QUOTE(Maggie @ 2011 01 07, 12:53)
labukas.
noreciau paklaustu apie plataus kampo fixa. kaip "dirbasi" su juo? ar zoomas ir fixas (butent plataus kampo) - kaip dangus ir zeme? kaip pvz sitas -
http://www.vilbrafot...id=170&pid=4584 nieko kolkas pirkti nesiruosiu, bet dairausi ir idomi Jusu nuomone, ar visi GERI objektyvai prasideda nuo 1,6k :-) ar ir uz tokia kaina, kad ir sis fix wide objektyvas nevertas pinigeliu? ar pavyktu siek tiek praplesti su tokiu savo galimybes? fotkinu su 50mm 1,8 bet man pastaruoju metu truxta platesnio kampo, tai svarstau apie kazhka, gal patartumet?
buvau pasiskolinus šitą. na, šviesus man po kitinio tai daug labiau patiko, turiu ir 1.8 50mm, bet kai to kampas per siauras tai imdavau šitą. šiaip pati tai nepirkčiau, nes man platūs fixai tai nelabai. šiaip tamsoj truputį pykdavomės (ir fokusuoja sunkiau ir nuotraukose labai lenda negeri dalykai
), fokusuoja gana neblogai, sąlyginai greitas (už fixą
), pati body tvirtas, sunkesnis už 50mm. žodžiu, aš nepirkčiau, nes man js neimponuoja, bet jei tau jo reik, būtent platesnio, tai gal tada ir verta, juolab kaina tikrai nesikandžioja, o be jis ir visai šviesus. duodu gal kokius 7.5 - 8