aciu bandysiu si vakara gamint
O aliejuku issitepate plaukus ir ar nesuriebalinate patalu ?? Juk aliejus tai
QUOTE(Palomina @ 2011 01 09, 17:45)
as kai dariau, tai mazinau per puse.. bet manau, kad galima butu dar siek tiek pamazinti..
i 100ml. iseigos krema dedu kazkur 4,6gr. emuls. vasko siaip. tik viena karta dariau su ksantanu, tai tik vos maziau vasko dejau. galvoju kaip nepamazinti. reiks meginti mazinti iki 2,3gr. ir bus sociai kogero
Beje, gal kuri naudojates plakikliu is AZ? kur su 4 galvutem skirtingom berods.
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 19:10)
i 100ml. iseigos krema dedu kazkur 4,6gr. emuls. vasko siaip. tik viena karta dariau su ksantanu, tai tik vos maziau vasko dejau. galvoju kaip nepamazinti. reiks meginti mazinti iki 2,3gr. ir bus sociai kogero
Kaledu proga leidau sau ji pasidovanot isbandziau tik ta plokscia gelezini antgali kol kas, tai kremukas daug labiau "issipucia" nei plakant rankom sauksteliu siaip dziaugiuosi juo nors isprincipo tai nera labai tobulas daiktas ir nezinia kiek ilgaamzis.. bet ne karve kainavo tai
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 09, 18:49)
Kaledu proga leidau sau ji pasidovanot isbandziau tik ta plokscia gelezini antgali kol kas, tai kremukas daug labiau "issipucia" nei plakant rankom sauksteliu siaip dziaugiuosi juo nors isprincipo tai nera labai tobulas daiktas ir nezinia kiek ilgaamzis.. bet ne karve kainavo tai
Tas uz 5.90 ane?
Man svarbiausia jo kokybe, patvarumas jauciu kazkodel, kad greit subyres
o argano aliejaus kelis lasiukus galiu det i krema gaminant ir ar kartu su kitais ar ji veliau ??
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 09, 20:18)
o argano aliejaus kelis lasiukus galiu det i krema gaminant ir ar kartu su kitais ar ji veliau ??
kartu su kitais.. jis niekuo nesiskiria nuo kitų aliejų..
Ar galėtumėt patarti, ką tokio susimakaluoti išdavikams PMS-iniams spuogams. Šiaip mano oda sausa, o jie zarazos išlenda ne vietoj ir ne laiku.
pasidariau kremuka, kol kas man jis kaip pienelis Bijau,kad nesustings jau. Siaip lyg ir malonus toks, bet nezinau kodel skystas. Pabijojau emulsinio vasko daugiau det, gal pamazinau
Sveikos ,
Merginos, jūs kai darotės kaukes iš varnalėšų miltelių kiek miltelių dedate ? Pvz. imant 30ml aliejaus kiek reikėtų gramų imti miltelių? Koks aliejus tinkamas sausiems plaukams?
Ačiū!
Merginos, jūs kai darotės kaukes iš varnalėšų miltelių kiek miltelių dedate ? Pvz. imant 30ml aliejaus kiek reikėtų gramų imti miltelių? Koks aliejus tinkamas sausiems plaukams?
Ačiū!
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 20:13)
Tas uz 5.90 ane?
Uz 5.50 bent jau dabar kol kas, kas ten nepatikimiausia, tai kad visi plasmasiniai antgaliai maunasi ant geleziuko, nzn kaip pavadint, ir su laiku manau tikrai, kad arba suskilines arba prasitampys ir nesilaikys. Bet kada tai atsitiks negaliu bandyti spet..kai sulus parasysiu kad jau
Monika, darant sampuna galima vietoj pieno rugsties deti citrinos rugsties?
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 14:18)
zuzu, nori, kad tau kazkas pagamintu tokias priemones?
taip, būtų gerai. bet jūs turbūt kitoms negaminat, tik sau?
as šviežia dar čia, su mažium be to, nespėju skaityt psl tike daug. iš kur pvz, dominyyka ir kitos, siunciatės visokių aliejų ir mgų? ar tik iš jav ar yr ir čia? aš iš kauno.
noriu pradėt viską savo turėt, sau ir vaikams, net eko man kartais netinka, geriau natūr....