Sveikos
ar priimsite naujokus???
Vakar visą vakarą mirkau šioje SM temoje..
mhmhmh
nugi dabar visko reikia.
Mano istorija trumpa: pasidavus draugių aliejukų užsipirkimimams, įsigijau ir aš kelis (su neštumo pabaiga turėjau sviestmedį, dabar įsigijus kokosų sviestą/aliejų (na jis ne skystas, bet labai tirpstantis iš Akomaskincare, ir kaip suprantu dabar nelabai manis reikalingas
), avokadų, morkų ir "black seed" aliejukus turiu). Dar užsisakius laukiu iš AN (hidrolatai: hamamelių, lauk. morkų sėklų ir levandų, arbatmedžio ir eukaliptų EU (pastarasis vaikams/namams ligų prevencijai), rasulio ir raudono molio pabandymams). Kaip suprantu čia visiškai nekas
Bet gal pradžiai ką sumeistrausiu iš šių gerių, o jau kitą mėnesį reikės apgalvoti (gal su jūsų patarimais
)
Susipažinimui turėjau Palominos blogą, kaip viskas aišku, bet iš kitos pusės niekas neaišku patapo, tai lindau į visagalį SM
mažu ką rasiu... o čia tokie lobiai
Tai bent paaiškėjo, kodėl reikalingi kremukai, o ne paprasti aliejukai
Na dabar keli klausimukai, jei neapsunkinsiu.
1. Kaip žinoti kuris aliejukas tinka odai? užkliuvo kažkada Palominos pasakymas, riebūs/neriebūs aliejai. Kaip žinoti, kurie aliejukai tinka riebiai odai, kurie ne. Kurie išlaiko drėgmę, kurie ne?
2. Ar nesusikerta kelių aliejų naudojimas kremuose? hidrolatų, ea.. ta prasme ar vienas kito sąvybių nemažina, nėra kažkokių taisyklių? (na bendrai suprantu, kad ne, nes visos viską maišote, bet gal visgi yra kokios bazinės taisyklės?)
Kažką dar norėjau užklausti, bet įtariu pamiršau per nakt
Dabar apie odą: mano veido odytė problematiška (ypač dabar, nustojus maitinti, jaučiuos kaip 16 m. paauglė
, sakyčiau mišri (kažkur riebiau, kažkur sausiau). noriu lengvo drėkinančio kremuko, su gyd sąvybėmis savo spuogams išgydyti ir neleisti jiems mąstyti augti. Gal ką patarsite kokį paprastutį kremuką pradžiai (ypač iš to ką turiu, + viena kita dalis papildomai)?
O gal Paloma galima iš jūsų užsisakyti?Ai, prisiminiau. Kai jūs darote kaukytes su moliu+aliejukas, paskui kaip šį reikalą nuplauti? paprastu vandeniu???
Va dar, o kaip tie kursai KN??? verti dėmesio, ar visą to išmoksiu su jumis?
prieš mėnesiuką buvau sumąsčius nueiti gal kada...