Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 09, 16:24)
Paskaityk- man patiko šis straipsnis 4u.gif

http://www.efoto.lt/...lejimo_stadijos

Ačiū.
Įdomus straipsnis. Reikėtų daugiau tokių pasiskaityt.....
Atsakyti
Tai kaip su tuo kopijavimu yra biggrin.gif . Kuri pirma kepa sausainius ir nufotkina tai ok, kokia 5ta jau bus visiskas plagiatas smile.gif Ir tas pats su puodeliais, tiulio sijonais ir t.t. g.gif Ateis pavasaris dauguma fotkins lauke, soduose prie zydinciu medziu ir pan. Ir vel, kuri ne pirma ta padarys vel bus kopijavimas biggrin.gif Siam skyreli susirinkusiom atrodo kad plagijuota, bet zmogus kuris nelabai domisi fotografija, gal taip neatrodys? unsure.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, pas mane yra taip....... Pamatau, užsimanau ir savo tokių foto. Nes yra gražu..... Nufotografuoju ir suprantu, kad man taip gražiai nesigauna ir einu ieškot kitko..... Bet kaip pasitreniruoti? Visos foto lieka vaikų foto albumams.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 16:35)
Galiu pasakyt, pas mane yra taip....... Pamatau, užsimanau ir savo tokių foto. Nes yra gražu..... Nufotografuoju ir suprantu, kad man taip gražiai nesigauna ir einu ieškot kitko..... Bet kaip pasitreniruoti? Visos foto lieka vaikų foto albumams.

kopijavimas, sakyciau, yra vienas is geru butu mokintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 01 09, 17:32)
Tai kaip su tuo kopijavimu yra  biggrin.gif . Kuri pirma kepa sausainius ir nufotkina tai ok, kokia 5ta jau bus visiskas plagiatas smile.gif Ir tas pats su puodeliais, tiulio sijonais ir t.t. g.gif Ateis pavasaris dauguma fotkins lauke, soduose prie zydinciu medziu ir pan. Ir vel, kuri ne pirma ta padarys vel bus kopijavimas  biggrin.gif Siam skyreli susirinkusiom atrodo kad plagijuota, bet zmogus kuris nelabai domisi fotografija, gal taip neatrodys? unsure.gif

kadangi pirma užsivedžiau apie kopijavimą tai pasisakysiu. Man tikrai nesvarbu kaip kiti fotografuoja. Kol buvo viena kita tokia foto aš dar mokėjau jomis žavėtis, dabar jau tikrai pabodo. Tai ir pasakau savo nuomonę. O fotografui nebūtina kreipti dėmesio į tokius žodžius, nes bus ir tų, kuriems tikrai patiks.
Tiesiog gal kitoks palinkėjimas, neužsibūkit toje kopijavimo fazėje.
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimą.
Aš tai dabar esu nepatenkinta savo objektyvu ir žiauriai noriu kito. Bet ko gero dar ilgai teks žiauriai norėt.
Atsakyti
Alabama, ketvirtai foto iškart sakau ne. Taip, kaip čia pristatei, tikrai nepatinka.
Pirmai trūksta kairės rankos. Bent jau man nroisi nors mažiausios užuominos kur ji. Dešinė ranka taip pat nenatūraliai atrodo.
Antra foto visai miela, tik man spalvos keistos. Gal ir monitorius mano grybauja, bet lig ir violetinės nemažai išlenda, kur jos neturi būti.
Trečia gali būti puikus kvadratas. Kiek kairės ir dešinės pridėjus. Taip kaip pristatai, irgi nėra blogai. Čia ligoninėje siautėjai?
Atsakyti
Jusu teismui paskutinis ND, pabandziau biski meniskai 4u.gif

Dirbtinis apsvietimas
user posted image
Naturalus apsvietimas
user posted image
Atsakyti
Alabama, užjaučiu. Tikiuosi, kad sutvarkys

QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 16:14)
gaila, kad nepaminėjai.
Kaip džiaugiuosi, kad mano stilius toks nei šioks nei toks ir niekam neįdomu sekti paskui mane, nes mane tikrai labai labai nervintų  smile.gif

