažįstami.. Gerai jaučiuosi, kai nežinau, kad kažkas slepiasi, o kai sužinai, truputį jautiesi nesmagiai, lyg apgautas Sorry, už offtopicą...
Hazelnut, geriau reikėjo nesakyti, kad slepiesi po kažkuo... Kodėl- jau rašiau aukščiau...
paprasta, bus laikas, bus ir vaikas. Taip zmones sako. Tiesiog. jei atsiras nors vienas nepageidaujantis, kad dalyvaučiau, tai ir neibruksiu as per prievarta. tisiog koliazus man butu idomu isbandyti... o tapatybe man svarbesne siuo klausimu nei koliazai. tik tiek
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
kaip gražu, spalvinga, man patiko
tik žiūriu, kad vietomis fokuso trūksta ar čia man akys šiandieną mirguliuoja..
o kaip faina aš nieko iš jūsų nepažįstu manęs niekas nepažįsta ir nebijau aš nieko rodyt
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:45)
paprasta, bus laikas, bus ir vaikas. Taip zmones sako. Tiesiog. jei atsiras nors vienas nepageidaujantis, kad dalyvaučiau, tai ir neibruksiu as per prievarta. tisiog koliazus man butu idomu isbandyti... o tapatybe man svarbesne siuo klausimu nei koliazai. tik tiek
supratau tad lauksim koliažų
Papildyta:
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:48)
kaip gražu, spalvinga, man patiko
aš pati dar nesuprantu, bet gali ir trūkti... dar rankos dreba, sunkesnis šiek tiek aparatas
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 12, 21:52)
Brumbrumas man stebukladarys dabar beveik Šitaip pasaitėlį panaikint
Taip. Aš irgi kaip pamačiau.
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas
Man šita foto irgi labai patiko....
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 22:10)
As turiu kompe Kelbio I dali, jei kam reikia galiu atsiusti.
atsiųsk man jei galima: laukinesfoto@gmail.com Ačiū
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:24)
Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.
Aš ND iš vis nedariau ir pro jus, senas tarkas ėmiau ir praslydau
Jei žmogus klausia kuo skirias vaizdas prie skirtingų f ar pan- aš į tokius postus nė nereaguoju. Jei tikrai norės mokintis, tobulėt, dalyvaut pokalbiuose, pasiskaitys, jei nori malt šūdą, lai mala, aš jo neminkysiu. Tingiu.
bet jei matosi, kad žmogus deda pastangas, skaito, nori, mokosi, bet kažkur pastringa, nesigauna, tai jei tik mano mažos žinios leis- visada patarsiu, padėsiu. Va kokia aš šaunuolė.
Laba vakarą. Prišnekėjot daug.
Dėl durų, tai pala. Kolkas neatvėrė, nes aš dar nieko nefotkinau su juo Tik paglosčiau šiandien... Vyrui pasakiau kad miegosiu šiąnakt su kitu svetainėj, tai va.. Vakarojam. Abu. Jis va šalia, ant stalo padėtas. Žiūri kaip JUms rašau
Reik man modelio, modelių... uf., nors eik dabar fotkint, nagai niežti.
Manualą skaitau skaitau. Pusės nesuprantu, bet nieko, vistiek skaitau
as tai noriu patvirtinti, kad Hazelnut nera kokia nusikaltele, bloguole, ji nieko nenuzude, nd padarius todel sveika sugrizus o jei zmogus nori ateit kitu niku, tai kokios cia problemos.. tik nebent smalsumas mus grauzia manau, kad daugelis cia esanciu jos net neprisimena.. ir gales nuomone susidaryt is nauju darbu
QUOTE(Agneza @ 2011 01 12, 22:29)
Sveikinu
Mokinsimes kartu
Mokinsimes kartu
ee, tai ir mane su Pentax ME Super priimkit nes as zaaalia...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 22:51)
Reik man modelio, modelių... uf., nors eik dabar fotkint, nagai niežti.
Manualą skaitau skaitau. Pusės nesuprantu, bet nieko, vistiek skaitau
reik modeliųų?
turiu pasiūlymąą
paprasta
joo, žinau tą jausmą, būna ir man.. aš negaliu tiesiog pakęst, kai nebūna fokuso, ar būna išplaukęs, nežinau kodėl, bet lb nemėgstu, vien dėl to fotografija man jau atkrenta (aš čia apie savas). taviškėse tai lb nesimato, pastebėjau, padidinau
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:59)
joo, žinau tą jausmą, būna ir man.. aš negaliu tiesiog pakęst, kai nebūna fokuso, ar būna išplaukęs, nežinau kodėl, bet lb nemėgstu, vien dėl to fotografija man jau atkrenta (aš čia apie savas). taviškėse tai lb nesimato, pastebėjau, padidinau
ir mane... bet aš augu augu seniau daug trindavau dėl pabėgusio fokuso, dabar žymiai mažiau reik atmest
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:59)
reik modeliųų?
turiu pasiūlymąą
paprasta
turiu pasiūlymąą
paprasta
Man reik tokio modelio, kuris būtų šalia laisvu nuo vaikų ir sesijų laiku... Ba aš gi su mažiuku, tai sunku man susiderint. Va kokia kaimynė kad būtų, tokia pavaikyt po laukus, išrengt.. Tokio modelio man labai reikėtų...
O kas per siūlymas?
Papildyta:
O man pastaruoju metu pradėjo bėgt fokusas. Ar čia regresuoju ar kažkas su technika, nebesuprantu...