QUOTE(DA_LI @ 2011 01 22, 17:40)
Aš irgi pasidariau pirmą kremą - kadangi įdėjau per daug tamanų aliejaus ir apelsinų ea, naudosiu jį rankoms, nes veidui per stiprus. Šiaip čia buvo šiokia tokia improvizacija pagal KN receptą lygu-lygu.
proporcijų reiktų daugmaž laikytis ten pateiktų ...
Aišku, tokiom profesionalėm kaip Palomina ar Kunigunda toks džiaugsmas gal ir juokingas, bet kai pasidaria pirmą daiktą ir jis puikiausiai pavyksta, tai tikrai
pataisysiu siek tiek
pasigaminai ne krema, o tiesiog sviesta.. arba kitaip alieju/sviestu misinuka..
o proporciju kokios nurodytos KN "lygu-lygu" nebutina laikytis jei keiciant sudeti, o jei norima pasigaminti butent toki koks ten KN pateiktas tai tada laikytis..
nei ten mums juokinga nei ka.. smagu gi kai kazkas kazka pasigamina ir dziaugiasi pirmu gaminiu
QUOTE(godė @ 2011 01 22, 17:47)
ačiū Tau už gudrias mintis....aš taip noriu išmokti makalioti kremukus bet kolkas esu tik naujokė
ner uz ka
ismoksi.. svarbiausia prisiruosti ir pabandyti..
QUOTE(zuzu @ 2011 01 22, 19:22)
palomina, ir visos kitos ekspertės.....
o kur jūs laikto tokią gausybę jau pradarytų aliejukų ( ne eterinių)tarkim? argi kišat viską į šaldytuvą? ir tas pačias pagamintas priemones, argi irgi ne vonioj o tik šaldytvue laikot??? tai kur sutelpa viskas???
vat, nusipirkau aš aliejų mišinį riebiai odai iš KN ir laikau vonioj. tai man forumo dalyvė ekspertė viena, paminėjau: geriau nelaikyk tokio aliejaus mišinio vonioj. hm. tai kur jį laikyt?
nelaikau nei saldytuve nei vonioje alieju ir savo gamintu gaminiu.. laikau spinteleje kambaryje..
QUOTE(Maria2 @ 2011 01 22, 20:46)
Sveikutes, atsakykite man "zaliai" prasau
ar galima taukmedzio sviesta sumaisyti su aliejuku (turiu makadamijos riesutu alieju) ir laikyti indelyje ilgesni laika? nes labai nepatogu kiekviena karta pries naudojant maisyti.
galima maisyti sviestmedi su aliejais.. konservanto nereikia deti..