Aciu, Yvette.
As busiu Vilniuje kita arba dar kita savaite-priklausys, kada gausiu objektyva.
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 11, 15:05)
sveikos, kas zinot kaip canonams nustatyt, kad perziuros ekranelis rodytu nespalvota vaizda?
Picture style? Monochrome?
rarity, man iš galvos vis neišeina prieš metus matyta keksiukų nuotrauka Jei taip žaismingai pateikti. Tavieji atrodo skanūs, šviežūs, bet nuotrauka nekviečia paragaut.
QUOTE(BElge @ 2011 01 11, 22:54)
bet cia ir fotkins juk juodai balta tik. O man reik kad fotkintu spalvota, tik ekrane matyciau juodai balta vaizda. Markui zinau galimybe yra, o va kaip ne FF fotoaparatmas. Konkreciai 7D Gal kas susiduret.
Rarity, o būtinai tokie popieriukai muffinams, ar galima kitokius parinkti?
Tarkim tokie popieriukai
Tie balti per daug paprasti, o tie juodi negražiai atrodo. (nors aš tai suvalgyčiau )
Ir vėlgi, arti vienas kito keksiukai. Kitaip kaip nors reiktų išdėlioti, sužaisti. Kaip - sunku pasakyti.
Tarkim tokie popieriukai
Tie balti per daug paprasti, o tie juodi negražiai atrodo. (nors aš tai suvalgyčiau )
Ir vėlgi, arti vienas kito keksiukai. Kitaip kaip nors reiktų išdėlioti, sužaisti. Kaip - sunku pasakyti.
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 11, 22:56)
bet cia ir fotkins juk juodai balta tik. O man reik kad fotkintu spalvota, tik ekrane matyciau juodai balta vaizda. Markui zinau galimybe yra, o va kaip ne FF fotoaparatmas. Konkreciai 7D Gal kas susiduret.
raw fotkini ir pasikeiti i spalvas post processing'e, manau čia ir 1000d taip daro
QUOTE(BElge @ 2011 01 11, 23:02)
raw fotkini ir pasikeiti i spalvas post processing'e, manau čia ir 1000d taip daro
dekui belge, jau ir pati supratau. As fotkinu raw+jpg. Tai jpg isikele nespalvota i kompa, o atsidariau raw - spalvota. Liuks. Aciu!
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 00:00)
Rarity, o būtinai tokie popieriukai muffinams, ar galima kitokius parinkti?
Tikrai skanūs, ypač šokoladinis - jis su šokolado gabaliukais
Deja, keksiukai yra tokie kokie yra
Egle, gražūs tie keksiukai, bet deja... turiu gan griežtus rėmus kaip reikia nufotografuoti
Labai ačiū visiems, kad skyrėte tiek dėmesio mano bandukėms
Labuliuka,
Brumbrumai,stebukladare tu
Rarity,nu lab skaniai tos bandukes ir tie keksiukai,suniamniociau mielai prie kavikes
O as bandziau savo mergicka pafotkint,seimyniniam albumui grazios gavos nuotraukikes,cia rodyt neturiu ko,ne tas lygis dar,zodz,einu pajieskot knyga kokia protinga nusipirkt,nenauja,nes finansai riboti tam reikalui,o ziniu,fotografijos srityje,troskulys didelis
Brumbrumai,stebukladare tu
Rarity,nu lab skaniai tos bandukes ir tie keksiukai,suniamniociau mielai prie kavikes
O as bandziau savo mergicka pafotkint,seimyniniam albumui grazios gavos nuotraukikes,cia rodyt neturiu ko,ne tas lygis dar,zodz,einu pajieskot knyga kokia protinga nusipirkt,nenauja,nes finansai riboti tam reikalui,o ziniu,fotografijos srityje,troskulys didelis
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 11, 23:56)
bet cia ir fotkins juk juodai balta tik. O man reik kad fotkintu spalvota, tik ekrane matyciau juodai balta vaizda.
Aš sukau galvą, sukau ir niekaip nesugalvojau kam to reikia... Labai smalsu būtų sužinoti.
Sprendimas būtų fotografuoti į RAW, nusistačius picture style į B&W.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 12, 01:00)
Dekui uz idetus zurnakiukus... skaniai pusryciams suvalgiau... Ach kiek mums dar daug iki tokio komentavimo.... O ir ne visas nuotraukas as dar pajauciu....
Reiks bandyt dar savo fotkes atsisest ir paanalizuot taip nuosirdiai ir pabandyt pakomentuot paciai sau.... Nors gali but ir sudetinga Darau kaip jauciu, o ka jauciu zodziais isreiksti nemoku....
QUOTE(rarity @ 2011 01 12, 09:34)
Egle, gražūs tie keksiukai, bet deja... turiu gan griežtus rėmus kaip reikia nufotografuoti
O man tai idomu, kam cia fotkini, kad tokius grieztus remus turi... nes butent tokiu kampu fotkinant sunkiau(bent jau man) kompozicija susirelioti... O siaip tavo vietoje lekciau i stokus pasizvalgyti, susirasti fotkes panasiais kampais ir bandyti delioti...
Bandeliu as tavo noriu Niam niam niam.... Maufinai, kiek kietoki atrodo, o man minkstuciai patinka
QUOTE(Burka @ 2011 01 12, 10:36)
Kaip suprantu vilniuij bazuojies... Tai galiu paskolinti keleta knygu.... Jei neuzlaikysi baisiai ilgai... turiu s.kelbio dvi dalis, trecia tik pdf formate ir anglu kalba ir fotografo akis.... dar kelias turiu, bet man jos nelabai... tai jei ka rasyk az...
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 23:57)
Jei susiorganizuosit kokį susitikimą vasario 16d., kur nors Vilniuje, kur kavos daug turi, atsineščiau kelis žurnaliukus. Nebereikia jau man jų.
O gal galima būtų ir man pamatyti žurnaliukų foto, aš flickr zydraakee
QUOTE(Akasha @ 2011 01 12, 11:48)
Kaip suprantu vilniuij bazuojies... Tai galiu paskolinti keleta knygu.... Jei neuzlaikysi baisiai ilgai... turiu s.kelbio dvi dalis, trecia tik pdf formate ir anglu kalba ir fotografo akis.... dar kelias turiu, bet man jos nelabai... tai jei ka rasyk az...
Aš išlaukusi 40 proc. nuolaidos nusipirkau Kelby III dalį, betnoriu antros dalies. Turėjau ją kuriam laikui pasiskolinusi, man ten daugiau naudingų dalykų yra.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 12, 11:55)
O gal galima būtų ir man pamatyti žurnaliukų foto, aš flickr zydraakee
Aš išlaukusi 40 proc. nuolaidos nusipirkau Kelby III dalį, betnoriu antros dalies. Turėjau ją kuriam laikui pasiskolinusi, man ten daugiau naudingų dalykų yra.
Nezinau, bet man visos trys dalys buvo super.... suvalgiau as jas, kai nusipirkau, cia buvo dar kai muiline turejau po to jau ir veidrodinuko isigeidziau...