Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

aciu 4u.gif bandysiu si vakara gamint ax.gif

O aliejuku issitepate plaukus ir ar nesuriebalinate patalu ?? Juk aliejus tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 09, 17:45)
as kai dariau, tai mazinau per puse.. bet manau, kad galima butu dar siek tiek pamazinti..

i 100ml. iseigos krema dedu kazkur 4,6gr. emuls. vasko siaip. tik viena karta dariau su ksantanu, tai tik vos maziau vasko dejau. galvoju kaip nepamazinti. reiks meginti mazinti iki 2,3gr. ir bus sociai kogero smile.gif

Beje, gal kuri naudojates plakikliu is AZ? kur su 4 galvutem skirtingom berods.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 19:10)
i 100ml. iseigos krema dedu kazkur 4,6gr. emuls. vasko siaip. tik viena karta dariau su ksantanu, tai tik vos maziau vasko dejau. galvoju kaip nepamazinti. reiks meginti mazinti iki 2,3gr. ir bus sociai kogero smile.gif

Beje, gal kuri naudojates plakikliu is AZ? kur su 4 galvutem skirtingom berods.

Kaledu proga leidau sau ji pasidovanot biggrin.gif isbandziau tik ta plokscia gelezini antgali kol kas, tai kremukas daug labiau "issipucia" nei plakant rankom sauksteliu smile.gif siaip dziaugiuosi juo smile.gif nors isprincipo tai nera labai tobulas daiktas ir nezinia kiek ilgaamzis.. bet ne karve kainavo tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 09 sausio 2011 - 18:55
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 09, 18:49)
Kaledu proga leidau sau ji pasidovanot biggrin.gif isbandziau tik ta plokscia gelezini antgali kol kas, tai kremukas daug labiau "issipucia" nei plakant rankom sauksteliu smile.gif siaip dziaugiuosi juo smile.gif nors isprincipo tai nera labai tobulas daiktas ir nezinia kiek ilgaamzis.. bet ne karve kainavo tai  irnesakyk.gif

Tas uz 5.90 ane?
Man svarbiausia jo kokybe, patvarumas ax.gif jauciu kazkodel, kad greit subyres unsure.gif
Atsakyti
o argano aliejaus kelis lasiukus galiu det i krema gaminant ir ar kartu su kitais ar ji veliau ?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 09, 20:18)
o argano aliejaus kelis lasiukus galiu det i krema gaminant ir ar kartu su kitais ar ji veliau ?? ax.gif

kartu su kitais.. mirksiukas.gif jis niekuo nesiskiria nuo kitų aliejų.. biggrin.gif
Atsakyti
Ar galėtumėt patarti, ką tokio susimakaluoti išdavikams PMS-iniams spuogams. Šiaip mano oda sausa, o jie zarazos išlenda ne vietoj ir ne laiku.
Atsakyti
pasidariau kremuka, kol kas man jis kaip pienelis ax.gif Bijau,kad nesustings jau. Siaip lyg ir malonus toks, bet nezinau kodel skystas. Pabijojau emulsinio vasko daugiau det, gal pamazinau g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Merginos, jūs kai darotės kaukes iš varnalėšų miltelių kiek miltelių dedate ? Pvz. imant 30ml aliejaus kiek reikėtų gramų imti miltelių? Koks aliejus tinkamas sausiems plaukams?

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 20:13)
Tas uz 5.90 ane?
Man svarbiausia jo kokybe, patvarumas ax.gif jauciu kazkodel, kad greit subyres unsure.gif

Uz 5.50 bent jau dabar biggrin.gif kol kas, kas ten nepatikimiausia, tai kad visi plasmasiniai antgaliai maunasi ant geleziuko, nzn kaip pavadint, ir su laiku manau tikrai, kad arba suskilines arba prasitampys ir nesilaikys. Bet kada tai atsitiks negaliu bandyti spet..kai sulus parasysiu kad jau biggrin.gif
Atsakyti
Monika, darant sampuna galima vietoj pieno rugsties deti citrinos rugsties?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 09, 14:18)
zuzu, nori, kad tau kazkas pagamintu tokias priemones?

taip, būtų gerai. bet jūs turbūt kitoms negaminat, tik sau?

as šviežia dar čia, su mažium be to, nespėju skaityt psl tike daug. iš kur pvz, dominyyka ir kitos, siunciatės visokių aliejų ir mgų? ar tik iš jav ar yr ir čia? aš iš kauno. 4u.gif

noriu pradėt viską savo turėt, sau ir vaikams, net eko man kartais netinka, geriau natūr....
Atsakyti