Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 10, 20:50)
rarity, mano mažiukė pamatė ir sako: namniu namniu, noliu smile.gif  bet man trukdo r tai lapo šonas kur matosi... gal kitokios kompozicijos norėtųsi... kažko trūksta, kad pakviptų ... sunku komentuoti doh.gif

Na, nors mažoji įvertino biggrin.gif Baliončikas jai 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 20:55)
man tai tas fotkinimo kampas toks iš viršaus, gal norėtusi iš šiek tiek žemiau ir su siauresne diafragma, na kad gylis pasijustų  g.gif

Deja, visos bandelės turi būti ryškios. Man irgi taip, kaip tu sakai labiau patiktų wink.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 10, 20:57)
dėl fono kairėje jau parašė. Jei viskas turi būti baltame fone tai daug labai ko ir nepakeisi. Aš tuomet bandyčiau sužaisti su fotogeniškiausiom bandelėm. Man toji, kuri galėtų būti pagrindinė ta viršuje, dešiniau, su tinkleliu. Ta pailga pačioje apačioje nefotogeniška, todėl kaip kitaip pasukinėčiau ir dėčiau kur nors į kairę viršų. Keturios bandelės šviesesnės, keturios tamsesnės. Aš galbūt pamaišyčiau, kad netemptų taip apačion.

Ačiū, einu bandyt kaitaliot wink.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 01 10, 20:57)
Na man ir kazko truksta  g.gif o jei visas i koki kapsiuka sudejus, gal graziau atrodytu? mirksiukas.gif

Negalima niekur dėti - baltas fonas privalomas blink.gif

Ačiuks visoms, einu toliau bandyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 20:50)
Nufotošopinti lengviausia - sutvarkysiu. Va ir man nekvepia kažkaip :S Kažko trūksta, gal fonas  g.gif  bet baltame fone turi būti, nieko negaliu keisti.

o negalėjo būti būtent balta lėkštė? nes fonas būtų kaip ir baltas...
man, žiūrint iš šono, nu bandelės - skanu gi, bet labai trūksta tokio šiek tiek naminio pateikimo... gal va lėkštėj sudėtos mastau.gif
Atsakyti
[quote=rarity,2011 01 10, 21:44]
Merginos, reikia skubios kritikos smile.gif

O jeigu ant kokios nertos serveteles jas isdeliojus:blink:
Atsakyti
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 10, 21:17)
O jeigu ant kokios nertos serveteles jas isdeliojus:blink:

Deja, baltas fonas ir nieko daugiau. Toks užsakymas wink.gif

Antras dublis smile.gif
user posted image

Atsakyti
Irma, neerzink. As jauciu po pirmo bandymo jas iskart suesciau lotuliukas.gif Nei foto nei bandeliu tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Man antras dublis skanesnis smile.gif Sukapočiau visas- esu beviltiška bandelių mėgėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 10, 21:22)
Irma, neerzink. As jauciu po pirmo bandymo jas iskart suesciau  lotuliukas.gif  Nei foto nei bandeliu tada  lotuliukas.gif

biggrin.gif Patikėk, tektų tiek kiek man su jomis reikalų turėti, tai nebenorėtum wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 10, 21:23)
Man antras dublis skanesnis smile.gif Sukapočiau visas- esu beviltiška bandelių mėgėja doh.gif

Man irgi šiek tiek, bet kažkokios kaip kareiviai išrikiuotos. Reikėtų tvarkingą betvarkę padaryti, bet nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:26)

Man irgi šiek tiek, bet kažkokios kaip kareiviai išrikiuotos. Reikėtų tvarkingą betvarkę padaryti, bet nemoku  doh.gif

aga dar pabandyk kitaip parikiuoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Irma,antras dublis man skaniau ziurisi bigsmile.gif
laukiam dar bigsmile.gif biggrin.gif

Gotte,man ta foto,kur Emigrante pataise faina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 10 sausio 2011 - 21:35
[quote=rarity,2011 01 10, 22:21]

Ta tiesi linija desineje ir man kliuva. Dar tos dvi bandeles desineje virsuje vienodos viena salia kitos gaunasi, tik skirtingu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 01 10, 21:33)

Gotte,man ta foto,kur Emigrante pataise faina  wub.gif

Man ir patinka... labai myliu šios šunis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 21:26)
Man irgi šiek tiek, bet kažkokios kaip kareiviai išrikiuotos. Reikėtų tvarkingą betvarkę padaryti, bet nemoku  doh.gif

mesk i virsu, ir kaip nukris, taip fotkink biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti