Hello,
Iš mano šunių gavosi šnipštas, tamsokos foto, be to kitinis objektyvas su šunim vasarą dar nieko...na visas veiksmas pusė bėdos gaunasi, o esant tamsesnėms dienoms - šūdelis kažkoks
ten, kur pjautynes pagavau, labai išsilieję, nors matosi, kad jei fotikas "greičiau" gaudytų, tai būtų super. Žaidžiančius šunis, kas man atrodo gražiausia, (kai sukrenta keli į krūvą ir grumiasi, galima pagauti iššieptus dantis, nors jie iššiepti nepiktybiškai), yra gal kokį milijardą kartų sunkiau nufotkinti nei vaikus
Įdomu, koks čia objektyvas tiktų labiausiai?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 17:50)
oi, kaip faina
tai kiek tu ju turi?
visus pasiimciau
imesk greiciau foto
Aš tai vieną, bet mes tinkamės savaitgaliais su kitais labriais, kad "išsikrautų" normaliai, nes jiems to labai reik. Vasarą ežeruose jie mirksta, žiemą miškan traukiam.
Čia nieko mandro, šiaip akį paganyt, jei jau patinka, aišku, komentarai jei kas ką turit pasakyt, laukiami, foto darytos šeimos albumui:
auksiukė:
labriai:
gal žinot, kaip fone tą žmogystą galima išnaikinti?
Nu ką, išbandžiau aš RAW, patiko, tik dar ne viską ten gaudausi, nes į PS įkėlinėjant foto, išmeta ją su papildoma lentele, kur reguliuot gali WB ir kt parametrus... nu žodžiu, dar reikia perprast
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson