Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 10, 21:53)
Rarity, antras dublis jau tikrai geriau. Nebandei fotografuoti taip, kad tarp visų bandelių matytusi nors mažulytis tarpelis, gal tada jas pastumdyti kiek reiktų. Ta viršuje kairėje mažytė bandelė nelabai įsipaišo tarp visų, jai kitos vietos reiktų. Bet toks išdėliojimas man asm. tikrai geresnis

Bandžiau, gal ir geriau

QUOTE(Yvette @ 2011 01 10, 21:54)
dar daugiau tuomet bandelių pridėčiau.
Klausyk. jei tu taip fotografuoji greitai. Tu tiek skanių bandelių namuose turi? O pavydas ima  doh.gif  ir parduotuvės uždarytos

Aga, turiu biggrin.gif Ir dar mufinų turiu. Bet iki jų šiandien nedaeisiu jau smile.gif
Dar kelis variantus sudėliosiu ir tegul turės tikti kas nors.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:51)
tongue.gif
Nu va, dar vienas variantas

man si patinka. tik vidury kazkoks tarpas. uzkrauciau dar kazka ant virsaus
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:31)
Pas mane beda.

eina sau... kaip uzjauciu. o taip norejai, svajojai. nu ple. beje, gal kazhkas paaishkejo su fotiku? pagal garantini ar kazhkaip?
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 14:54)
Tiesa, aš fotoaparato nenumečiau. Man išsiardė kai bandžiau sufokusuoti ir buvau per arti objekto. Sukosi sukosi, bandė fokusuot ir išsiardė.

mdaaaa blink.gif jauciu prisishnekesiu, bet manishkis krites ne karta, ir taip skaudziai, ir nemazhai metuku jau ji turiu, hmm, galkokius 4 metus tai tikrai, bet laikosi jis puikiai. tfu tfu tfu. bet mano manymu gan patvarus objektyvas, tad nustebau, kai kazkuri rashe, jog garseja kaip silpni.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 16:28)
Aciu jums uz silta zodi:)Kazkaip viskas juk bus gerai:)
Refresh, man visai neblogai, tik nzn, ar reikia virsaus.
Va, mergaite grazi, per kurios grozi as nuplasnojau su fotiku:)
Kritikai ir patarimams.

man labai patiko si sesija. labiausiai ta su kede, sonu kur sedi, visos kitos jau tokios pusiau, pirmos kadruote nepatinkam nesiziuri. ir violetumo kaipo tokio neizhvelgiu, zhejau ir per laptopa, ir pen stacionaru.na vos vos, bet man patinka, tokios ryshkios, ne pastelines, ziemishkos spalvos. paskutine baltame fone, vien su veidu lyg ir idomi, bet man sublurinta, truksta ryshkumo ir gal formatas nelabai. beje jau rashiau fb, bet kad tai mergaitei 13 metu, TAI joa... jaunimas siais laikais, tokia gerokai vyresne atrodo. bet grazhute.
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 16:50)
Man gal nuotaika prasta ar šiaip kas, bet žinokit nebegaliu žiūrėti į tokius sijonukus, puodelius rankose, išrengtus vaikus žiemą, lauke. Pyksit, aišku, kai burbtelsiu, kad kopijuota, nors nežinau ar tai blogai. Bet gal aš jau ir flickr persisotinau tokiais vaizdais, todėl jau norisi pailsėti.

sutinku. bet man patinka tos, kurios bando, daro kazhka, kad ir kopijuodamos. vis kaip ten bebutu labiau vertinu darancias negu kalbancias lotuliukas.gif kad ir as pati, geriau nukopijuociau ir paziureciau kas kaip gavosi ir ar apskritai bent jau truputuka pataikiau i originala su savo kopija, o ne kritikuociau, kad nusibodo. be to patinka tas uzsispyrimas mamu, man kad ir kitas stilius patinka, galeciau bandyt, kopijuot, bet aaai smile.gif o jos bando, daro. saunuoles. be to - tokio "kabancio" fotelio dar is tikruju nesu macius. pliusas.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 10, 14:29)
Man kaip per egzamina koki.Ateinu pasiruosus, apgalvojus, eskizu pripiesus, vieta apziurejus, sviesa paziurejus.Pamatau zmogu ir viska pamirstu, nesusikaupiu, skubu.Pravalas laugh.gif

