Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 01 11, 15:32)

aa, tai tada gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 01 11, 15:32)

pritariu dėl šito thumbup.gif
Atsakyti
Brumbrumai, aš vis galvojau kas man neveikia tose foto. Tik kai įkėlei paskutinę foto iš sesijos tada supratau. Ten sijonas, ne suknelė. Vat tas mane ir erzino, nes nelabai žiūrisi. Tas raištukas aplink.
Mane toje foto nervina pavadėlis ar kaip jis besivadina. Aš vistik tokiose foto norėčiau ryšio tarp žmogaus ir žirgo. Jei kūrei pasaką, ten juk taip pat viskas pasakiškai gražu, dera ir t.t. tai, kad žirgą laiko kažkas kitas ir tai savaime suprantama, nepuošia. Nes gaunasi panaši foto kai atsistoji kažkur kelionėse prie objekto ir nusifotografuoji. Tik neįsižeisk dėl komentaro. Tiesiog mažutė detalė nesižiūrėta ir jau kitaip žiūrisi.
Atsakyti
O gal galima tą velnio išdaviką pavadį tieisog išnaikinti??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif g.gif su PS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 11 sausio 2011 - 15:44
QUOTE(gotte @ 2011 01 11, 15:43)
O gal galima tą velnio išdaviką pavadį tieisog išnaikinti??? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  g.gif  su PS

tobulai tai turbut nelabai, nes jis lieciasi su kitais objektais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 15:39)
Brumbrumai, aš vis galvojau kas man neveikia tose foto. Tik kai įkėlei paskutinę foto iš sesijos tada supratau. Ten sijonas, ne suknelė. Vat tas mane ir erzino, nes nelabai žiūrisi. Tas raištukas aplink.
Mane toje foto nervina pavadėlis ar kaip jis besivadina. Aš vistik tokiose foto norėčiau ryšio tarp žmogaus ir žirgo. Jei kūrei pasaką, ten juk taip pat viskas pasakiškai gražu, dera ir t.t. tai, kad žirgą laiko kažkas kitas ir tai savaime suprantama, nepuošia. Nes gaunasi panaši foto kai atsistoji kažkur kelionėse prie objekto ir nusifotografuoji. Tik neįsižeisk dėl komentaro. Tiesiog mažutė detalė nesižiūrėta ir jau kitaip žiūrisi.

ne, as neisizeidziu smile.gif ta pavadeli photoshopinau, bet pritrukau kantrybes biggrin.gif kadangi nepagalvojot, kad gal ten jis priristas tas zirgas, tai tada dar pasistengsiu photoshopint smile.gif o del sukneles.. man taip patinka.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 01 11, 15:49)
tobulai tai turbut nelabai, nes jis lieciasi su kitais objektais.  g.gif

neturetu but labai sunku. reik tik pasistengt smile.gif oki, parodysiu ka isgausiu wink.gif
Atsakyti
sveikos, kas zinot kaip canonams nustatyt, kad perziuros ekranelis rodytu nespalvota vaizda?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 15:09)

Dėl tų žurnalų, kur vakar rašiau. Pavartysiu šįvakar  savuosius kur turiu ir paieškosiu straipsnių. Tuomet perfotografuosiu ir kur nors įkelsiu.

Busiu labai dekinga smile.gif

Atsakyti
Alabama, vieną radau, su fotografijų analize. Visumoje ten pakomentuota. Anglų kalba. Arba šįvakar arba ryt įkelsiu į flickr, Juodraščio. Seni tie žurnalai, bet nežinau ar galima taip imti perfotografuoti ir įkelti, todėl užslapstinsiu tik draugams. Taigi, prašykitės į draugus, ko dar neįtraukiau ir kas norėsit paskaityti.
Atsakyti
Rarity, norejau paklaust ar 5D mark 2 irgi WB grybauja? Ir kiek kelwinu maziausiai leidzia nustatyti rankiniu budu? Pas 5D tik 2800K, prie mano kambario apswietimo netinka. WB nusistato tik fotkinant balta lapa.
Tarp kitko, man asmeniskai labiausiai patiko 3ia kruwa kaloriju. Turbut, todel, kad didziausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qrwaLT: 11 sausio 2011 - 17:08
na ka, vertinkit biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 11 sausio 2011 - 19:25
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 16:30)
Alabama, vieną radau, su fotografijų analize. Visumoje ten pakomentuota. Anglų kalba. Arba šįvakar arba ryt įkelsiu į flickr, Juodraščio. Seni tie žurnalai, bet nežinau ar galima taip imti perfotografuoti ir įkelti, todėl užslapstinsiu tik draugams. Taigi, prašykitės į draugus, ko dar neįtraukiau ir kas norėsit paskaityti.

aš taip pat norėčiau smile.gif
Atsakyti