sveikinimai merginos laukiam kadrų
gal pasidalinsit kokius pirkot? kad turėčiau ką pasapnuot naktim
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 17:10)
kai baigsit manualus skaityti foto parodykit. Nelaikykit paslėpusios
Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.
Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.
As noriu kazka veikti.Sviesos tema kazkaip numire:(
Sveikinu merginas.Lauksim kadru:)
Man nervas.Pirmadieni atidaviau taisyt objektyva, siandien paskambinau po pietu-jis net nenuveztas i Vilniu.Kada atgausiu, nezinau, o man iki pirmadienio mirk, bet reik turet. As pikta, as esu labai pikta.
Uoj mergaites sveikinu visas su naujais pirkiniais Lauksim dabar puikiu kadru
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 17:48)
Uoj mergaites sveikinu visas su naujais pirkiniais Lauksim dabar puikiu kadru
Pasigirk ir tu RevueFlexu:)
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 15:12)
tik dabar pamaciau tavo si komentara. kazko praslydo pro akis.. tai ta Kudra tai man toks gal pasitikrinimas kazkoks. net nezinau. efoto tai berysio, ten visiems viskas patinka, man toks vaizdas. su kudra sunkiau, ir paziuret kiek zmoniu ta foto sukelia kokiu jausmu ar ne, visai naudinga. man tik buvo keista, kad jau tokiu mano berysio foto ten praeje o si nepraejo.. tai tiek. nes man asmeniskai si mano fotosesija labai patinka nezinau, ar galima savim dziaugtis
Sakai? Mane pora kartu yra neblogai isminusave is srauto Faktas, kad popsas ir pastelinimai nelabai eina nei ten, nei ten
Sveikinimai visoms su nauja technika
QUOTE(Melodi @ 2011 01 12, 17:59)
Sakai? Mane pora kartu yra neblogai isminusave is srauto Faktas, kad popsas ir pastelinimai nelabai eina nei ten, nei ten
aš tai jau prieš kurį laiką mečiau lankytis tose svetainėse. nežinau nepatiko ir tiek.
efoto kažkaip visai nesutarėm, dar ten tebėra mano viena foto, tokia gal kiek ir perspausta, bet laaabai sena, poros metų senumo ir kūdroj panašiai, ai tiesiog pavargau galėsiu įmest tą foto
p.s. ir aš prisidedu prie sveikinimūūū
oho kiek naujienu kiek naujos technikos, sveikinu visas, ir linkiu graziu - geru kadru
as as as noriu
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 18:10)
as as as noriu
Man ff irgi neatvėrė jokių durų. Bet aš iš jo to ir nesitikėjau Tiesiog labai gera su juo fotkinti, lengvas, superinis tiesiog. Vis dar negaliu atsistebėti, kaip gali fotkint prie 1600 iso ir negalvot apie triukšmus
Akis natūraliai krenta į šviesiausią nuotraukos vietą. Ar tai norėjai parodyt?
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 12, 14:54)
Norėčiau kritikos
QUOTE(BElge @ 2011 01 12, 19:39)
Man ff irgi neatvėrė jokių durų. Bet aš iš jo to ir nesitikėjau Tiesiog labai gera su juo fotkinti, lengvas, superinis tiesiog. Vis dar negaliu atsistebėti, kaip gali fotkint prie 1600 iso ir negalvot apie triukšmus
Man irgi nieko neatvėrė tiesą sakant, nusivyliau net paėmusi į rankas ir niekaip nerandu kuo džiaugtis. Čia jau turbūt kažkas negerai su manim
SVEIKINU MERGAITĖS
Smagu, kad jums smagu
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 18:10)
As irgi noreciau, kadangi esu naujoke, anakart nedalyvavau mielai sutikciau, jei atsiras daugiau norinciu.
Jusu kritikai ikeliu pora nuotraukyciu,baisu, bet labai noriu komentaru
Kazkodel sukelus jas i flickr jas man tokias pilkesniu spalvu rodo, net nesuprantu kodel.
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 18:50)
Man irgi nieko neatvėrė tiesą sakant, nusivyliau net paėmusi į rankas ir niekaip nerandu kuo džiaugtis. Čia jau turbūt kažkas negerai su manim
SVEIKINU MERGAITĖS
SVEIKINU MERGAITĖS
Tu per daug visko vienu metu gavai
Aš tiek ilgai be fotoaparato buvau ir tiek ilgai apie šitą galvojau, kad man dabar jau antras mėnuo tas džiaugsmas nepraeina Šedevrų nepradėjau fotografuot, nors teoriškai aparatas visas galimybes tam suteikia
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 19:50)
gal nori keistis ?