Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(hazelnut @ 2011 01 12, 22:21)
Aš mainuose irgi mielai dalyvaučiau.

čia ne mainai, bendras darbas iš dviejų foto. koliažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2011 - 21:49
QUOTE(Alabama @ 2011 01 12, 18:58)
Pasigirk ir tu RevueFlexu:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jo jo pas mane irgi FF biggrin.gif Tik juostinis...

user posted image

QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 20:54)
Jusu kritikai ikeliu pora nuotraukyciu,baisu, bet labai noriu komentaru 4u.gif

Man visai faini portretukai, sviesa visai graziai zaidzia... O tokios smagios ir ivairios spalvos man irgi patinka, tokio zaismingumo merginai suteikia...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 21:07)
yvette pastoviai sm nesėdi  smile.gif
be jokių įsiapreigojimų, kas nori dalyvauti, organizuokimės iki sekmadienio ar pirmadienio pirmą foto. Paskui kaip toliau veikti sutarsim. Jau dalyvavusios, žino kokių maždaug foto reikėtu, nedalyvavę gali apsižiūrėti sm flickr.

As iki sekmadienio be objektyvo greiciausiai.nebent penktadieni jau atiduotu, bet kazkaip nesitiki.
Atsakyti
hm, man čia paskaičius iškilo klausimas, o ND privaloma daryti..?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 21:26)
čia ne mainai, bendras darbas iš dviejų foto. koliažas.
Man tai nelabai svarbu kas atlieka nd kas ne. Parodyk savo foto  smile.gif  iškart aišku bus reikia tau jų ar nebe.

tfu t.y. koliažus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 12, 14:54)
Norėčiau kritikos  blush2.gif

Man pirma mintis - ką vaikas veikia trečią valandą nakties? Kodėl nemiega? Jei vietoje dryžuoto megztuko būtų apšiurę marškinukai ir vietoje tos..sakykim modernios lempos būtų žvakė ,tada labai užskaityčiau. Vaikas ,naktį,paslapčia,skaito lietuviškas,uždraustas knygas .... O dabar,man per daug modernumo ir trečią valandą dienos taip tamsu nebūna net žiemą ... Va,tokia mano nuomonė smile.gif

Brumbrumas man stebukladarys dabar beveik biggrin.gif Šitaip pasaitėlį panaikint blink.gif

Akasha,paprasta,Laukine - su naujais pirkiniais bigsmile.gif

Aš irgi būčiau UŽ koliažo žaidimą smile.gif Tas su šviesom manęs nekabina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 12, 21:52)
Brumbrumas man stebukladarys dabar beveik  biggrin.gif Šitaip pasaitėlį panaikint  blink.gif

as tik kolnavau ir viskas biggrin.gif kiti gi sukuria visai kita foto su PS.. as labai mazai moku..
Atsakyti
Jeeeeeeetau ir ką man dabar daryti.
Gavau až, mačiau Hazelnut foto, moka fotografuoti, mano nuomone nd tikrai nereikia. Bet Hazelnut, tavo vietoje brūkštelčiau kam nors, ką prisimeni iš šios temos, galbūt taip labiau įtikinsi kitus, kad nd perdaryti nereikia. Aš tai tikiu, kad tau jų nereikia ir kad kažkada esi atlikusi.
Bet, ne aš juk čia sprendžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 22:27)
Man visai faini portretukai, sviesa visai graziai zaidzia... O tokios smagios ir ivairios spalvos man irgi patinka, tokio zaismingumo merginai suteikia...

Aciu Akasha ir Ivette uz komentarus. 4u.gif Del spalvu tai man as meniskai tas derinys patinka, bet tikriausiai ne visiems, nors realiam gyvenime sau tokiu niekada nederinciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 21:00)
as tik kolnavau ir viskas biggrin.gif kiti gi sukuria visai kita foto su PS.. as labai mazai moku..

Man ir tai yra daug...aš PS išvis pasimetus ph34r.gif
Diedas sakė surinks man stacionarų kompą.Laukiu.Susiinstaliuosiu PS ,pažiūrėsiu kiek aš stebuklo sukurpsiu lotuliukas.gif Mirk tu juoku..... Aš ir technologija tai kažkas nelabai suderinamo .....
Atsakyti
Iš šiandien pabandymų jaukintis... Mane pačiai labai patiko spalvų gyvumas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 12 sausio 2011 - 22:11

Hazelnut,viešink foto !
Atsakyti