Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 01 09, 21:55)
O tai galima padaryti tik turint PRO account'ą, ar nebūtinai?  smile.gif

Pašalinate EXIF infprmaciją prieš dėdamos foto į flickr ir baigtas kriukis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 09, 22:07)
Pašalinate EXIF infprmaciją prieš dėdamos foto į flickr ir baigtas kriukis smile.gif

Kam tas vargas, jei pačiame flickr galima vieną vienintelę varnelę uždėti ir dingsta visas exif'as mirksiukas.gif
Atsakyti
Macrinau trupučiuką. Modelių gyvų neturiu (arba tingiu ieškoti), tai gėles fotkinu. Šita eševerija karts nuo karto pražysta mažais mažutėliais žiedeliais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 01:57)
Macrinau trupučiuką. Modelių gyvų neturiu (arba tingiu ieškoti), tai gėles fotkinu. Šita eševerija karts nuo karto pražysta mažais mažutėliais žiedeliais

kokybė yra. Kompozicija man nepatinka. Pavertus 90 laipsnių į kairę būtų įdomiau. Įtraukčiau į foto ir tą trečią pumpuriuką. Tas lapelis apačioje taip pat gražiai žiūrisi. Mano nuomone taip būtų subalansuota.
Atsakyti
Alabama gal tau pades http://www.efoto.lt/...m_f1_8_remontas
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 00:57)
Macrinau trupučiuką.

Man labai gražu. Akys atsigauna nuo visų vaikų biggrin.gif Bet atlikus Yvettes pastabas būtų dar gražiau. Stačiau man ji labiau nei gulsčia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 22:53)
biggrin.gif
Lauksim kas gims biggrin.gif

Linkiu pačio pačiausio stebuklo 4u.gif
p.s. Čia į tą temą apie savo stilių - manau sėkmingai jį atrandi 4u.gif
p.p.s. Aš aišku mažai žiūrinėju darbų, galva apsisuko, noriu kaip Yvette mokintis akmens amžiuje biggrin.gif kai nieko nematai ir nesigauna kompijuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 10, 13:26)
p.p.s. Aš aišku mažai žiūrinėju darbų, galva apsisuko, noriu kaip Yvette mokintis akmens amžiuje biggrin.gif kai nieko nematai ir nesigauna kompijuoti smile.gif

akmens amžiuje žinok ir SM nebuvo biggrin.gif ir tokios temos geros, kur atsirinkus daug geros info randi. ir į užpakalį nebuvo kam įspirti. O čia tik paprašyk smile.gif o ir neprašęs žiūrėk gausi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 10:54)

ph34r.gif
Aciu.Jau pridaviau, lauksiu.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 01 10, 12:26)
Linkiu pačio pačiausio stebuklo 4u.gif
p.s. Čia į tą temą apie savo stilių - manau sėkmingai jį atrandi 4u.gif

Aciu:)Dar labai noreciau ismokt nebebijot ir nesijaudint taip foografuojant.

QUOTE(Yvette @ 2011 01 10, 12:40)
akmens amžiuje žinok ir SM nebuvo  biggrin.gif  ir tokios temos geros, kur atsirinkus daug geros info randi. ir į užpakalį nebuvo kam įspirti. O čia tik paprašyk   smile.gif  o ir neprašęs žiūrėk gausi.

Kai i uzpakali spardo-liabai gerai laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 10 sausio 2011 - 13:00
QUOTE(Alabama @ 2011 01 10, 13:00)
Aciu:)Dar labai noreciau ismokt nebebijot ir nesijaudint taip foografuojant.

as ir noreciau, bet kol kas neiseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 10, 13:14)
as ir noreciau, bet kol kas neiseina biggrin.gif

Man kaip per egzamina koki.Ateinu pasiruosus, apgalvojus, eskizu pripiesus, vieta apziurejus, sviesa paziurejus.Pamatau zmogu ir viska pamirstu, nesusikaupiu, skubu.Pravalas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 10, 13:29)
Man kaip per egzamina koki.Ateinu pasiruosus, apgalvojus, eskizu pripiesus, vieta apziurejus, sviesa paziurejus.Pamatau zmogu ir viska pamirstu, nesusikaupiu, skubu.Pravalas laugh.gif

nu as ir skubu... jokio pamastymo. tik pyks pykst.
Atsakyti