Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rarity mane gal erzina kad jos visos skirtingos, gal po kelias tos pacios rusies galima surykiuot? Nes dabar ziuriu ir galvoju - sita si obuoliu, sita su sokoladu, sita neskani... Bet cia zinai, lengva man kalbet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as visiskai nauja fot srityje bet labai noriu ismokt graziai fotografuot. skaitinejau jusu zinutes. Gal galite pasakyt ar teisybe jei fotografuojant aperture priority rezimu kuo mazesnis aperture to ryskumo zona mazesne, ir kuo didesnis skaicius tuo didesnis nuotraukos plotas ryskus.
Atsakyti
mayaha_millenium, pirmam psl visa sita info mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
tai as tik klausiu ar teisingai supratau:)
Atsakyti
Irma, man truksta blizgesio toms bandelems.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 10, 21:39)
mesk i virsu, ir kaip nukris, taip fotkink biggrin.gif biggrin.gif

tongue.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 21:43)
rarity mane gal erzina kad jos visos skirtingos, gal po kelias tos pacios rusies galima surykiuot? Nes dabar ziuriu ir galvoju - sita si obuoliu, sita su sokoladu, sita neskani... Bet cia zinai, lengva man kalbet biggrin.gif

Nu va, dar vienas variantas
user posted image
Atsakyti
Rarity, antras dublis jau tikrai geriau. Nebandei fotografuoti taip, kad tarp visų bandelių matytusi nors mažulytis tarpelis, gal tada jas pastumdyti kiek reiktų. Ta viršuje kairėje mažytė bandelė nelabai įsipaišo tarp visų, jai kitos vietos reiktų. Bet toks išdėliojimas man asm. tikrai geresnis
Atsakyti
Cukraus pudros gal kokiai pabarstyt? Aš pvz. kai einu į bandelių skyrių renkuosi tas kur daugiausia cukraus pudros užberta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 22:51)
tongue.gif

dar daugiau tuomet bandelių pridėčiau.
Klausyk. jei tu taip fotografuoji greitai. Tu tiek skanių bandelių namuose turi? O pavydas ima doh.gif ir parduotuvės uždarytos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 sausio 2011 - 21:55
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:51)
tongue.gif

o sitas man liuks, matosi kad tobuleji saunuole lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 10, 21:54)
dar daugiau tuomet bandelių pridėčiau.
Klausyk. jei tu taip fotografuoji greitai. Tu tiek skanių bandelių namuose turi? O pavydas ima  doh.gif  ir parduotuvės uždarytos

as ant dietos, man tai visai cia maksimaliu isbandymu metas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 10 sausio 2011 - 21:56
Irma,trecias dublis is pirmo zvilgsnio atrode kaip ir nieko,bet ilgiau paziurejus,tokia kaip kose gaunasi,nesuprasi kas kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:51)
tongue.gif
user posted image

man gal šitas, bet cukraus pudros ir aš užberčiau smile.gif einu ieškot bandelių doh.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 01 10, 21:53)
Cukraus pudros gal kokiai pabarstyt? Aš pvz. kai einu į bandelių skyrių renkuosi tas kur daugiausia cukraus pudros užberta laugh.gif

ir aš taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti