QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 21, 10:04)
Taskuotas_vabalas, o kaip ir su kuo makalavai? turiu pilna bonkute to sviesti, bet kadangi labai kietas, tai pagrinde naudoju tik i arbatas nuo kosulio
QUOTE(nikofija @ 2011 01 21, 11:09)
Fantastika, kaip gražu... Kur būtų galima rasti tokio blizgio receptą? Matau, kad ši liga ( kuria dar ne taip seniai susirgau) įgaus chronišką eigą
Papildyta:
Gal receptėlį nebūtų sunku įmesti
? Mano irgi sausa oda.
tokio blizgesio receptas yra AZ, vienas ar du puslapiai atgal buvo rasyta
O mano receptas tai bele ir visiskai is lempos "nusikabintas" ir perdaug negalvotas, bijau, kad dabar pasakius ji garsiai sulauksiu parskrendacio pomidoro
darytas man ir mamai, delto kiekiai dideli
dejau 10 nefiltruoto, 15 filtruoto kakavos sviesto, 20 ml. alieju misinio normaliai odai is KN (ten saulegrazu, dygimonu, sezamo ir graikiniu riesutu misinys) ir dar siaip 5 sezamo dapyliau (nzn kodel ne avokado pvz.) 100 vandens, 14 AZ Nr.3 emulsinio, GSE ir Vit. E po 18 lasu viskas. su vasku tai gera istorija gavosi
nes is pradziu dejau 7 gramus ziuriu gavosi labai skystai, tai pakaitinau ir sliukstelejau dar 7
siaip jis labiau skirtas pieneliams kaip supratau, bet tai visiskai ekspermento vedama dariau su juo, kad pamatyt kas per kurijozai gali gautis
bet ko visiskai nesitikejau, kad kremas patinka mano veido odai, nors tas vaskas lyg ir jauciasi, bet netempia ir nepleiskanoja, bent kolkas:)