QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 15:28)
Aciu jums uz silta zodi:)Kazkaip viskas juk bus gerai:)
Refresh, man visai neblogai, tik nzn, ar reikia virsaus.
Va, mergaite grazi, per kurios grozi as nuplasnojau su fotiku:)
Kritikai ir patarimams.
Užjaučiu dėl objektyvo
net šiurpas nuėjo, kai tavo postą perskaičiau...laikysiu kumščius, kad pataisymas nebūtų kosminės kainos, gal viskas bus gerai
net sunku patikėti, kiek daug žmonių panašiai atsitiko, negalvojau kad gali tokie čiūdai su technika atsitikti, kad net kristi nomaliai nereikia, lūžta dangtelį nuimant
Sori, kad cituoju visą žinutę, bet noriu primint, ką tu ten įdėjai.
Šiaip man antrą patiko, jaukumo kažkokio turi
kitos ne tiek įstrigo. Spalvos man kažkaip kliūna
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 09, 16:10)
aciu, gotte
smagu, kad tai ka sugalvoju, ir kitiems patinka
lauksiu tavo su sunimis
grazu man sunys, bes neisivaizduoju kaip juos suvaldyt
raw gerai. zinok, labai gerai
as tik neseniai ji atradau, nes mano kompas nepavezdavo seniau.. o daba kai naujas, tai vaikeli, koks dziaugsmas.. viskas greitai greitai. ir taip lengva istaisyt ekspozicijos klaidas
O tu čia šiaip sumąstei, ar prašymą tuo pačiu pafotografuot turėjai?
Nes man dabar toks laikas, kad kažkam kaupiuosi..tik galvoju ar eit pas tą žmogų, kuris nori fotkintis ir mąstyt kažkokią tematika fotosesiją, ar pasiimti žmogų kokį be didelių norų ir vizijų ir viską diktuot - temą, aprangą ir kt.....na žodžiu, skendžiu apmąstymuose
MB atsiuntė naują photoshopą, tai ryt kai dukrytė užmigs, žiūrėsiu, kas iš to RAW gavosi...šiaip, kiek mačiau per fotiko langelį, tokių foto daug, kur spaudai apie šunis tiktų...nu tokių be didelio meno, tiesiog šiaip mieli labradoriški vaizdeliai...
Ir dar labai gaila, kad mano labrius netinkamas fotografuot žiemą
, nes juodas yra. Buvo dar rudas, tai irgi ne kas
...žiūriu, tie smėliniai super išeina
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson