QUOTE(darvina @ 2011 01 28, 17:17)
Gal imeskit link'a i Sonatinos blog'a
man atrodo linkas yra pirmam psl.
atsiprasau nera.
QUOTE(SaDa @ 2011 01 28, 16:24)
Vat ir klausiu,kad ten nera . Gal cia su musu Palomina sumaise
as ir manau, kad turejo omenyje Palomina, nes sonatina tai maista lb skaniai gamina
QUOTE(Palomina @ 2011 01 28, 13:32)
Kas per Sonatina? As tik zinau Sonatina kuri maista gamina..
Jau isivaizduoju taviski krepsi Labai idomu butu pamatyti..
Jau isivaizduoju taviski krepsi Labai idomu butu pamatyti..
Atleisk Palomina, bet sumaišiau judvi viena man virtuvėj geriausias pagalbininkas, kita kūno gražinime ir sielos atgaivinime iš to vardų žaismo skubėdama ir susimaišiau
QUOTE(SaDa @ 2011 01 28, 13:43)
Kaip tau arganai ir tamanai is Akomos, ar geriau is AromaNatural.lt?
Tamanai tikrai geri - tiršti, su grūdeliais, tikrai nerafinuoti. Labai patinka O su AN pati klausiau nuomonių palyginimui, bet neišgirdau. Arganą mano mama naudoja, buvo čia praskambėjusi prielaida, jog gali būti rafinuotas, užsakiau iš AZ palygint miniuką, bet dar neatidariau.
QUOTE(Deissy @ 2011 01 28, 18:34)
as ir manau, kad turejo omenyje Palomina, nes sonatina tai maista lb skaniai gamina
Gerai manai Palomina, Palomina
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 28, 16:04)
Itariu, kad cia perdaug negali buti tiesiog, taip moteriskai priklauso (kaip batu ir rankiniu niekada nebus perdaug. o jei apsirengti isvis neturim ka) o per kiek laiko viska sukaupei?
Rimtai kaupti pernai pavasarį pradėjau, nes anksčiau tik su sviestais ir aliejais žaisdavau
QUOTE(Flos @ 2011 01 28, 19:56)
Tamanai tikrai geri - tiršti, su grūdeliais, tikrai nerafinuoti. Labai patinka O su AN pati klausiau nuomonių palyginimui, bet neišgirdau. Arganą mano mama naudoja, buvo čia praskambėjusi prielaida, jog gali būti rafinuotas, užsakiau iš AZ palygint miniuką, bet dar neatidariau.
aciu tau uz atsakyma, bandysiu uzsakyti is Akomos tamanus.
Gal žinote, ar hialurono rūgštis tinkama naudoti jaunai , nebrandžiai veido odai? Raukšlių mažinimo nereikia, reikia drėkinimo.
QUOTE(Flos @ 2011 01 28, 18:56)
Atleisk Palomina, bet sumaišiau judvi viena man virtuvėj geriausias pagalbininkas, kita kūno gražinime ir sielos atgaivinime iš to vardų žaismo skubėdama ir susimaišiau
QUOTE(Vivace @ 2011 01 28, 20:13)
Gal žinote, ar hialurono rūgštis tinkama naudoti jaunai , nebrandžiai veido odai? Raukšlių mažinimo nereikia, reikia drėkinimo.
o kokio amziaus ta jauna oda?
labas mergaites as su klausimuku. Dera susimaisyt murumuru sviesta su migdolu aliejum kremo masei tept veida?
QUOTE(Flos @ 2011 01 28, 12:25)
o gal galima koki receptuka kaip ji susimaisyti ir su kuo bučiau dėkinga uz ats.
QUOTE(zydrem @ 2011 01 29, 11:51)
o gal galima koki receptuka kaip ji susimaisyti ir su kuo bučiau dėkinga uz ats.
as dabar gavau is akomos zalia moli, tai darausi tokia kauke: sumaisau zalia moli su hidrolatu (arba neroliu, arba morku) + keli lasai aliejaus ir viska ant veido
aciu M_A ir kunigunda78
kadangi dabar turiu biciu vasko, tai bandysiu su juo sumakaluoti
As paskutini karta darydama gasulo molio kauke vienam kartui, idejau net tris arbatinius saukstelius ivairiu alieju, kazi ar cia neperdaug mano oda sausa jautri.