Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 11, 19:55)
Va sitokias reikia det, kad patiktumei kudrai wink.gif http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= JUOKAUJU!!!  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

man ji patinka. Yra ji ir efoto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 11, 17:07)
Rarity, norejau paklaust ar 5D mark 2 irgi WB grybauja? Ir kiek kelwinu maziausiai leidzia nustatyti rankiniu budu? Pas 5D tik 2800K, prie mano kambario apswietimo netinka. WB nusistato tik fotkinant balta lapa.
Tarp kitko, man asmeniskai labiausiai patiko 3ia kruwa kaloriju. Turbut, todel, kad didziausia.  mirksiukas.gif

Nepastebėjau, kad labai grybautų, bet nefotografuoju ekstremaliomis sąlygomis. Rankiniu iki 2500K

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 20:59)
turiu, bet nerandu smile.gif gal tu zinai tiksliau ka ten reik daryt?

Actions-Replace this photo
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 11, 20:55)
Va sitokias reikia det, kad patiktumei kudrai wink.gif http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= JUOKAUJU!!!  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Man si labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 11, 21:23)
Actions-Replace this photo

ot ziopla as doh.gif aciuuu...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 15:30)
Alabama, vieną radau, su fotografijų analize. Visumoje ten pakomentuota. Anglų kalba. Arba šįvakar arba ryt įkelsiu į flickr, Juodraščio. Seni tie žurnalai, bet nežinau ar galima taip imti perfotografuoti ir įkelti, todėl užslapstinsiu tik draugams. Taigi, prašykitės į draugus, ko dar neįtraukiau ir kas norėsit paskaityti.

Prisidedu ir as prie norinciu smile.gif
Atsakyti
Yvette, aš ir noriu, flickre aš Mocha_a ax.gif

Brumbrumai, labai gerai pataisei, nieko nesimato rolleyes.gif

Atsakyti
na parsirandu ir as su keliom foto...

auto (man patinka kadravimas, bet gal ir negerai, kad visai nosies nesimato? jb pilkokas?)
user posted image

dushe (turiu pailga varianta su uzpakaliuku, bet ziuriu, kad ir pusiau kvadratas neblogai ziurisi)
user posted image

cia i seimos albuma (man patinka jb ir fotkes tamsumas)
user posted image

pakritikuokit ir Jus doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 11 sausio 2011 - 21:39
QUOTE(Maggie @ 2011 01 11, 21:37)
na parsirandu ir as su keliom foto...

pakritikuokit ir Jus doh.gif  4u.gif

Patinka auto.Patinka ir viskas.Pabandziau apsukt 90 laipsniu, man irgi ziurisi.

Dushe-trukdo tas stripas, einantis per visa kadra.Ir noriu visu slapiu plauku.

Osu mergaite gal nereik moters alkunes ir desines?
Atsakyti
gak kas nors galit pasakyt
fotografuojant kambaryje dienos metu didinant iso ir keiciant shutter greity kad keiciasi, as vis bandau ir nieko nematau:(
kai iso keit lauko sviesoj tai ko didesnis iso tuo daugiau triuksmo nuotraukoj ir seseliai praranda tikslumas pasidaro neryskus. o viduj kas keiciasi?
Atsakyti
QUOTE(mayaha_millenium @ 2011 01 11, 21:45)
gak kas nors galit pasakyt
fotografuojant kambaryje dienos metu didinant iso ir keiciant shutter greity kad keiciasi, as vis bandau ir nieko nematau:(
kai iso keit lauko sviesoj tai ko didesnis iso tuo daugiau triuksmo nuotraukoj ir seseliai praranda tikslumas pasidaro neryskus. o viduj kas keiciasi?

o o o, zinai, kas yra iso?smile.gif
Atsakyti
jautrumas svisai jei gerai suprantu. Ir turetu buti kuo tamsiau tuo skaicius didesnis ar taip?
Atsakyti
QUOTE(mayaha_millenium @ 2011 01 11, 21:50)
jautrumas svisai jei gerai suprantu. Ir turetu buti kuo tamsiau tuo skaicius didesnis ar taip?

na, tai vakare pakeli iso, kad galetum trumpint islaikyma. nelabai suprantu, ka tu nori matyt smile.gif jei nesimato taskiuku keliant iso, tai dziaukis, vadinasi, gerai susitvarko fotikas su triuksmais smile.gif o kaip visi trys dydziai (iso, diafrgama, islaikymas) susije gal zinai.. turi visus suderint, kad gautum tinkama ekspozicija. viena keiti, tada kitus derini..
Atsakyti