QUOTE(Placebo. @ 2011 01 09, 14:27)
tai visai be jokios vandeninės dalies? nes apie BMTS kiek rašo, galima gamint be aliejinės fazės arba su (iki 10 proc. aliejaus), o čia vien aliejai...
labai įdomūs atsiliepimai panaudojus
labai įdomūs atsiliepimai panaudojus
taip, be vandenines dalies..
cia kur buvo ikeltas tas receptas tai yra butent plauku pomados receptas (pomada gaminama is alieju/sviestu ir vasko).. pagal sudeti reiketu deti biciu vaska, bet as pagalvojau, kad BTMS man atrodo geriau butu ideti, nes ne tik, kad sutirstina mase, bet ir dar kondicionuoja plauka, be to lengvai issiplauna is plauku.. O biciu vaskas tai sunkiai plaunasi.. Pomada tinka patepti plauku galiukus, per pacius plaukus (jei ilgi) irgi perbraukti galima, kad zvilgesio igautu.. Trumpiems plaukams tinka naudoti kaip plauku formavimo priemone..
as saviske pomada jau isbandziau (ir vakar kai pasigaminau, ir siandien ant svieziai isplautu plauku).. patiko.. reikia labai labai nedaug.. perbraukiau per plauku galiukus ir dar per visus plaukus truputi.. tiesa, plauku balzamo nenaudojau, kad nebutu man per riebu tiek priemoniu..
del BTMS.. taip, raso, kad galima ir aliejus + vanduo, ir tik vanduo.. bet ir skirtingos priemones iseis.. cia jau kam ko reikia.. kai yra vandenine faze, tai jau tokie labiau kreminiai dalykeliai iseina, o kur dariau (pomada), tai trumpai tariant kaip balzamas lupoms tik ne toks kietas.. yra gi pirkti ir sintetiniu tokio tipo priemoniu (pvz TBS kazkoks kokosinis plaukams zvilginti..).. is naturaliu gamintoju tai John Masters Organics gamina pomada..
man jau veidui/kunui kremai gaminti pradeda nusibosti, tai jauciu persimesiu dabar ant plauku priemoniu gaminimo