Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 17:30)
Alabama, vieną radau, su fotografijų analize. Visumoje ten pakomentuota. Anglų kalba. Arba šįvakar arba ryt įkelsiu į flickr, Juodraščio. Seni tie žurnalai, bet nežinau ar galima taip imti perfotografuoti ir įkelti, todėl užslapstinsiu tik draugams. Taigi, prašykitės į draugus, ko dar neįtraukiau ir kas norėsit paskaityti.

As as as noriu.... smile.gif man niekada informacijos nebus per daug smile.gif O dar ypac apie kompozicija....

QUOTE(qrwaLT @ 2011 01 11, 18:07)
Tarp kitko, man asmeniskai labiausiai patiko 3ia kruwa kaloriju. Turbut, todel, kad didziausia.  mirksiukas.gif

Nu tik nereik sakyt, kad ir tu dar kalorijas skaiciuoji doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 20:25)
na ka, vertinkit biggrin.gif

Pataisytas variantas tikrai geriau atrodo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 16:30)
Alabama, vieną radau, su fotografijų analize. Visumoje ten pakomentuota. Anglų kalba. Arba šįvakar arba ryt įkelsiu į flickr, Juodraščio. Seni tie žurnalai, bet nežinau ar galima taip imti perfotografuoti ir įkelti, todėl užslapstinsiu tik draugams. Taigi, prašykitės į draugus, ko dar neįtraukiau ir kas norėsit paskaityti.

Noriu, labai smile.gif Įtrauk ir mane į draugus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 18:25)

dabar daug geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 20:25)

brumbrumai, flickr nepasisakiau, bet man ši foto gražiausia iš visos sesijos 4u.gif Pataisytas variantas tikrai geriau atrodo.
Atsakyti
Yvette, as irgi noriu smile.gif isimeciau pries valandele i draugus <Renata> as
Atsakyti
Labas vakaras,

Info apie kompoziciją ir man įdomi, įsiprašiau į draugus biggrin.gif Ir įdomu apie pačius žurnalus, kokių nors LT yra? Kažkaip neteko pastebėti nelietuviškų..

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 19:25)

šauniai padirbėjai thumbup.gif Ir pati foto labai liuks, be dirželio tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 01 11, 20:39)
Labas vakaras,

Info apie kompoziciją ir man įdomi, įsiprašiau į draugus  biggrin.gif  Ir įdomu apie pačius žurnalus, kokių nors LT yra? Kažkaip neteko pastebėti nelietuviškų..
šauniai padirbėjai  thumbup.gif  Ir pati foto labai liuks, be dirželio tai išvis  thumbup.gif

aciu wink.gif pasirodo, ne taip ir sunku ta dirzeli panaikint smile.gif

kazkokiu foto zurnalu (anglisku ir rusisku) yra pirkt akropolio maximoj. bet nevarciau, nezinau apie ka.
Papildyta:
o gal zinot, ar galima flickr pakeist foto kita foto, bet kad komentarai liktu?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 16:08)
aciu wink.gif ale idejau i fotokudra ir iskart i pelke pasiunte biggrin.gif tai kuo man dabar tiket  g.gif biggrin.gif

Va sitokias reikia det, kad patiktumei kudrai wink.gif http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= JUOKAUJU!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 20:53)
kazkokiu foto zurnalu (anglisku ir rusisku) yra pirkt akropolio maximoj. bet nevarciau, nezinau apie ka.
---
o gal zinot, ar galima flickr pakeist foto kita foto, bet kad komentarai liktu?

ačiū, reikės kada užsukti pavartyti bigsmile.gif
---
galima, jei turi PRO
Atsakyti
Brumbrumai, pataisyta man daug geriau žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 01 11, 20:56)
galima, jei turi PRO

turiu, bet nerandu smile.gif gal tu zinai tiksliau ka ten reik daryt?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 11, 21:55)
Va sitokias reikia det, kad patiktumei kudrai wink.gif

šitos man patinka.
į kūdrą ir ne tik, reikia dėti geras foto. ir nesistengti įtikti kitiems. Na kas gi iš to pliuso ar minuso?Nu pelkėje, kiek supratau, Brumbrumai foto. Na ir kas. Negi nuo to ji suprastėjo ar pačiai Brumbrumai mažiau patikti pradėjo.
Bet savu laiku pati liūdėjau dėl vertinimų ir komentarų, todėl ir kitus suprantu.
Atsakyti