Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 12, 20:54)
As irgi noreciau, kadangi esu naujoke, anakart nedalyvavau mielai sutikciau, jei atsiras daugiau norinciu. thumbup.gif
Jusu kritikai ikeliu pora nuotraukyciu,baisu, bet labai noriu komentaru 4u.gif

kol kas trumpa pastabėlė. Spalvos nedera tarpusavy.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 12, 19:39)
Man ff irgi neatvėrė jokių durų. Bet aš iš jo to ir nesitikėjau smile.gif Tiesiog labai gera su juo fotkinti, lengvas, superinis tiesiog. Vis dar negaliu atsistebėti, kaip gali fotkint prie 1600 iso ir negalvot apie triukšmus smile.gif

aš kalbu apie paprastesnis duris- apie tai, ką pati paminėjai ir dar keli kiti niuansai, grynai susiję su fotoaparato teikiamomis galimybėmis 4u.gif juk ne fotoaparatas daro menus, jis tik suteikia galimybes, kuriomis pasinaudoji...
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 12, 20:02)
Tu per daug visko vienu metu gavai tongue.gif

Aš tiek ilgai be fotoaparato buvau ir tiek ilgai apie šitą galvojau, kad man dabar jau antras mėnuo tas džiaugsmas nepraeina smile.gif Šedevrų nepradėjau fotografuot, nors teoriškai aparatas visas galimybes tam suteikia smile.gif

Na taip, gal ir per daug ir per greit - neišlaukta, neišsvajota wink.gif Tau tikrai kita situacija buvo.
QUOTE(Forgete @ 2011 01 12, 20:02)
gal nori keistis ?  lotuliukas.gif

Kad kaži tongue.gif

Vat kuo džiaugiuosi, tai lempom. Nu nerealiai fainas dalykas. Dabar dar fono reikia.
Atsakyti
aš taip pat jungčiausi prie koliažų pratęsimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 12 sausio 2011 - 20:29
Manau, antra kart zaidziant jau gautusi kitaip, geriau.As uz:)
Atsakyti
o kas tai yra? kaip po kelias foto suklijuota?

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 21:40)
o kas tai yra? kaip po kelias foto suklijuota?
wub.gif

zaidimas, gaunama kazkieno foto, ir po to reikia padaryti tai nuotraukai tesini rolleyes.gif

Yvete pasiule ir pasilove biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 sausio 2011 - 21:00
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 12, 20:57)
zaidimas, gaunama kazkieno foto, ir po to reikia padaryti tai nuotraukai tesini rolleyes.gif

gal kokį pavyzduką turit?
Atsakyti
oi kokios čia nuotaikos bigsmile.gif Visoms didžiausi sveikinimai thumbup.gif Kaip smagu atnaujinti techniką wub.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 12, 15:14)
Atvirai, pirmos dalies net nevarčiau ax.gif
---
Pasiskaičiau inete apie Forgetes pasiūlytas knygas, ale velnias brungios jos kokios visos unsure.gif

O man pirma labai super buvo ax.gif Trečią reiktų kada pavartinėti, nes šitos neturiu...
---
aha, brangios... aš visas susipirkau po truputį, pasinaudodama nuolaidomis PC ax.gif Galiu paskolinti, nes minimum iki vasario pabaigos tikrai dar neturėsiu kada prisėsti... 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 16:19)
pirma mintis, jetau kiek čia visko daug. net nežinau kur žiūrėti.

drinks_cheers.gif
be jau minėtos šviesiausios dalies dar laikrodukas labai krenta į akis, kažkaip nevietoj padėtas g.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 17:10)
Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.

Aš pirmame žaidime nedalyvavau, o dabar visai įdomu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 12, 21:59)
gal kokį pavyzduką turit?

nueik i flickr, ten SM FOTOGRAFIJA grupeje yra daug tokiu ideta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 sausio 2011 - 21:03
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 12, 21:57)
Yvete pasiule ir pasilove biggrin.gif

yvette pastoviai sm nesėdi smile.gif
be jokių įsiapreigojimų, kas nori dalyvauti, organizuokimės iki sekmadienio ar pirmadienio pirmą foto. Paskui kaip toliau veikti sutarsim. Jau dalyvavusios, žino kokių maždaug foto reikėtu, nedalyvavę gali apsižiūrėti sm flickr.
Atsakyti
Aš mainuose irgi mielai dalyvaučiau. Jei sutiksit mane priimti. Anksčiau lankydavausi šioje temoje, kai kurios temos senbuves manau tikrai mane pazintu biggrin.gif esme, kad as istryniau savo senajį account'ą nenorėdama, kad kas nors sietų mano naująjį vardą su buvusiuoju. Sąžiningai pasisakau, kad nd tikrai esu atlikusi ir nesu visai pradinukė smile.gif

jei priimsit, tai būtų labai faina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 12 sausio 2011 - 21:21