QUOTE(paprasta @ 2011 01 12, 16:57)
Ai, mergytės... Net nenorėjau rašyti čia...
Anąkart buvo tokia diskusija dėl to ff, kad skaitydama kone jaučiausi kalta, kad jį perku... Taip, turiu aš jau jį ir turiu naujus objektyvus... Ir tik tiek galiu pasakyt- jei kas mąstote pirkti ir yra galimybės- pirkit, nereikia jam nei užaugti, nei priaugti, nei jis atidirbti turi ... Visai kitos galimybės... Dar neprisijaukinau jo, bet pirmi kadrai atvėrė visai kitas duris...
Man kolkas jis nieko neatvėrė, nes man jis net rankoj netelpa, reik jam didesnės plaštakos kad tokį didelį sugraibyt
Ir.. nepatikėsit, bet- skaitau manualą. Nu naudosiu jį per visus galus, iki paskutinės jo galimybės išspausiu viską ką jis gali
Ir aš manau, jei galima, reik pirkt, kodėl ne.. Jei technika žengia į priekį, reikia tuo naudotis, o ne užsiciklinti ir tvirtint, kad ir su muiline galima išlaužt gėrio. Gal ir galima, bet aš esu už tai, kad reikia naudotis tuo, kas yra naujo išrandama tam, kad palengvinti patį techninį procesą ir paliktų daugiau laisvės ne apie parametrus ar ISO galvot, o apie tai, ką matai pro akutę. Kad visi techninai dalykai kiek įmanoma labiau nevaržytų fotografuojančiojo laisvės. Aš džiaugiuosi ir už paprastą ir už AirV ir už save. Nu ir labai gerai. Einu skaityt manualo
Papildyta:
Aj, ir linkiu visiems gerų foto. Va.