QUOTE(darvina @ 2011 01 24, 22:42)
o kur pas mus LT galima tokiu gauti ?
Neįsivaizduoju, nes kiek žiūrėjau parduotuvėse, tai pigiausias mačiau už 80lt. Flos pametėjo mintį, kag gi iš ebay galima siųstis, pamiršus buvau net, jog yra tokia alternatyva už triskart mažesnę kainą
QUOTE(jonike @ 2011 01 25, 00:12)
Sveikos
,
Mano oda sausa, jautri. Keli mėnesiai naudoju tik naturalias priemones. Veida prausiu gasulo moliu, kartais darausi aliejines kaukes (nakvišų aliejus su ricina), savo gamybos kremus ir mano oda tokia atsigavusi iki šiol buvo ,tokia graži, net spuogų nebuvo per PMS, bet dabar jau kelios dienos labai išsausėjusi oda, visas veidas išsausėjęs, vietomis jau net raudomi plėmai atsiradę, turbūt kažkas sualergizavo ar kažkas perdaug išsausino, tik neatrenku dabar kas
Gal kas galėtų pametėti kokią mintį, kaip man dabar "gelbėti" savo veidą?
Bandyti hidroliatą praturtinti glicerinų ar kokį gerai drėkinantį kremą susimaišyti?
Būsiu labai dėkinga, jei kas pasidalins savo mintimis ir patarimais
Galėjo išsausinti oer dažnas valymas aliejais, arba ricina, naudojama veido valymui, nes ji labai sausina odą. Man taip pat buvo, nes per ilgai valiau aliejais, nepadariau pertraukos. Kas išgelbėčiau veidą, naudojau morkų sėklų hidrolatą ir drėkinantį kremą ryte ir vakare, jokių aliejų apie savaitę, tada oda pradėjo tvarkytis po trupučiuką.
Žinoma, galėjo sualergizuoti ir kažkokie komponentai kremų sudėtyje, tad atrinkti sunkoka kas būtent.
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo