Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 01 09, 15:50)
kabo tarp žemės ir dangaus. Jeigu kažko nukirpta, tai rėžkit daugiau. Nes vat šitaip tik truputėlis iš kraštų nesižiūri.
Man gal nuotaika prasta ar šiaip kas, bet žinokit nebegaliu žiūrėti į tokius sijonukus, puodelius rankose, išrengtus vaikus žiemą, lauke. Pyksit, aišku, kai burbtelsiu, kad kopijuota, nors nežinau ar tai blogai. Bet gal aš jau ir flickr persisotinau tokiais vaizdais, todėl jau norisi pailsėti.
Golfukas geltonas, netinka čia. Ir pati kompozicija, kadravimas nea.

Nepyksiu TIKRAI. Pati žinau, kad pakopijuota, nes man labai gražu ir labai norėjau tokios foto vaiko fotoalbume. Tik tiek. Keliant dar norėjau paminėt, kad plagiatas, kažkieno...... bet juk tai tik mums, mano mažės albumui.
Tikiu, kad jau persisotinot tais vaizdeliais, bet fotiką teturiu tik 2 mėn..... Ieškau dar savęs.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 15:16)
Noriu kritikos. Bandymai bandymai.......

labai dirbtina. puodelis is reikalo toks. apranga nukopinta. nu suprantu, kad visoms norisi tokiu ale pasteliniu, bet gi galima ir savaip sugalvot.. o kas labiausiai kliuna, tai kad daiktas labai ore kabo. norisi visgi matyt is toliau. kad matytusi aplinka. nes pvz man tie medziai tolumoj zymiai idomesni uz ta daikta. na, bet cia tavo foto, ne mano, kas kaip nori, tas taip daro smile.gif
Atsakyti
Galit dėl kopijavimo nieko ir nesakyti, nu gi žinojau fotografuodama, kad bus kopija. Nu bet vistiek fotkinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 09, 12:11)
Niu iš paskutinių sesijų brumbrumai paliko neišdildomą įspūdį wub.gif  wub.gif  wub.gif  o aš dar kai žirgų mylėtoja, tai išvis, sėdėjau prie kompo ir tirpau tirpau tirpau  wub.gif  wub.gif super...man kai sesija graži, tada sunku ir klaidas pastebėti, nor su daugeliu komentarų po nuotraukomis sutinku drinks_cheers.gif

Aš ruošiuos į pusnynus su šuniais, bandysiu RAW šiandien...pirmą kartą gyvenime...įdomu, kas čia gausis g.gif

aciu, gotte wink.gif smagu, kad tai ka sugalvoju, ir kitiems patinka smile.gif

lauksiu tavo su sunimis smile.gif grazu man sunys, bes neisivaizduoju kaip juos suvaldyt smile.gif raw gerai. zinok, labai gerai biggrin.gif as tik neseniai ji atradau, nes mano kompas nepavezdavo seniau.. o daba kai naujas, tai vaikeli, koks dziaugsmas.. viskas greitai greitai. ir taip lengva istaisyt ekspozicijos klaidas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 17:06)
Keliant dar norėjau paminėt, kad plagiatas, kažkieno...... bet juk tai tik mums, mano mažės albumui.

gaila, kad nepaminėjai.

Kaip džiaugiuosi, kad mano stilius toks nei šioks nei toks ir niekam neįdomu sekti paskui mane, nes mane tikrai labai labai nervintų smile.gif
Atsakyti
Aš dar norėjau paklaust, čia mano tik pamastymai.......
Kaip jaunam, nieko nemokančiam mėgėjui išmokti kažko? Nu gi man atrodo visi iš pradžių pakopijuoja kažką, supranta, kad moka kažką geriau, įdomiau ir daro savaip....... man kitaip neišeina. Reik per viską pereit.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 17:15)
Kaip jaunam, nieko nemokančiam mėgėjui išmokti kažko? Nu gi man atrodo visi iš pradžių pakopijuoja kažką, supranta, kad moka kažką geriau, įdomiau ir daro savaip....... man kitaip neišeina. Reik per viską pereit.

nu gal smile.gif aš jau išsisėmiau šia tema. Savo nuomonę kelis kartus buvau pasakiusi, jau nebesikartosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 sausio 2011 - 16:21
sveikutes

QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 14:16)
Noriu kritikos. Bandymai bandymai.......

pritariu yvettei 4u.gif man kabo ore ,

QUOTE(Alabama @ 2011 01 09, 14:28)

4u.gif uzjauciu del objektyvo , gal dar pavyks atgaivint, paskutinei man kazkaip kakta trukdo isdegus g.gif

as vakar seima fotkinau , nzn ar vyke , dar neperkeliau i kompa ,bijau net ir kelt doh.gif
nes kambariai mazi , sakes doh.gif
Atsakyti
O mane niekas nepakomentuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 09, 16:21)
as vakar seima fotkinau , nzn ar vyke , dar neperkeliau i kompa ,bijau net ir kelt  doh.gif
nes kambariai mazi , sakes  doh.gif

tai susigules viskas ir kelk smile.gif nebus gi bloogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 09, 16:15)

Paskaityk- man patiko šis straipsnis 4u.gif

http://www.efoto.lt/...lejimo_stadijos
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 09, 17:24)
Paskaityk- man patiko šis straipsnis 4u.gif

http://www.efoto.lt/...lejimo_stadijos

Skaiciau ir as si straipsni, bent jau man labai atitinka biggrin.gif
Atsakyti