Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvete, manau, kad tik žodinis...

Bet iš tiesų mane truputį erzina, kai žmonės nori būti neatpažįstami.. Gerai jaučiuosi, kai nežinau, kad kažkas slepiasi, o kai sužinai, truputį jautiesi nesmagiai, lyg apgautas ax.gif Sorry, už offtopicą...

Hazelnut, geriau reikėjo nesakyti, kad slepiesi po kažkuo... Kodėl- jau rašiau aukščiau...
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2011 01 12, 22:40)
Labas vakaras, daznai paskaitineju pas jus,  noreciau prisjungti i jusu gretas  4u.gif  ax.gif 

Prisipazinsiu su  Airv ir rarity ,  esam pazystamos  nuo to  pacio krasto ..

Mat kaip smile.gif Pažįstamos? Tai sveika prisijungusi.
Dėk namų darbus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:41)
Yvete, manau, kad tik žodinis...

Bet iš tiesų mane truputį erzina, kai žmonės nori būti neatpažįstami.. Gerai jaučiuosi, kai nežinau, kad kažkas slepiasi, o kai sužinai, truputį jautiesi nesmagiai, lyg apgautas  ax.gif Sorry, už offtopicą...

Hazelnut, geriau reikėjo nesakyti, kad slepiesi po kažkuo... Kodėl- jau rašiau aukščiau...

paprasta, bus laikas, bus ir vaikas. Taip zmones sako. Tiesiog. jei atsiras nors vienas nepageidaujantis, kad dalyvaučiau, tai ir neibruksiu as per prievarta. tisiog koliazus man butu idomu isbandyti... o tapatybe man svarbesne siuo klausimu nei koliazai. tik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

kaip gražu, spalvinga, man patiko smile.gif

tik žiūriu, kad vietomis fokuso trūksta ar čia man akys šiandieną mirguliuoja.. doh.gif

o kaip faina aš nieko iš jūsų nepažįstu manęs niekas nepažįsta ir nebijau aš nieko rodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:45)
paprasta, bus laikas, bus ir vaikas. Taip zmones sako. Tiesiog. jei atsiras nors vienas nepageidaujantis, kad dalyvaučiau, tai ir neibruksiu as per prievarta. tisiog koliazus man butu idomu isbandyti... o tapatybe man svarbesne siuo klausimu nei koliazai. tik tiek smile.gif

supratau 4u.gif tad lauksim koliažų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:48)
kaip gražu, spalvinga, man patiko smile.gif

tik žiūriu, kad vietomis fokuso trūksta ar čia man akys šiandieną mirguliuoja..  doh.gif

aš pati dar nesuprantu, bet gali ir trūkti... dar rankos dreba, sunkesnis šiek tiek aparatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 12, 21:52)
Brumbrumas man stebukladarys dabar beveik  biggrin.gif Šitaip pasaitėlį panaikint  blink.gif

drinks_cheers.gif Taip. Aš irgi blink.gif kaip pamačiau.

QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

Man šita foto irgi labai patiko....

QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 22:10)
As turiu kompe Kelbio I dali, jei kam reikia galiu atsiusti.

atsiųsk man jei galima: laukinesfoto@gmail.com Ačiū smile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:24)
Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.

drinks_cheers.gif Aš ND iš vis nedariau ir pro jus, senas tarkas ėmiau ir praslydau tongue.gif biggrin.gif

Jei žmogus klausia kuo skirias vaizdas prie skirtingų f ar pan- aš į tokius postus nė nereaguoju. Jei tikrai norės mokintis, tobulėt, dalyvaut pokalbiuose, pasiskaitys, jei nori malt šūdą, lai mala, aš jo neminkysiu. Tingiu.
bet jei matosi, kad žmogus deda pastangas, skaito, nori, mokosi, bet kažkur pastringa, nesigauna, tai jei tik mano mažos žinios leis- visada patarsiu, padėsiu. Va kokia aš šaunuolė.

Laba vakarą. Prišnekėjot daug.
Dėl durų, tai pala. Kolkas neatvėrė, nes aš dar nieko nefotkinau su juo biggrin.gif Tik paglosčiau šiandien... Vyrui pasakiau kad miegosiu šiąnakt su kitu svetainėj, tai va.. Vakarojam. Abu. Jis va šalia, ant stalo padėtas. Žiūri kaip JUms rašau tongue.gif biggrin.gif
Reik man modelio, modelių... uf., nors eik dabar fotkint, nagai niežti.
Manualą skaitau skaitau. Pusės nesuprantu, bet nieko, vistiek skaitau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 sausio 2011 - 22:51
as tai noriu patvirtinti, kad Hazelnut nera kokia nusikaltele, bloguole, ji nieko nenuzude, nd padarius biggrin.gif todel sveika sugrizus wink.gif o jei zmogus nori ateit kitu niku, tai kokios cia problemos.. tik nebent smalsumas mus grauzia biggrin.gif manau, kad daugelis cia esanciu jos net neprisimena.. ir gales nuomone susidaryt is nauju darbu smile.gif
Atsakyti
brumbrumai, ačiū 4u.gif
bus paskata fotografuoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 12 sausio 2011 - 22:56
QUOTE(Agneza @ 2011 01 12, 22:29)
Sveikinu  4u.gif
Mokinsimes kartu wink.gif  drinks_cheers.gif

ee, tai ir mane su Pentax ME Super priimkit biggrin.gif nes as zaaalia...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 22:51)

Reik man modelio, modelių... uf., nors eik dabar fotkint, nagai niežti.
Manualą skaitau skaitau. Pusės nesuprantu, bet nieko, vistiek skaitau  biggrin.gif

reik modeliųų? rolleyes.gif rolleyes.gif
turiu pasiūlymąą

paprasta

joo, žinau tą jausmą, būna ir man.. aš negaliu tiesiog pakęst, kai nebūna fokuso, ar būna išplaukęs, nežinau kodėl, bet lb nemėgstu, vien dėl to fotografija man jau atkrenta (aš čia apie savas). taviškėse tai lb nesimato, pastebėjau, padidinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:59)

joo, žinau tą jausmą, būna ir man.. aš negaliu tiesiog pakęst, kai nebūna fokuso, ar būna išplaukęs, nežinau kodėl, bet lb nemėgstu, vien dėl to fotografija man jau atkrenta (aš čia apie savas). taviškėse tai lb nesimato, pastebėjau, padidinau  ax.gif

ir mane... bet aš augu augu smile.gif seniau daug trindavau dėl pabėgusio fokuso, dabar žymiai mažiau reik atmest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 22:59)
reik modeliųų?  rolleyes.gif  rolleyes.gif
turiu pasiūlymąą
paprasta

Man reik tokio modelio, kuris būtų šalia laisvu nuo vaikų ir sesijų laiku... Ba aš gi su mažiuku, tai sunku man susiderint. Va kokia kaimynė kad būtų, tokia pavaikyt po laukus, išrengt.. Tokio modelio man labai reikėtų...
O kas per siūlymas?
Papildyta:
O man pastaruoju metu pradėjo bėgt fokusas. Ar čia regresuoju ar kažkas su technika, nebesuprantu... g.gif
Atsakyti