Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 01 07, 17:20)
Labas visoms ir visiems  4u.gif

Labas.
Man antroj ir trcioj meskiukas nelabai skyriasi.

O siaip jei kas kada pardavines juostini Canona-as mielai paimciau unsure.gif
Atsakyti
2 ND
user posted image
d36,iso100
user posted image
d14, iso200
user posted image
d5,6 iso400

nors šitas ND man pačiai dabar iš eilės peržiūrint su paskutiniu kažkas ne taip, nors fotike dar kartą pažiūrėjau ar nesupainiojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 01 07, 17:37)
Labas.
Man antroj ir trcioj meskiukas nelabai skyriasi.
O siaip jei kas kada pardavines juostini Canona-as mielai paimciau unsure.gif

už tai peilis ant spintelės ryškiau matos blush2.gif lendu po lapais....
ir kaip ten su tuo objektyvu juostinio? gal žinot ar tiktų maniškiui 1000D?
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 07, 17:45)

Negerai unsure.gif
Del objektyvu nezinau
Atsakyti
1 ir 2 reiks gal savaitgalį n-tąjį kartą bandyt
3ND man pats lengviausias atrodo ax.gif
user posted image
55mm
user posted image
35mm
user posted image
18mm

P.S. esu prisijungus ir flirck`e, ale ten žadu truputį gražesnes fotkes dėt... kai jau išmoksiu.

Ir dar kreipiuos į pradinukes tikras, kurios fotikus Canon neseniai pirkot, gal Klaipėdoj į kursus registravotės? Aš sausio gale važiuosiu, tikiuosi dar keletą vingių įsibrėžt smegenėlėse savo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 07 sausio 2011 - 17:52
QUOTE(joreta @ 2011 01 07, 17:51)

Gerai:)
Atsakyti

QUOTE(Alabama @ 2011 01 07, 17:54)

aišku 1 ir 2 ryt bandysiu dar komponuot, bo jau ir puodelius, bliūdelius, ir žaisliukus Kalėdinius pyškinau, visai ne į temą gaudavos doh.gif O WB atidėsim geresniem laikam, gal po kursų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 07, 12:53)
labukas.

noreciau paklaustu apie plataus kampo fixa. kaip "dirbasi" su juo? ar zoomas ir fixas (butent plataus kampo) - kaip dangus ir zeme? kaip pvz sitas - http://www.vilbrafot...id=170&pid=4584 nieko kolkas pirkti nesiruosiu, bet dairausi ir idomi Jusu nuomone, ar visi GERI objektyvai prasideda nuo 1,6k :-) ar ir uz tokia kaina, kad ir sis fix wide objektyvas nevertas pinigeliu? ar pavyktu siek tiek praplesti su tokiu savo galimybes? fotkinu su 50mm 1,8 bet man pastaruoju metu truxta platesnio kampo, tai svarstau apie kazhka, gal patartumet?

buvau pasiskolinus šitą. na, šviesus man po kitinio tai daug labiau patiko, turiu ir 1.8 50mm, bet kai to kampas per siauras tai imdavau šitą. šiaip pati tai nepirkčiau, nes man platūs fixai tai nelabai. šiaip tamsoj truputį pykdavomės (ir fokusuoja sunkiau ir nuotraukose labai lenda negeri dalykai biggrin.gif ), fokusuoja gana neblogai, sąlyginai greitas (už fixą 4u.gif ), pati body tvirtas, sunkesnis už 50mm. žodžiu, aš nepirkčiau, nes man js neimponuoja, bet jei tau jo reik, būtent platesnio, tai gal tada ir verta, juolab kaina tikrai nesikandžioja, o be jis ir visai šviesus. duodu gal kokius 7.5 - 8
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 07, 16:20)
Ir dar tuo pačiu paklausiu ar galėtų to senuko canono juostinio objektyvas maniškiam tiktų, nes brolužis užmetęs fotografavimą  rolleyes.gif

Tinka 1000d visi objektyvai su EF arba EF-S. PAti gal metus laiko naudojau sita body smile.gif Pats tas pradedanciajam su veidrodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 07, 18:48)
Tinka 1000d visi objektyvai su EF arba EF-S. PAti gal metus laiko naudojau sita body  smile.gif Pats tas pradedanciajam su veidrodziu  smile.gif

ačiū smile.gif kai susitiksim su broliuku reiks "pasimatuot" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 07, 17:45)
2 ND

bet ar supratai kas cia negerai? smile.gif
Atsakyti
fotolama, wb problema juostoje reguliuojama filtrais, kalbate ko neismanote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 07 sausio 2011 - 20:31
O.o , Brumbrumai ačiū už nuomonę dėl objektyvo wink.gif Peržiūrėjau pustonį pvz. ,pliusus ir minusus paskaičiau.... Ėjau ieškot parduotuvės ir ten kažkaip nesąmoningai susiradau Sigmos objektyvą biggrin.gif Manau liksiu su juo .... smile.gif

Joreta,man tavo ND fokuso trūksta g.gif ....ta,pati,fokusininkė kalba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 07 sausio 2011 - 21:32