QUOTE(nikofija @ 2011 01 31, 14:48)
Juk naktį veidas prakaituoja taip pat kaip ir visas kūnas, o kremą reikia tepti( norint efekto) ant švarios odos. Nuvalykite veidą sudrėkintu vatos diskeliu ir žiūrėkite ar jis lieka švarus. Bus aišku ar reikia jį švelniai nuvalyti. O namie sėdint aš manau, kad taip pat reiktų kremuko užtepti( argi gaila savo odai?
Veido švarumui turi daug aplinkių reikšmės - ir patalo švarumas, namų švarumas, oro už lango švarumas, prakaitavimas ir t.t. (aš gyvenu mieste -tai atsikeliu su švariu veidu, kaime viskas kitaip)Taip, galima nuvalyti veidą su vatos sudrėkintų, bet neskalbti jo ką daro dauguma.
nesuprantu kam sėdint namie ką nors ant odos teplioti :blink- turbūt ir prisidažot vos išlipusi iš lovos, nes kaip prieš vyrą be makiažo
Tokių keistų dalykų tik SM prisiskaitau. vis tik mano patirtis su veido priežiūra ir mano odos būklė yra pakankamai svarūs įrodymai, kad elgiuosi super gerai su ja
, t.y. -kremo ji gauna minimaliai mažai ir tik tada kai būtina, o sėdint namie -niekada.
jei tavo oda bent 3 dienas negali išbūti visai be jokio kremo (tempimai, pleiskanojimai ir pan.) -tai reiškia tik vieną - tavo oda blogai prižiūrima
Todėl reikėtų daryti išvadas