Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 16:47)
Alabama, ketvirtai foto iškart sakau ne. Taip, kaip čia pristatei, tikrai nepatinka.
Pirmai trūksta kairės rankos. Bent jau man nroisi nors mažiausios užuominos kur ji. Dešinė ranka taip pat nenatūraliai atrodo.
Antra foto visai miela, tik man spalvos keistos. Gal ir monitorius mano grybauja, bet lig ir violetinės nemažai išlenda, kur jos neturi būti.
Trečia gali būti puikus kvadratas. Kiek kairės ir dešinės pridėjus. Taip kaip pristatai, irgi nėra blogai. Čia ligoninėje siautėjai?

O kodel ne?
O antroj man jokio violetumo nerodo.
Jo, ligoninei.

QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 09, 16:48)
Jusu teismui paskutinis ND, pabandziau biski meniskai  4u.gif

Lyg ir gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 17:30)
O kodel ne?
O antroj man jokio violetumo nerodo.
Jo, ligoninei.
Lyg ir gerai:)

palygink visas tris foto viena salia kitos. tik antra issikiria tokio violetumu. megztukas kitokios net spalvos. kaip actionas butu detas. man siaip violetinumai patinka smile.gif bet jei tai viena serija, noretusi kad bent jau drabuziai atrodytu vienodu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 17:32)
palygink visas tris foto viena salia kitos. tik antra issikiria tokio violetumu. megztukas kitokios net spalvos. kaip actionas butu detas. man siaip violetinumai patinka smile.gif bet jei tai viena serija, noretusi kad bent jau drabuziai atrodytu vienodu spalvu smile.gif

Njo, as irgi megeja, matyt cia persistengiau.Pataisysiu:)O kadravimas ko negeras tos?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 17:26)
**oi, labradorus as ziauriai myliu.. ir pati smelinio noriu smile.gif o tu juos vienus foktinai? be kokio zmogaus, vaiko? vienus tai gal nuobodoka.. bent jau as nesu TIK gyvynu foto myletoja smile.gif

jo, vienus...kad jų daug ir jie dūksta vienas su kitu ir jiems niekas tada nerūpi, joks šeimininkas, tik dūkti ir visaip kitaip eiti iš proto...manau, jei su žmogum fotografuoti, tokio ekspromtinio eilinio pasivaikščiojimo tikrai neužtenka.. Buvo susipjovę keli patinai, bandžiau fotkinti, bet nespėjo mano kitinukas paskui tokį ekstrym judantį vaizdą...o būtų gražu turbūt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 09, 11:11)
bandysiu RAW šiandien...pirmą kartą gyvenime...įdomu, kas čia gausis g.gif

Raw yra jėga biggrin.gif Aš irgi nesenai tik persijungiau,negaliu atsidžiaugt.... Tik bėda,neturiu stacionaraus kompo,su daug vietos.... mano leptepas nepaneša to kiekio nuotraukų ,todėl dalim turiu tvarkyt.Anksčiau iš kortelės išsitraukdavau geriausias nuotraukas,kitas iškart ištrindavau,Dabar visas reik persikelt ....

QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 12:31)
Pas mane beda...

Auč console.gif Tikiuosi rasi kur sutvarkys ...nebrangiai verysad.gif
Tavo fotosesijoj man kėdė per ryški mastau.gif Aš būč ant grindų sodinus rolleyes.gif

Aha,ir Yvette,kur tavo nuotraukas galima pažiūrėt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 09 sausio 2011 - 17:47
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 15:16)
Noriu kritikos. Bandymai bandymai.......

Man patinka,tik virsaus per daug ax.gif is tikro ir as noreciau tokiu foto savo mergaitems i albumus,bet nedrystu ju i lauka neaprengtu vest blush2.gif nors sian jau labai nagus niezejo,nes nesalta lauke,bet pabijojau,kad nuo MB galvon gausiu uz savo tokius bandymus doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 15:28)
Va, mergaite grazi, per kurios grozi as nuplasnojau su fotiku:)
Kritikai ir patarimams.

Man pirma patinka labai 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 01 09, 16:32)
... Siam skyreli susirinkusiom atrodo kad plagijuota, bet zmogus kuris nelabai domisi fotografija, gal taip neatrodys? unsure.gif

drinks_cheers.gif mano aplinkoj fotografu nera,tad kiek grazesnes,ne buitines,nekasdieniskos foto,visiems kelia susizavejima,neziurint,kad jos plagijuotos ir iki originalios lygio,joms kaip iki menulio,bet kol sieksiu geriau ismokt fotografijos gudrybiu,kol jaukinsiuos fotoaparata,mane tokios nuotraukos tenkins rolleyes.gif
Na,bet dabar esu tokiam fotografavimo lygyje,kad net ir tokiu foto nebemoku isspaust doh.gif tikiuos,tai laikina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 09, 17:43)
jo, vienus...kad jų daug ir jie dūksta vienas su kitu ir jiems niekas tada nerūpi, joks šeimininkas, tik dūkti ir visaip kitaip eiti iš proto...manau, jei su žmogum fotografuoti, tokio ekspromtinio eilinio pasivaikščiojimo tikrai neužtenka.. Buvo susipjovę keli patinai, bandžiau fotkinti, bet nespėjo mano kitinukas paskui tokį ekstrym judantį vaizdą...o būtų gražu turbūt bigsmile.gif

oi, kaip faina biggrin.gif tai kiek tu ju turi?smile.gif visus pasiimciau biggrin.gif imesk greiciau foto
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 09, 18:44)
Aha,ir Yvette,kur tavo nuotraukas galima pažiūrėt?  ax.gif

aš jau minėjau, rodau labai mažai savo foto. Esu čia daugiau dėl to, kad man patinka komentuoti kitų foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 sausio 2011 - 18:01
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 16:59)
aš jau minėjau, rodau labai mažai savo foto. Esu čia daugiau dėl to, kad man patinka komentuoti kitų foto.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 17:59)

Keistoka klausyti komentarų, kai nematai to, kuris komentuoja darbų wink.gif Pagal komentarus turėtų būti neblogi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 16:14)
gaila

Yvette, kelis mėnesius Tu domiesi fotografija ir fotografuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 09, 19:08)
Yvette, kelis mėnesius Tu domiesi fotografija ir fotografuoji?  g.gif

Pagal supratimą apie fotografiją manyčiau, kad ne kelis mėnesius,o kelerius metus g.gif
Atsakyti