QUOTE(SaDa @ 2011 01 26, 22:27)
kazkada buvau KN gamybos vakareli ir sake kad vaskas kenkia veido odai, nes jis sudares plevele neleidzia kvepuoti. Tai man taip istrigo ir niekada nededu vasko
seniau KN budavo galima pasigaminti visokiu kremu su visokiais vaskais, t.y. ir su emulsiniu vasku, ir su biciu vasku.. dabar isrado/atrado, kad galima be emulsikliu (t.y. be vasku) pasigaminti krema, tai ir sako, kad jau vaskas tai jau kenkia ir t.t. Gi reikia isreklamuot savo gaminius, kad va cia jau geriausias dalykas.. beje, kitur niekur nera galimybes kremu be emulsikliu pasigaminti (nebent savarankiskai patiems.. ir ner garantijos, kad tikrai pavyks), o va su vaskais tai jau beveik visi sugeba
.. Kazkodel anksciau tokiu dalyku nesakydavo apie savo "vaskinius" kremus.. Kaip tik aukstindavo savo tuos kremus (nes is pradziu tik KN ju buvo galima pasigaminti)..
Aisku, as irgi laikausi nuomones, kad vasku kreme butu kuo maziau, o jei imanoma tai ir visai, kad nebutu.. Nes pati jauciu, kad man jei vien su vaskais kremai, tai ir jauciu as vaska ant odos.. kas man labai nepatinka..
Papildyta:
O va dar klausimukas alieju saldytuve laikyti negalima, o kaip su sviestais?
Sviestu taip pat nereikia laikyti saldytuve.. zinoma, ju vonioj laikyti irgi nereikia
geriausia kad butu laikoma tamsioje vesioje vietoje.. tam tinka paprasciausia spintele.. Kiek esu turejusi alieju/sviestu nieks man dar nesugedo..
Papildyta:
as taip pat megeja gamintis namie kremukus, ir draugem dar pagaminu.
Ir dar klausimukas kodel i veido krema dedat vaskus, kazkada buvau KN gamybos vakareli ir sake kad vaskas kenkia veido odai, nes jis sudares plevele neleidzia kvepuoti. Tai man taip istrigo ir niekada nededu vasko
Tik man klausimelis - kokius kremus gaminiesi?
na, idomu.. nes jei kyla tokie klausimai kaip, kad vaskas kreme, tai ir idomu kas per kremai..