QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 15:50)
kabo tarp žemės ir dangaus. Jeigu kažko nukirpta, tai rėžkit daugiau. Nes vat šitaip tik truputėlis iš kraštų nesižiūri.
Man gal nuotaika prasta ar šiaip kas, bet žinokit nebegaliu žiūrėti į tokius sijonukus, puodelius rankose, išrengtus vaikus žiemą, lauke. Pyksit, aišku, kai burbtelsiu, kad kopijuota, nors nežinau ar tai blogai. Bet gal aš jau ir flickr persisotinau tokiais vaizdais, todėl jau norisi pailsėti.
Golfukas geltonas, netinka čia. Ir pati kompozicija, kadravimas nea.
Man gal nuotaika prasta ar šiaip kas, bet žinokit nebegaliu žiūrėti į tokius sijonukus, puodelius rankose, išrengtus vaikus žiemą, lauke. Pyksit, aišku, kai burbtelsiu, kad kopijuota, nors nežinau ar tai blogai. Bet gal aš jau ir flickr persisotinau tokiais vaizdais, todėl jau norisi pailsėti.
Golfukas geltonas, netinka čia. Ir pati kompozicija, kadravimas nea.
Nepyksiu TIKRAI. Pati žinau, kad pakopijuota, nes man labai gražu ir labai norėjau tokios foto vaiko fotoalbume. Tik tiek. Keliant dar norėjau paminėt, kad plagiatas, kažkieno...... bet juk tai tik mums, mano mažės albumui.
Tikiu, kad jau persisotinot tais vaizdeliais, bet fotiką teturiu tik 2 mėn..... Ieškau dar savęs.