Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rarity, nesi viena, kuriai keista. Žinau, kad yra daugiau žmonių nepasikliaujančių nuomone tų, kurie nerodo savo foto. Na, bet čia jau nebe mano problema smile.gif

Žaidimuose dalyvavau, taigi minimum supratimą kaip fotografuoju galima buvo susidaryti smile.gif
Fotografuoju netrumpai, su trumpesnėm ar ilgesnėm pertraukom. Pagrinde savo šeimą. Komercine fotografija neužsiimu smile.gif rodos pakankamai info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 sausio 2011 - 18:22
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 18:21)
Rarity, nesi viena, kuriai keista. Žinau, kad yra daugiau žmonių nepasikliaujančių nuomone tų, kurie nerodo savo foto.  Na, bet čia jau nebe mano problema  smile.gif

Žaidimuose dalyvavau, taigi minimum supratimą kaip fotografuoju galima buvo susidaryti  smile.gif
Fotografuoju netrumpai, su trumpesnėm ar ilgesnėm pertraukom.

As tavim visiskai pasitikiu, ir tavo nuomone man yra labai svarbi ir brangi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 09, 18:15)
Pagal supratimą apie fotografiją manyčiau, kad ne kelis mėnesius,o kelerius metus  g.gif

Va tai ir norėjau pasakyti savo klausimu. 4u.gif
Kai kas gal gimsta genijais, bet orientuojantis į daugumą, tam, kad išmokt naudotis technika, fotošopu, išmokt kopijuoti, žinoti kiek daugiau autorių nei kelias fotografuojančias supermamas beigi visa ko viršūnėje- atrasti save ir savo stilių, pašaukimą ar kaip tik suvokt, kad fotografija visgi yra netaip įdomu kaip maisto gaminimas, šokiai, etc, prireikia gana nemažai laiko... O iš tų, katros čia kopijuoja, žinios ir domėjimasis šia meno stitimi, daugumos apsiriboja keletu mėnesių, na metų..Pvz šiandien, mano tokia nuotaika, kad apsivemčiau, jei reikėtų padaryti tokias foto, kokias fotografavau vakar... Aš čia bandau kažkaip mus, pradinukus, trupučiuką užstoti kad neatšoktų noras, įkvėpimas fotografuot. Nors eilinį kartą širdyje pritariu Yvettei, bet dar kartą noriu pabrėžti, kad čia yra mamų auginančių vaikus pagrinde, forumas. Tad nenuostabu, kad pagrindinė fauna bei jos darbai yra būtent tokie.. (pvz palyginim kūdros darbus ir supermamos. Nu akivaizdus skirtumas.)
Ir nieko tokio, jei kartais mes truputį Offtopinam su savo diskusijom. Man asmeniškai praeita diskusija apie tai, kad kopinu Loretą buvo labai sveika ir davė gerokai peno apmąstymams, savęs bandymams, prapūtė smegenis. Daugiau tokiai diskusijai įgvau imunitetą, bet kažkaip labai norisi užtarti naujus, kas gauna tokį pat dušą smile.gif Aš šiandien gera tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 09 sausio 2011 - 18:28
Klausykit, nekuklus klausimas, bet man pasidare idomu-as irgi pradinuke juk.Ka kopijuoju as?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 19:29)
Klausykit, nekuklus klausimas, bet man pasidare idomu-as irgi pradinuke juk.Ka kopijuoju as?

Gal Tu jau kitoje stadijoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 19:29)

save lotuliukas.gif

o šiaip, buvau aš irgi pradinukė. nu bet nekopijavau. galbūt buvo tame gėris, kad pradėjus fotografuoti apie tokį dalyką kaip internetą nieko nežinojau. Buvau tik apie tuos tikrus, ranka rašytus dienoraščius girdėjusi. Buvau varčiusi tik vieną fotografijos albumą ir mačiusi vieną fotografijos parodą. Manau buvo paprasčiau mokintis senesniais laikais. Mažiau įtakos iš aplinkos, kurios nori nenori, šiais laikais vistiek gausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 sausio 2011 - 18:36
QUOTE(Cheles @ 2011 01 09, 18:34)
Gal Tu jau kitoje stadijoje?  smile.gif

Kad as cia tik penktas menuo:)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 18:35)
save  lotuliukas.gif

pradėjus fotografuoti apie tokį dalyką kaip internetą nieko nežinojau.

blink.gif blink.gif blink.gif Neblogas fotografavimo stažas tada Tavo...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 18:29)

Kam klausi, jei atsakymą turi jau galvoje savo 4u.gif Manau, kad tikrai yra pilnas internetas panašių darbų... Netikiu, kad nevartai foto galerijų, neturi savo favoritų, mėgiamų darbų, mėgiamo stiliaus... Ir nebandai atkurti šviesos, pozos ar dar ko nors, įnešant dalelę savęs... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 09 sausio 2011 - 18:54
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 18:21)
Rarity, nesi viena, kuriai keista. Žinau, kad yra daugiau žmonių nepasikliaujančių nuomone tų, kurie nerodo savo foto.  Na, bet čia jau nebe mano problema  smile.gif

Matau, kad turi žinių, patirties, todėl ir įdomu pamatyti tavo darbus.
O apie pasikliovimą nuomone, tai noriu pasakyti tiek - čia visos tiesiog išsakome savo subjektyvią nuomonę ir tiek. O atsirinkti ar priimti tai ar ne, tai kiekvieno individualus reikalas.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 09, 18:42)
O apie pasikliovimą nuomone, tai noriu pasakyti tiek - čia visos tiesiog išsakome savo subjektyvią nuomonę ir tiek. O atsirinkti ar priimti tai ar ne, tai kiekvieno individualus reikalas.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 18:29)

man tai tu nieko nekopijuoji. matosi, kad darai kas patinka ir tiek smile.gif tai nereiskia, kad nera tokiu panasiu foto nete. nete viskas yra biggrin.gif bet faktas, kad neini lengviausiu keliu, t.y. nevagi ideju
Atsakyti