vaje. as tai niekada nebuvau pasiruodus, kad ir minimaliai, aishku ner kuom girtis.... ax.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 01 10, 14:56)
Tai kas is to, jei rezultatas shhh:)

ai baik. ner taip blogai. be to reikia moket ir savyje izhvelgt kazhkoki geri, talenta, cinkeli, o zinai kodel? nes sparciau mokaisi mokedama ivertint savo pasiekimus. reikia myleti savo fotografija. cia bent jau mano nuomone tokia.
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:44)
Merginos, reikia skubios kritikos smile.gif
Foto bus interneto sveitainėje, kaip reprezentujanti tam tikrą grupę bandelių. Čia vienas iš variantų. Sakykit nuomones, please.

per daug man cia ju. ir kairej juostele kazhkokia. lyg ir bluras vietomis, o gal mano neishsimiegojusios akys nebemato, nezinau. bet man per daug visko, gal reiktu kokios smulkmenos, o ne tik bulku. gal is sono fotkint,o ne is virshaus reikejo. net nezinau, bet shtota ni to.
antras dublis - lyg kabetu ore..
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 10, 19:43)
įdomu, kodėl Laukinė juos visada renkasi blush2.gif

Laukinė yra laukinė ožka, užsispyrusi išmokt. Nežino ji dar pati nei kas jai patinka nei ko ji nori, nei ką ji darys iš vis rytoj. doh.gif

QUOTE(gotte @ 2011 01 10, 19:51)

gal žinot, kaip fone tą žmogystą galima išnaikinti? g.gif

Oi blyn, vos į kenles neprileidau iš juoko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čia, pirmam plane, šunes, kaip iš kokio vaikų filmuko... Viskas gražu, linksmi labradorai.. O ten- back plane- kažkokia giltinė žengia per pusnynus... Blem, kad kvatojau pamačius. Vapše nepadielu ji ten, kažkaip kaip iš kito kokio siužeto nukritusi biggrin.gif Ir dar kai užvadinai taip taikliai- "žmogysta" nu tai iš vis vamzdec lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 10, 23:21)
Laukinė yra laukinė ožka, užsispyrusi išmokt. Nežino ji dar pati nei kas jai patinka nei ko ji nori, nei ką ji darys iš vis rytoj.  doh.gif

Gal geriau atsipalaiduok ir pamėgink susivokti kas patinka - tą ir daryk. Tokioj jaunystėj melejonai dalykų turėtų patikti mirksiukas.gif ,fotografija tik vienas iš jų g.gif Nebent esi siaubingai ambicinga ir nori greitos šlovės ir lengvų pinigų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 10, 22:08)
eina sau... kaip uzjauciu. o taip norejai, svajojai. nu ple. beje, gal kazhkas paaishkejo su fotiku? pagal garantini ar kazhkaip?

man labai patiko si sesija.

s
vaje. as tai niekada nebuvau pasiruodus, kad ir minimaliai, aishku ner kuom girtis.... ax.gif

ai baik. ner taip blogai. be to reikia moket ir savyje izhvelgt kazhkoki geri, talenta, cinkeli, o zinai kodel? nes sparciau mokaisi mokedama ivertint savo pasiekimus. reikia myleti savo fotografija. cia bent jau mano nuomone tokia.

Aciu.
Nuveziau, taisys, lyg po savaites zadejo atiduot.Turi buti viskas gerai.Na cia man krikstas toks, ane:)reiskias kad seksis gerai.Tikiu.

