Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikinimai merginos 4u.gif drinks_cheers.gif laukiam kadrų ax.gif

gal pasidalinsit kokius pirkot? kad turėčiau ką pasapnuot naktim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 17:10)
kai baigsit manualus skaityti foto parodykit. Nelaikykit paslėpusios  smile.gif

Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.

As noriu kazka veikti.Sviesos tema kazkaip numire:(

Sveikinu merginas.Lauksim kadru:)

Man nervas.Pirmadieni atidaviau taisyt objektyva, siandien paskambinau po pietu-jis net nenuveztas i Vilniu.Kada atgausiu, nezinau, o man iki pirmadienio mirk, bet reik turet. unsure.gif As pikta, as esu labai pikta. biggrin.gif
Atsakyti
Uoj mergaites sveikinu visas su naujais pirkiniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim dabar puikiu kadru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 17:48)
Uoj mergaites sveikinu visas su naujais pirkiniais  4u.gif  4u.gif  4u.gif Lauksim dabar puikiu kadru smile.gif

Pasigirk ir tu RevueFlexu:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 15:12)
tik dabar pamaciau tavo si komentara. kazko praslydo pro akis.. tai ta Kudra tai man toks gal pasitikrinimas kazkoks. net nezinau. efoto tai berysio, ten visiems viskas patinka, man toks vaizdas. su kudra sunkiau, ir paziuret kiek zmoniu ta foto sukelia kokiu jausmu ar ne, visai naudinga. man tik buvo keista, kad jau tokiu mano berysio foto ten praeje biggrin.gif o si nepraejo.. tai tiek. nes man asmeniskai si mano fotosesija labai patinka biggrin.gif nezinau, ar galima savim dziaugtis biggrin.gif

Sakai? Mane pora kartu yra neblogai isminusave is srauto blush2.gif biggrin.gif Faktas, kad popsas ir pastelinimai nelabai eina nei ten, nei ten smile.gif

Sveikinimai visoms su nauja technika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 01 12, 17:59)
Sakai? Mane pora kartu yra neblogai isminusave is srauto blush2.gif  biggrin.gif Faktas, kad popsas ir pastelinimai nelabai eina nei ten, nei ten smile.gif

Sveikinimai visoms su nauja technika thumbup.gif

aš tai jau prieš kurį laiką mečiau lankytis tose svetainėse. nežinau nepatiko ir tiek.
efoto kažkaip visai nesutarėm, dar ten tebėra mano viena foto, tokia gal kiek ir perspausta, bet laaabai sena, poros metų senumo ir kūdroj panašiai, ai tiesiog pavargau blush2.gif galėsiu įmest tą foto

p.s. ir aš prisidedu prie sveikinimūūū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 12 sausio 2011 - 18:14
oho kiek naujienu bigsmile.gif kiek naujos technikos, sveikinu visas, ir linkiu graziu - geru kadru 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 18:10)

Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.

as as as noriu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 12 sausio 2011 - 18:10
Man ff irgi neatvėrė jokių durų. Bet aš iš jo to ir nesitikėjau smile.gif Tiesiog labai gera su juo fotkinti, lengvas, superinis tiesiog. Vis dar negaliu atsistebėti, kaip gali fotkint prie 1600 iso ir negalvot apie triukšmus smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 12, 14:54)
Norėčiau kritikos  blush2.gif

Akis natūraliai krenta į šviesiausią nuotraukos vietą. Ar tai norėjai parodyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2011 01 12, 19:39)
Man ff irgi neatvėrė jokių durų. Bet aš iš jo to ir nesitikėjau smile.gif Tiesiog labai gera su juo fotkinti, lengvas, superinis tiesiog. Vis dar negaliu atsistebėti, kaip gali fotkint prie 1600 iso ir negalvot apie triukšmus smile.gif
Akis natūraliai krenta į šviesiausią nuotraukos vietą. Ar tai norėjai parodyt? smile.gif

Man irgi nieko neatvėrė schmoll.gif tiesą sakant, nusivyliau net paėmusi į rankas ir niekaip nerandu kuo džiaugtis. Čia jau turbūt kažkas negerai su manim wink.gif

SVEIKINU MERGAITĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Smagu, kad jums smagu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 18:10)

As irgi noreciau, kadangi esu naujoke, anakart nedalyvavau mielai sutikciau, jei atsiras daugiau norinciu. thumbup.gif

Jusu kritikai ikeliu pora nuotraukyciu,baisu, bet labai noriu komentaru 4u.gif

user posted image

user posted image

Kazkodel sukelus jas i flickr jas man tokias pilkesniu spalvu rodo, net nesuprantu kodel. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 18:50)
Man irgi nieko neatvėrė  schmoll.gif  tiesą sakant, nusivyliau net paėmusi į rankas ir niekaip nerandu kuo džiaugtis. Čia jau turbūt kažkas negerai su manim wink.gif
SVEIKINU MERGAITĖS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tu per daug visko vienu metu gavai tongue.gif

Aš tiek ilgai be fotoaparato buvau ir tiek ilgai apie šitą galvojau, kad man dabar jau antras mėnuo tas džiaugsmas nepraeina smile.gif Šedevrų nepradėjau fotografuot, nors teoriškai aparatas visas galimybes tam suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 19:50)
Man irgi nieko neatvėrė  schmoll.gif  tiesą sakant, nusivyliau net paėmusi į rankas ir niekaip nerandu kuo džiaugtis. Čia jau turbūt kažkas negerai su manim wink.gif

gal nori keistis ? lotuliukas.gif
Atsakyti