Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba diena,
atsiprasau uz nedideli "ne i tema" posta, bet turiu pirmas dvi Kelbio dalis lietuviskas parduoti.Stovi jau kuris laikas nebevartomos, laikas perleisti tiem,kam bus naudingos ir idomios.Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 12, 08:55)
Aš sukau galvą, sukau ir niekaip nesugalvojau kam to reikia... Labai smalsu būtų sužinoti.

Sprendimas būtų fotografuoti į RAW, nusistačius picture style į B&W.

Gatves fotografijai. Sestadieni planuoju i Dublina palekt. Darysiu turbut JB, tad noriu ir ekrane matyt toki pat vaizda. Bet del visa ko noriu turet ir spalvotu kadru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 10:59)
Nezinau, bet man visos trys dalys buvo super.... smile.gif suvalgiau as jas, kai nusipirkau, cia buvo dar kai muiline turejau smile.gif po to jau ir veidrodinuko isigeidziau... smile.gif

drinks_cheers.gif as turiu visas tris, taip malonu skaityt.

dar man labai patiko susipazinkime ekspozicija ir susipazinkime islaikymas. Fotografo akis nieko, bet gan sunkiai skaitesi.
Atsakyti
Brumbrumai, nu labai patiko tavo pataisytas variantas...labai graziai ziurisi, ir neturiu prie ko prikibt.
Magie, 1man truksta vos vos nosytes, o 3ioj desines per daug...

Laba beje...o as noreciau Kelbio visas tris turet, jei kas parduodat, rasykit i az... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 07:34)
Egle, gražūs tie keksiukai, bet deja... turiu gan griežtus rėmus kaip reikia nufotografuoti smile.gif

tu pabandyk savo malonumui pafotkint maistą, akis išlavės, bus tuose rėmuose lengviau dėliotis. Ir sutinku su akasha, stockų galerijose rasi reikalingų pavyzdžių

Galiu rekomenduoti vieną knygą, pradedančioms fotografuoti vaikus - surašyta visa tai,ką mes čia mokėmės ar mokomės, viskas vienoj vietoj, su pavyzdžiais ir patarimais
Photographing children
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 10:48)
Kaip suprantu vilniuij bazuojies... Tai galiu paskolinti keleta knygu.... Jei neuzlaikysi baisiai ilgai... turiu s.kelbio dvi dalis, trecia tik pdf formate ir anglu kalba ir fotografo akis.... dar kelias turiu, bet man jos nelabai... tai jei ka rasyk az...

Labai viliojantis pasiulymas,aciu 4u.gif bet labai jau as nemegeja skolintis,nu kazkaip negaliu as su nesavais daiktais,bijau... zodz,pradzioj kokia viena sava isigysiu,o paskui bus matyt,turesiu tave omeny ax.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 12, 12:20)
drinks_cheers.gif  as turiu visas tris, taip malonu skaityt.

dar man labai patiko susipazinkime ekspozicija ir susipazinkime islaikymas. Fotografo akis nieko, bet gan sunkiai skaitesi.

Kazkaip perziurejau nete knygas,tai jauc geriausia nuo susipazinkime ekspozicija ir susipazinkime islaikymas pradet? Nuo Kelbio turbut per sunku,ten jau pazengusiems daugiaau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 12, 14:18)
Labai viliojantis pasiulymas,aciu 4u.gif bet labai jau as nemegeja skolintis,nu kazkaip negaliu as su nesavais daiktais,bijau... zodz,pradzioj kokia viena sava isigysiu,o paskui bus matyt,turesiu tave omeny ax.gif
Kazkaip perziurejau nete knygas,tai jauc geriausia nuo susipazinkime ekspozicija ir susipazinkime islaikymas pradet? Nuo Kelbio turbut per sunku,ten jau pazengusiems daugiaau? g.gif

as tai siulyciau nuo kelbio pradet, labai lengvai skaitosi. To susipazinkime jau gal truputi sudetingesnes g.gif
Atsakyti
Tuk tuk... Laba diena.

TURIŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Atsiprašau. Manęs nebėr. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 01 12, 14:18)

as ir siulyciau nuo Kelbio
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 12, 14:33)
Tuk tuk... Laba diena.

TURIŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Atsiprašau. Manęs nebėr.  biggrin.gif

nu tai sveikinu biggrin.gif ateik pasirodyt kada, kad ir as uzsimanyciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 01 12, 12:29)
Brumbrumai, nu labai patiko tavo pataisytas variantas...labai graziai ziurisi, ir neturiu prie ko prikibt.

aciu tau labai smile.gif

ir visoms aciu, kas cia graziu zodziu prisaket smile.gif prima karta tiek pagyrimu, ir tiek kritikos gavau biggrin.gif is tikro tai sunku ta kritika priimt smile.gif papyksit, pasimokai ir toliau eini..
Atsakyti
Tuk tuk... Laba diena.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 12, 14:40)

nu tai sveikinu biggrin.gif ateik pasirodyt kada, kad ir as uzsimanyciau biggrin.gif
Papildyta:

aciu tau labai smile.gif

Eeeechhhhh:)))
Brumbrum, na tu supranti, KA as dabar galvoju biggrin.gif
Atsakyti
Tuk tuk... Laba diena.

sveikinu drinks_cheers.gif baltas pavydas.. rolleyes.gif ech, man nors 50-tuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 12, 14:42)
Eeeechhhhh:)))
Brumbrum, na tu supranti, KA as dabar galvoju biggrin.gif

itariu, kad mane uzblokuotum biggrin.gif
Atsakyti