Mergaite man kaip tik 13kos, nesakyciau kad vyresne.Tokia labai vaikiska, svelni:)

As kaip tik galvoju, kad jei grieztai is saves reikalausiu, ismoksiu daugiau ir pasieksiu daugiau.Matau gi, kad toli grazu ne taip, kaip noriu ir net nevidutiniskai:)
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 10, 22:35)
Gal geriau atsipalaiduok ir pamėgink susivokti kas patinka - tą ir daryk. Tokioj jaunystėj melejonai dalykų turėtų patikti mirksiukas.gif ,fotografija tik vienas iš jų  g.gif Nebent esi siaubingai ambicinga ir nori greitos šlovės ir lengvų pinigų  bigsmile.gif

Loreta, tame ir bėda, kad patinka daugybė dalykų... Aš tiesiog viską noriu išbandyti.. Kolkas,užsikabinau už fotografijos. Tai prasklaido mano kasdienybę, rutiną. Padeda pažinti naujus žmones, suteikia progos bendrauti... Nes gugavimas, pampersai, tyrelės ir kakučiai labai labai nusibodusios temos... Manau, mane suprasite smile.gif Dievinu savo vaikus, bet nors truputėlį noriu kažkuo dar domėtis. Mažumėlę laiko nuvagiu nuo jų, bet visas kitas laikas, skirtas fotografijai yra miego sąskaita. Na, filmų žiūriu mažiau, knygų nebeskaitau paskutiniu metu... Fotografija mane ramina, šiek tiek gesina mano ugningą prigimtį, suteikia kažkokio savirealizavimo pojūtį. Be to, fotografavimas man kolkas yra didelis malonumas. Tiesiog gera kažkaip. Dėl stiliaus, skonio, savęs paieškų... Plati diskusija, bet manau, aš niekada nerasiu kažko vieno, kas mane prikaustys.
Mane domina ir vaikų auginimas ir mano buvusio darbo sritis ir fotografija ir marketingas ir žvejyba ir floristika ir namų dekoravimas ar bekelės sportas. Aš nežinau kaip atsakyti tiek Jums, nors dar labiau- ir sau pačiai į tokį klausimą..
Nesu aš tokia jauniklė, kaip atrodo. Apvalus jubiliejus ant nosies.. Bet prigimtis va laukinė mano, blaskausi vis smile.gif Ragauju gyvenimą, tskant.
Nors esu pastovi darbo ar šeimos prasme, bet va pomėgiai - labai įvairūs ir jie vis kinta... Aj, nežinau. Noriu būti laisva, kaip jaučiu, ko noriu, tą ir stengiuosi daryti..
Koliažai man labai gražu. Jūsų. Ir pati noriu išmokti. Gal ne tiek išmokti, kiek mane domina ta jų įdomumo mintis, tas kabliukas, kada koliažas kabina, o kada ne. Nes realiai koliažai nėr labai vertingi išliekamąja verte, daugiau vistiek pavienės foto.. Bet va noriu išmokti komponuoti- spalvas, stilių, daiktus. Čia tokia patirtis ir namų dekoravime ir gėlių auginime ir fotografijoj praverčia. Man koliažas- tai foto jausmo harmonija. Va noriu tą harmoniją suvokt, perprasti.
O apie pinigus ir šlovę galėsim pakalbėt kai baigsiu savo motinystės atostogas ir išeisiu darban, nes kolkas- vargo vakarienė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 sausio 2011 - 22:52
rarity, man tai ta balta spalva brokuota - nera visai balta, demem ismetyta. Abiejose foto.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 01 10, 22:52)
rarity, man tai ta balta spalva brokuota - nera visai balta, demem ismetyta. Abiejose foto.

Balta man šiuo metu ne taip labai rūpi, labiau nervina tai, kad nesugebu sudėlioti kelių bandukių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 23:00)
Balta man šiuo metu ne taip labai rūpi, labiau nervina tai, kad nesugebu sudėlioti kelių bandukių wink.gif

skamba kazkaip linksmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 10, 19:59)
Tak, uzsirasom-narcizai rezervuoti umn.gif

Tai aš jamu jacintus tada:) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 11, 00:15)
Tai aš jamu jacintus tada:) cool.gif

biggrin.gif aš tada jus visas nukopijuosiu, visas gėles fotografuodama.
Atsakyti