Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As turiu kompe Kelbio I dali, jei kam reikia galiu atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 23:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

spalvos tai cooooooool. tik kažko ten rankoje galėtų nebūti. skarelė ar kas. Bet šiaip liuksiškai. O modelio grožis tai nerealus. Ir jeeeeeeeeeetau, jai tik vienuolikaaaaa. Tavo dienoraštyje trečioje foto iš tos serijos tikrai nepasakyčiau, kad tokia nu jaunutukė.
Burbuliuota serija, paskutinis portretukas labai gražus. Klausyk, daugiau parodyk smile.gif Slepi viską smile.gif
ir žinai ką, paskutinėse trijose fotosesijose, labai faini modeliukų drabužiai. Tokie fotogeniški. Smagu, kad ir į tai kreipi dėmesį, tikriausiai pasikalbat prieš fotosesijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2011 - 22:19
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:14)
spalvos tai cooooooool. tik kažko ten rankoje galėtų nebūti. skarelė ar kas. Bet šiaip liuksiškai. O modelio grožis tai nerealus.

Ačiū- pritariu dėl to daikčiuko rankoje- ten buvo pritvirtinta prie balionų toks maišelis su vandeniu, kad nenuskristų smile.gif tik va jau matau nuotraukose, kad ir man trukdo blush2.gif labai svarbu visas detales apžiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:04)
Jeeeeeeetau ir ką man dabar daryti.
Gavau až, mačiau Hazelnut foto, moka fotografuoti, mano nuomone nd tikrai nereikia. Bet Hazelnut, tavo vietoje brūkštelčiau kam nors, ką prisimeni iš šios temos, galbūt taip labiau įtikinsi kitus, kad nd perdaryti nereikia. Aš tai tikiu, kad tau jų nereikia ir kad kažkada esi atlikusi.
Bet, ne aš juk čia sprendžiu  smile.gif

Ha ha... Viesinti nenoriu del labai asmeniniu priežasciu biggrin.gif
O brumbrumu pasitikt? Bandysiu praslyt biggrin.gif jei brumbrumai užtars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 22:08)
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

Šaunuolė, nerealiai gražu. Ir spalvos ir ryškumas. Visa sesija puiki bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:18)
O brumbrumu pasitikt? Bandysiu praslyt biggrin.gif jei brumbrumai užtars smile.gif

Tai čia reik suprast dar viena bus, kuri foto nerodys, ar kaip?
Atsakyti

pasitikiu 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:20)
Šaunuolė, nerealiai gražu. Ir spalvos ir ryškumas. Visa sesija puiki  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 21:20)

nu taip iseina lotuliukas.gif
Atsakyti

nezinau, ar manim pasitiki biggrin.gif bet rasyk man wink.gif as dar nezinau kuri tu wink.gif siaip as tai manau, kad jei ateina zmogus ir sako, kad padare nd, tai as ir tikiu smile.gif nes nu kokia prasme cia meluot..
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 22:22)
nezinau, ar manim pasitiki biggrin.gif bet rasyk man wink.gif as dar nezinau kuri tu wink.gif siaip as tai manau, kad jei ateina zmogus ir sako, kad padare nd, tai as ir tikiu smile.gif nes nu kokia prasme cia meluot..

Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 12 sausio 2011 - 22:24
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 23:20)

lotuliukas.gif
aš gi noriu foto parodyti, vat ir siūlau žaidimukus visokius. galiu aišku ir savo bandymus su šviesom ir lėle parodyti, nu bet neįdomu gi. Kai pati įkėlei parodomą variantą tai kažkaip tikslo kitus rodyti tokius pat nebėra. Nu pats sau pasižiūri gavosi gerai, nesigavo dar pasibandei ir viskas.
Vat man tarkim nesigauna tik kontūras tai ir žaidinėju. Gausis įkelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2011 - 22:27
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 22:24)
Man tai tiesą pasakius giliai tas pats, ar darė tuos ND ar ne. Tiesiog keista - ko eiti į fotografų psl, jei neplanuoji rodyti foto.

Pritariu ir dėl nd ir dėl foto rodymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 22:25)
lotuliukas.gif
aš gi noriu foto parodyti, vat ir siūlau žaidimukus visokius. galiu aišku ir savo bandymus su šviesom ir lėle parodyti, nu bet neįdomu gi.

Man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 12, 14:57)
Pentax MZ-7 smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Mokinsimes kartu wink.gif drinks_cheers.gif

user posted image

Taip pat sveikiname Laukine su Paprasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneza: 12 sausio 2011 - 22:33