Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ar esat siuntusios ką nors iš amazon.co.uk
Aš esu, bet ten buvo tik vaikiški žaislai. O čia žiūriu yra objektyvas, kurį aš čia jums kažkada rodžiau. Sakėt, stikliukas neblogas.
Tai sakau gal pabandyt parsisiūst. Kaip sakot?

http://www.amazon.co...-...592&sr=1-28
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 11, 13:23)
tai koks cia vau, baik tu.Cia tie namukai, kur filmavo "Astunkojus is antro auskto", buvo toks fainas filmas:)

ir upė Čertovka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 11, 13:37)
Aš esu, bet ten buvo tik vaikiški žaislai. O čia žiūriu yra objektyvas, kurį aš čia jums kažkada rodžiau. Sakėt, stikliukas neblogas.

kad ir lietuvoj gal panasiai kainuoja.. jei uz siuntima mokesi, tai ne ka ir sutaupysi
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 13:49)
kad ir lietuvoj gal panasiai kainuoja.. jei uz siuntima mokesi, tai ne ka ir sutaupysi

Aš turiu kas man atsiūs nemokamai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 11, 13:37)

nu kad cia brangu, geriau tada lt pirkt su garantija. is uk irgi bus europine garantija, bet tampymosi daugiau. http://www.foto-shop...mm-f1.8-ii.html
Atsakyti
Brumbrumai, labai faina fotosesija su Egle. Ir mintis, ir nuotrauku apdirbimas, ir nuostabus modelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 01 11, 14:39)
Brumbrumai, labai faina fotosesija su Egle.  Ir mintis, ir nuotrauku apdirbimas, ir nuostabus modelis thumbup.gif

aciu wink.gif ale idejau i fotokudra ir iskart i pelke pasiunte biggrin.gif tai kuo man dabar tiket g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 16:08)
aciu wink.gif ale idejau i fotokudra ir iskart i pelke pasiunte biggrin.gif tai kuo man dabar tiket  g.gif biggrin.gif

kurią dėjai.

Refresh, aš iš amazon nemažai perku. Pasitikiu labiau nei ebay. Tik ne visada ten pigiausia.

Dėl tų žurnalų, kur vakar rašiau. Pavartysiu šįvakar savuosius kur turiu ir paieškosiu straipsnių. Tuomet perfotografuosiu ir kur nors įkelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 sausio 2011 - 15:13
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 15:08)
aciu wink.gif ale idejau i fotokudra ir iskart i pelke pasiunte biggrin.gif tai kuo man dabar tiket  g.gif biggrin.gif

pati sesija, sumanymas puikus, bet, mano nuomone, trūksta ryšio/artumo tarp žirgo ir merginos... kiekvienas sau... ir man truputį dvelkia šalčiu... bet čia gal toks stilius ax.gif o gal aš klystu... tik pasvarstymai... Galvoju, kad tokiose sesijose labiausiai atsiskleistų, jei žirgas būtų modeliuko ir jie suprastų vienas kitą... Aš labai myliu žirgus, vaikystėje jodinėdavau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 11 sausio 2011 - 15:19
QUOTE(Yvette @ 2011 01 11, 15:09)
kurią dėjai.

Sia
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 01 11, 15:17)
pati sesija, sumanymas puikus, bet, mano nuomone, trūksta ryšio/artumo tarp žirgo ir merginos... kiekvienas sau... ir man truputį dvelkia šalčiu... bet čia gal toks stilius ax.gif o gal aš klystu... tik pasvarstymai... Galvoju, kad tokiose sesijose labiausiai atsiskleistų, jei žirgas būtų modeliuko ir jie suprastų vienas kitą... Aš labai myliu žirgus, vaikystėje jodinėdavau wub.gif

tai aisku, butu kitaip, jei tai butu arklio seimininke. bet tada ir viskas kitaip butu smile.gif ir siuo atveju ne kazkokiu santykiu fotosesiaj cia buvo, o labiau pasakos kurimas. is esmes man saltis ir paslaptis turbut patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 15:29)

tai aisku, butu kitaip, jei tai butu arklio seimininke. bet tada ir viskas kitaip butu smile.gif ir siuo atveju ne kazkokiu santykiu fotosesiaj cia buvo, o labiau pasakos kurimas. is esmes man saltis ir paslaptis turbut patinka smile.gif

žinoma, priklauso ir nuo to, ko pati siekei 4u.gif bet vertintojai ir per savo filtrą perleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 16:08)

Savimi smile.gif
Atsakyti