O kur tavo foto galima pamatyti? ax.gif
Atsakyti
Apie kopijavima ir as pasisakysiu. Nematau cia nieko blogo. As pati irgi kopijuoju. Pasiimu patikusia foto nete, ir bandau atkartot gulancia sviesa, poza, emocija ir t.t. Manu tik taip ir gali kazko ismokt... O po to tik atsirenki - kas tau patinka, kas ne. O va tada ir isryskeja pamazu jau Tavo stiliukas....
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 15:28)
Aciu jums uz silta zodi:)Kazkaip viskas juk bus gerai:)
Refresh, man visai neblogai, tik nzn, ar reikia virsaus.
Va, mergaite grazi, per kurios grozi as nuplasnojau su fotiku:)
Kritikai ir patarimams.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Užjaučiu dėl objektyvo 4u.gif 4u.gif net šiurpas nuėjo, kai tavo postą perskaičiau...laikysiu kumščius, kad pataisymas nebūtų kosminės kainos, gal viskas bus gerai 4u.gif net sunku patikėti, kiek daug žmonių panašiai atsitiko, negalvojau kad gali tokie čiūdai su technika atsitikti, kad net kristi nomaliai nereikia, lūžta dangtelį nuimant doh.gif unsure.gif

Sori, kad cituoju visą žinutę, bet noriu primint, ką tu ten įdėjai.

Šiaip man antrą patiko, jaukumo kažkokio turi ax.gif kitos ne tiek įstrigo. Spalvos man kažkaip kliūna g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 16:10)
aciu, gotte wink.gif smagu, kad tai ka sugalvoju, ir kitiems patinka smile.gif

lauksiu tavo su sunimis smile.gif grazu man sunys, bes neisivaizduoju kaip juos suvaldyt smile.gif raw gerai. zinok, labai gerai biggrin.gif as tik neseniai ji atradau, nes mano kompas nepavezdavo seniau.. o daba kai naujas, tai vaikeli, koks dziaugsmas.. viskas greitai greitai. ir taip lengva istaisyt ekspozicijos klaidas biggrin.gif

O tu čia šiaip sumąstei, ar prašymą tuo pačiu pafotografuot turėjai? g.gif Nes man dabar toks laikas, kad kažkam kaupiuosi..tik galvoju ar eit pas tą žmogų, kuris nori fotkintis ir mąstyt kažkokią tematika fotosesiją, ar pasiimti žmogų kokį be didelių norų ir vizijų ir viską diktuot - temą, aprangą ir kt.....na žodžiu, skendžiu apmąstymuose tongue.gif

MB atsiuntė naują photoshopą, tai ryt kai dukrytė užmigs, žiūrėsiu, kas iš to RAW gavosi...šiaip, kiek mačiau per fotiko langelį, tokių foto daug, kur spaudai apie šunis tiktų...nu tokių be didelio meno, tiesiog šiaip mieli labradoriški vaizdeliai...

Ir dar labai gaila, kad mano labrius netinkamas fotografuot žiemą schmoll.gif , nes juodas yra. Buvo dar rudas, tai irgi ne kas doh.gif ...žiūriu, tie smėliniai super išeina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 sausio 2011 - 17:19
QUOTE(gotte @ 2011 01 09, 17:17)
*O tu čia šiaip sumąstei, ar prašymą tuo pačiu pafotografuot turėjai?  g.gif Nes man dabar toks laikas, kad kažkam kaupiuosi..tik galvoju ar eit pas tą žmogų, kuris nori fotkintis ir mąstyt kažkokią tematika fotosesiją, ar pasiimti žmogų kokį be didelių norų ir vizijų ir viską diktuot - temą, aprangą ir kt.....na žodžiu, skendžiu apmąstymuose  tongue.gif

**Ir dar labai gaila, kad mano labrius netinkamas fotografuot žiemą schmoll.gif , nes juodas yra. Buvo dar rudas, tai irgi ne kas doh.gif ...žiūriu, tie smėliniai super išeina  thumbup.gif

*as viska sugalvojau pati. jokiu uzsakymu. tik turejau minti. o paskui jau viska ieskojausi pati. man taip labiausiai patinka smile.gif organizuotis paciai ir pries nieka nebut atsakingai smile.gif

**oi, labradorus as ziauriai myliu.. ir pati smelinio noriu smile.gif o tu juos vienus foktinai? be kokio zmogaus, vaiko? vienus tai gal nuobodoka.. bent jau as nesu TIK gyvynu foto myletoja smile.gif
Atsakyti