Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ypač @ 2011 01 10, 17:10)
laukine25
čia mano nuomonė smile.gif))

Labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 10, 14:58)
o šita:

Čia: pirma labai patinka, svogūnai irgi nieko, bet paskutinė nelabai, norisi labai aiškaus fokuso į žiedą, bet niekaip nesigauna. Kaip Jums?

man tai patiko , nes as siandien eidama pro geliu parde ir nusipirkau, lyg tokias tik dar neissikleide , galvoju pafotkinsiu , bet ziurau tu pirma lotuliukas.gif , bet man tie svogunai gal netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 10, 18:43)
man tai patiko , nes as siandien eidama pro geliu parde ir nusipirkau, lyg tokias tik dar neissikleide , galvoju pafotkinsiu , bet ziurau tu pirma  lotuliukas.gif , bet man tie svogunai gal netinka g.gif

TAI KĄ, NORĖJEI MANE KOPIJUOT????????? A, nelaboji? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Juokauju.
Čia žydrės, gėlytės.. Melsvos tokios ar švelniai net violetinės- mano mylimiausios spalvos... Dar tik skleidžiasi ir pas mane jos... O svogūnai, nes žydrė svogūninė gėlytė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 10, 17:46)
TAI KĄ, NORĖJEI MANE KOPIJUOT????????? A, nelaboji?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Juokauju.
Čia žydrės, gėlytės.. Melsvos tokios ar švelniai net violetinės- mano mylimiausios spalvos... Dar tik skleidžiasi ir pas mane jos... O svogūnai, nes žydrė svogūninė gėlytė  tongue.gif

ja ja again copy biggrin.gif dar turiu narcizu , rekiu is anksto , ba vel sakys kad kopija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 10, 18:56)
ja ja again copy biggrin.gif dar turiu narcizu , rekiu is anksto , ba vel sakys kad kopija biggrin.gif

Tak, uzsirasom-narcizai rezervuoti umn.gif
Atsakyti
norejau paklausti, gal kur matet, ir aplamai yra parduotuves spec zirkliu nuotraukoms apkirpti, kaip teveliu-seneliu laikasi, gaudavos tokiais isvingiuotais krastai nuotrauku

google nieko neranda

oi,jau radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 10 sausio 2011 - 19:12
Labas vakaras.

Kopijavimas kaip matau skaudi tema laugh.gif
Man laukinės koliažiukas irgi pavasarį priminė. Taip jo laukiu......

O pas mane tai turėtų kažkada krapai su petruškom išdygt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 10, 19:08)
norejau paklausti, gal kur matet, ir aplamai yra parduotuves spec zirkliu nuotraukoms apkirpti, kaip teveliu-seneliu laikasi, gaudavos tokiais isvingiuotais krastai nuotrauku

google nieko neranda
oi,jau radau blush2.gif

gal lima linką kokį, jei radai?

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 10, 20:24)
gal lima linką kokį, jei radai?

blush2.gif

ivesk i paieska "figurines zirkles" ir ismes daug variantu, ju yra visur, kur dekupazo prekes, net senukuose yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 10, 19:26)
ivesk i paieska "figurines zirkles" ir ismes daug variantu, ju yra visur, kur dekupazo prekes, net senukuose yra smile.gif

nekomentuosiu ką aš tada į google bandžiau rašyt lotuliukas.gif
ačiū
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Anadien vėl fotografavau renginį, na ir sunki renginių fotografų duona - visi aplink juda kruta, o dar tamsuuu. Ir paskui per naktį visas nuotraukas redaguot unsure.gif Kol pati nepabandžiau, tai nemaniau, kad tai yra taip sudėtinga. Bet vėlgi, mano turima technika mane paveda, neturiu geros blykstės, todėl fotografuoju be jos, tada keliu ISO iki 1600, todėl išlenda triukšmai, be to, dažnai nugrybauja WB, todėl po to kiekvieną nuotrauką taisyt tenka...

Nuotrauka iš renginio, kritikai, o gal tiksliau, patarkit, ką daryt kad būtų buvę geriau... Fotografuota su trikoju.
user posted image
Papildyta:
Tiesa, dar norėjau Laukinės paklausti - kodėl koliažai? Gal geriau viena, bet stipri nuotrauka? Aš nesakau, kad koliažai blogai, man tiesiog įdomu, kodėl Laukinė juos visada renkasi blush2.gif
Atsakyti
Hello,

Iš mano šunių gavosi šnipštas, tamsokos foto, be to kitinis objektyvas su šunim vasarą dar nieko...na visas veiksmas pusė bėdos gaunasi, o esant tamsesnėms dienoms - šūdelis kažkoks doh.gif ten, kur pjautynes pagavau, labai išsilieję, nors matosi, kad jei fotikas "greičiau" gaudytų, tai būtų super. Žaidžiančius šunis, kas man atrodo gražiausia, (kai sukrenta keli į krūvą ir grumiasi, galima pagauti iššieptus dantis, nors jie iššiepti nepiktybiškai), yra gal kokį milijardą kartų sunkiau nufotkinti nei vaikus doh.gif Įdomu, koks čia objektyvas tiktų labiausiai? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 17:50)
oi, kaip faina biggrin.gif tai kiek tu ju turi?smile.gif visus pasiimciau biggrin.gif imesk greiciau foto

Aš tai vieną, bet mes tinkamės savaitgaliais su kitais labriais, kad "išsikrautų" normaliai, nes jiems to labai reik. Vasarą ežeruose jie mirksta, žiemą miškan traukiam.

Čia nieko mandro, šiaip akį paganyt, jei jau patinka, aišku, komentarai jei kas ką turit pasakyt, laukiami, foto darytos šeimos albumui:

auksiukė:
user posted image

labriai:
user posted image

gal žinot, kaip fone tą žmogystą galima išnaikinti? g.gif
user posted image

Nu ką, išbandžiau aš RAW, patiko, tik dar ne viską ten gaudausi, nes į PS įkėlinėjant foto, išmeta ją su papildoma lentele, kur reguliuot gali WB ir kt parametrus... nu žodžiu, dar reikia perprast g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 10 sausio 2011 - 19:54