Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:20)
Tai čia reik suprast dar viena bus, kuri foto nerodys, ar kaip?

Nu ne, ne visai.. As jei tureciau ką nors rodomos, kas daugumai čia butu idomu, tai parodyčiau... bet tai, kas idomu man, esu tikrai, kad nebus idomu kitoms (-iems) smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kai pasirodė daugiau mergyčių su naujais pirkinukais- labai lauksiu iš visų puikių kadrų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:31)
Nu ne, ne visai.. As jei tureciau ką nors rodomos, kas daugumai čia butu idomu, tai parodyčiau... bet tai, kas idomu man, esu tikrai, kad nebus idomu kitoms (-iems) smile.gif
4u.gif

O tu pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:31)
. bet tai, kas idomu man, esu tikrai, kad nebus idomu kitoms (-iems) smile.gif
4u.gif

kaip įdomiai sudėstei... dabar kaip tik noriu labai pasižiūrėti.... po tokių sakinukų nebesinorės ir man rodyti foto...
Atsakyti
o kur siunčiam nuotraukas žaidimukui? Į SM kelt gal vertėtų jau suklijuotas... Kas apsiima organizuot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=paprasta,2011 01 12, 23:08]
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

Spalvos tai superines tikrai, labai jau skaniai atrodo, nuotaika pakelia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:32)
O tu pabandyk wink.gif

as mielai pasirodysiu tada, kai bus kas nors verto parodymo is srities, kuri man yra iššūkis. Bet as pažadu smile.gif galesit nulinciuo visaip kaip imanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 12 sausio 2011 - 22:36
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 22:34)

Spalvos tai superines tikrai, labai jau skaniai atrodo, nuotaika pakelia. thumbup.gif

dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 23:31)
4u.gif

nu nesakyk, tai, ką mačiau, man visai įdomiai žiūrėjosi. tokia man dar nepaliesta fotografija ir sakyčiau nelengva tokias foto daryti. Ir jei gerai pamenu yra besidominčių tokiom foto šioje temoje. Tad jei dėl įdomumo, tai tikrai bus įdomu. Jei dėl nenoro būti atpažintai suprantu taip pat. Bet žinok neilgai truks tas anonimiškumas. Pas mane sakyčiau jis tik žodinis išlikęs. Manau dauguma žino kas aš, bet esu dėkinga, kad garsiai neištaria. Man to pakanka, nes ne dėl šios temos keičiau vardą.
Atsakyti
yvette, netgi as numanau, kas tamsta esate wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 12 sausio 2011 - 22:37
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 23:37)
yvette, netgi as numanau, kas tamsta esate wink.gif

tai ir liuks smile.gif tiesiog norėjau parašyti, kad fotografija toks dalykas.
Išsiduoti galima ne žodžiais, o darbais.

Dėl koliažų. Nežinau kur galima siųsti ar kelti foto. Jei nebus kitų savanorių galėsiu sumaišyti ir išdalinti foto ir aš. Tik kita savaitė man tokia užimta bus, tai jei atsirastų kitų galinčių, būtų smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2011 - 22:41
Labas vakaras, daznai paskaitineju pas jus, noreciau prisjungti i jusu gretas 4u.gif ax.gif

Prisipazinsiu su Airv ir rarity , esam pazystamos nuo to pacio krasto ..
Atsakyti