As turiu kompe Kelbio I dali, jei kam reikia galiu atsiusti.
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 23:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas
spalvos tai cooooooool. tik kažko ten rankoje galėtų nebūti. skarelė ar kas. Bet šiaip liuksiškai. O modelio grožis tai nerealus. Ir jeeeeeeeeeetau, jai tik vienuolikaaaaa. Tavo dienoraštyje trečioje foto iš tos serijos tikrai nepasakyčiau, kad tokia nu jaunutukė.
Burbuliuota serija, paskutinis portretukas labai gražus. Klausyk, daugiau parodyk Slepi viską
ir žinai ką, paskutinėse trijose fotosesijose, labai faini modeliukų drabužiai. Tokie fotogeniški. Smagu, kad ir į tai kreipi dėmesį, tikriausiai pasikalbat prieš fotosesijas.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:14)
spalvos tai cooooooool. tik kažko ten rankoje galėtų nebūti. skarelė ar kas. Bet šiaip liuksiškai. O modelio grožis tai nerealus.
Ačiū- pritariu dėl to daikčiuko rankoje- ten buvo pritvirtinta prie balionų toks maišelis su vandeniu, kad nenuskristų tik va jau matau nuotraukose, kad ir man trukdo labai svarbu visas detales apžiūrėti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:04)
Jeeeeeeetau ir ką man dabar daryti.
Gavau až, mačiau Hazelnut foto, moka fotografuoti, mano nuomone nd tikrai nereikia. Bet Hazelnut, tavo vietoje brūkštelčiau kam nors, ką prisimeni iš šios temos, galbūt taip labiau įtikinsi kitus, kad nd perdaryti nereikia. Aš tai tikiu, kad tau jų nereikia ir kad kažkada esi atlikusi.
Bet, ne aš juk čia sprendžiu
Gavau až, mačiau Hazelnut foto, moka fotografuoti, mano nuomone nd tikrai nereikia. Bet Hazelnut, tavo vietoje brūkštelčiau kam nors, ką prisimeni iš šios temos, galbūt taip labiau įtikinsi kitus, kad nd perdaryti nereikia. Aš tai tikiu, kad tau jų nereikia ir kad kažkada esi atlikusi.
Bet, ne aš juk čia sprendžiu
Ha ha... Viesinti nenoriu del labai asmeniniu priežasciu
O brumbrumu pasitikt? Bandysiu praslyt jei brumbrumai užtars
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas
Šaunuolė, nerealiai gražu. Ir spalvos ir ryškumas. Visa sesija puiki
Papildyta:
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:18)
Tai čia reik suprast dar viena bus, kuri foto nerodys, ar kaip?
pasitikiu
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:20)
Šaunuolė, nerealiai gražu. Ir spalvos ir ryškumas. Visa sesija puiki
Ačiū
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 21:20)
nu taip iseina
nezinau, ar manim pasitiki bet rasyk man as dar nezinau kuri tu siaip as tai manau, kad jei ateina zmogus ir sako, kad padare nd, tai as ir tikiu nes nu kokia prasme cia meluot..
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 22:22)
nezinau, ar manim pasitiki bet rasyk man as dar nezinau kuri tu siaip as tai manau, kad jei ateina zmogus ir sako, kad padare nd, tai as ir tikiu nes nu kokia prasme cia meluot..
Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 23:20)
Tai čia reik suprast dar viena bus, kuri foto nerodys, ar kaip?
aš gi noriu foto parodyti, vat ir siūlau žaidimukus visokius. galiu aišku ir savo bandymus su šviesom ir lėle parodyti, nu bet neįdomu gi. Kai pati įkėlei parodomą variantą tai kažkaip tikslo kitus rodyti tokius pat nebėra. Nu pats sau pasižiūri gavosi gerai, nesigavo dar pasibandei ir viskas.
Vat man tarkim nesigauna tik kontūras tai ir žaidinėju. Gausis įkelsiu.
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:24)
Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.
Pritariu ir dėl nd ir dėl foto rodymo
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:25)
aš gi noriu foto parodyti, vat ir siūlau žaidimukus visokius. galiu aišku ir savo bandymus su šviesom ir lėle parodyti, nu bet neįdomu gi.
Man įdomu
QUOTE(airv @ 2011 01 12, 14:57)
Pentax MZ-7
Sveikinu
Mokinsimes kartu
Taip pat sveikiname Laukine su Paprasta