Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 12, 15:08)
Geras  bigsmile.gif panašiai ir aš jaučiuosi  mirksiukas.gif tik man dar kartais dingsta noras fotkint... ax.gif

man pusei dienos dingsta irgi biggrin.gif bet siaip paskui pagalvoju, kad velnias, pries puse metu isvis ss fotkinau, o dabar tikrai pazanga bent sau padariau, ir tada grizta noras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 11:59)
Nezinau, bet man visos trys dalys buvo super.... smile.gif suvalgiau as jas, kai nusipirkau, cia buvo dar kai muiline turejau smile.gif po to jau ir veidrodinuko isigeidziau... smile.gif

Atvirai, pirmos dalies net nevarčiau ax.gif
Pasiskaičiau inete apie Forgetes pasiūlytas knygas, ale velnias brungios jos kokios visos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 12 sausio 2011 - 15:16
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 12, 15:14)
Atvirai, pirmos dalies net nevarčiau ax.gif
Pasiskaičiau inete apie Forgetes pasiūlytas knygas, ale velnias brungios jos kokios visos unsure.gif

as pirkau per akcijas, kai ka pirkau is skelbimu. Galima pasiieskot pigiau. Kelbio visas tris knygas pirkt kartu yra pigiau nei po viena, maciau tokius rinkinius.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 12, 16:24)
as pirkau per akcijas, kai ka pirkau is skelbimu. Galima pasiieskot pigiau. Kelbio visas tris knygas pirkt kartu yra pigiau nei po viena, maciau tokius rinkinius.

Aga, ir as maciau. Net akropolio maximoj maciau mirksiukas.gif

Norėčiau kritikos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 12, 16:54)
Aga, ir as maciau. Net akropolio maximoj maciau  mirksiukas.gif

Norėčiau kritikos  blush2.gif

pirma mintis, jetau kiek čia visko daug. net nežinau kur žiūrėti.
Atsakyti
Sveikinu, Laukine ir airv su naujais žaisliukais smile.gif Daug puikių kadrų smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 16:38)
Sveikinu, Laukine ir airv su naujais žaisliukais  smile.gif  Daug puikių kadrų smile.gif 4u.gif

o tave kada sveikint reiks ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 16:38)
Sveikinu, Laukine ir airv su naujais žaisliukais  smile.gif  Daug puikių kadrų smile.gif 4u.gif

Ee. Tave irgi sveikinu, nereikia čia slapukaut, gerai?? biggrin.gif

blyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 sausio 2011 - 16:53
QUOTE(Forgete @ 2011 01 12, 16:40)
o tave kada sveikint reiks ?  bigsmile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 16:42)
Ee. Tave irgi sveikinu, nereikia čia slapukaut, gerai?? biggrin.gif

blyn  biggrin.gif

Ai, mergytės... Net nenorėjau rašyti čia... blush2.gif Anąkart buvo tokia diskusija dėl to ff, kad skaitydama kone jaučiausi kalta, kad jį perku... Taip, turiu aš jau jį ir turiu naujus objektyvus... Ir tik tiek galiu pasakyt- jei kas mąstote pirkti ir yra galimybės- pirkit, nereikia jam nei užaugti, nei priaugti, nei jis atidirbti turi ... Visai kitos galimybės... Dar neprisijaukinau jo, bet pirmi kadrai atvėrė visai kitas duris...
Atsakyti
Sveikinu paprasta ir laukine su pirkiniais 4u.gif Airv nebus taip sudetinga manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 16:57)
Ai, mergytės... Net nenorėjau rašyti čia...  blush2.gif  Anąkart buvo tokia diskusija dėl to ff, kad skaitydama kone jaučiausi kalta, kad jį perku... Taip, turiu aš jau jį ir turiu naujus objektyvus... Ir tik tiek galiu pasakyt- jei kas mąstote pirkti ir yra galimybės- pirkit, nereikia jam nei užaugti, nei priaugti, nei jis  atidirbti turi ...  Visai kitos galimybės... Dar neprisijaukinau jo, bet pirmi kadrai atvėrė visai kitas duris...

Man kolkas jis nieko neatvėrė, nes man jis net rankoj netelpa, reik jam didesnės plaštakos kad tokį didelį sugraibyt biggrin.gif
Ir.. nepatikėsit, bet- skaitau manualą. Nu naudosiu jį per visus galus, iki paskutinės jo galimybės išspausiu viską ką jis gali tongue.gif Ir aš manau, jei galima, reik pirkt, kodėl ne.. Jei technika žengia į priekį, reikia tuo naudotis, o ne užsiciklinti ir tvirtint, kad ir su muiline galima išlaužt gėrio. Gal ir galima, bet aš esu už tai, kad reikia naudotis tuo, kas yra naujo išrandama tam, kad palengvinti patį techninį procesą ir paliktų daugiau laisvės ne apie parametrus ar ISO galvot, o apie tai, ką matai pro akutę. Kad visi techninai dalykai kiek įmanoma labiau nevaržytų fotografuojančiojo laisvės. Aš džiaugiuosi ir už paprastą ir už AirV ir už save. Nu ir labai gerai. Einu skaityt manualo biggrin.gif
Papildyta:
Aj, ir linkiu visiems gerų foto. Va.
Atsakyti
kai baigsit manualus skaityti foto parodykit. Nelaikykit paslėpusios smile.gif

Man žinokit labai norisi pakartoti koliažų užduotėlę. Gal kas turit noro? Apsikeistume foto, be jokio apibrėžto laiko iki kada paruošti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2011 - 17:10