Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(bella272 @ 2011 01 18, 09:23)
Labas visoms 4u.gif
Aš čia biški ne i temą. Gal kas galetu mane pakonsultuoti dėl apmokėjimo AZ.
Susidėjau viska i krepšelį, viskas kaip ir ok, gavau i el paštą duomenis banko, ties tuom ir pasimeciau. Ar darant pavedima nepaskaiciuos kaip tarptautinio. Bučiau dėkinga jei kas padėtu ir paaiškintu 4u.gif
Radus sia temute taip uzsinorejau ir as visko ismokti smile.gif

niekada nesu gavusi jokių banko duomenų - ten viskas yra daroma per mokėjimo sistemą ir apmoki iš LT turimos kreditinės ar kitokios internetiniams pirkimams skirtos kortelės, jei pervesi į jų banko sąskaitą - tai aišku, kad sumokėsi kaip už tarptautinį ax.gif
Atsakyti
Eh, kazka aš prisiveikiau 4u.gif per kalbos nemokejima, o butent tu apmokejimo langu google chrome nevercia. Jei teisingai suprantu po kiek laiko negave apmokejimo mano uzsakyma anuliuos.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 01 18, 11:05)
Eh, kazka aš prisiveikiau 4u.gif per kalbos nemokejima, o butent tu apmokejimo langu google chrome nevercia. Jei teisingai suprantu po kiek laiko negave apmokejimo mano uzsakyma anuliuos.

ko nevercia chrome galima issiversti atskirai per googlio verteja smile.gif o jei anuliuos teks detis krepsa is naujo.. ka as dabar ir darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 01 18, 10:05)

tol kol nėra apmokėjimo nėra ir užsakymo, nežinau ką ten gavote, bet jokių sąskaitų AZ nesiunčia, tik kai apmoki -gauni apmokėjimo kvitą ir antru laišku jau sąskaitą faktūrą -viskas. trečias laiškas būna, kad užsakymas jau renkamas, ketvirtas - jau išsiųstas.

kai sumeti viską į krepšą spaudi rejoindre la caissie, tada choisir la mode de paiement, tada pažymi, kad sutinki su taisyklėm, nori katalogo, tada pasirenki paeiment securise par carte bancaire, tada pasirenki korta ir spaudi effectuer la paiement. tada suvedi ten reikiamus skaičiukus ir spaudi mokėti ar kaip ten - tiesiog toliau eiti negaliu, nes tektų susimokėti už tai ko man nereikia biggrin.gif
jei apmokėjimas pavyksta išmeta lentelę su nr. ir suma.
Papildyta:
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 18, 11:03)
ko nevercia chrome galima issiversti atskirai per googlio verteja smile.gif o jei anuliuos teks detis krepsa is naujo.. ka as dabar ir darau biggrin.gif

jei darai išsaugoti krepšą - nieko jie neanuliuja, jis bus tol, kol pati jo neištrinsi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 18, 12:10)
jei darai išsaugoti krepšą - nieko jie neanuliuja, jis bus tol, kol pati jo neištrinsi

dabar jau zinau.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 18, 00:45)

Palomina, koki tu maisikli turi? mirksiukas.gif

mano tai pats paprasciausias nuo Jacobs kavos biggrin.gif nezinau net is kur jis pas mane atsirades g.gif

QUOTE(Flos @ 2011 01 18, 00:49)
O man neprigijo gaminiai su skystu emulsikliu.

man veidui irgi nelabai gaminiai su skystu emulsikliu.. riebina oda ir palieka blizgesi.. o va kuno odai tai patinka ir blizgesys nemaiso.. vienintelis vykes su juo gaminys, tai savaiminio idegio pienelis..
Atsakyti
Labas rytas,visoms 4u.gif

Jacobs kavoje,manau pieno putai skirtas plakiklis buvo.Tai as dabar sau garsiai mastau: jei Palomina toki naudoja,tai kazin gal tiktu ir toksai is Krinonos? g.gif
user posted image
Atsakyti
Tie plakikliai pienui nebrangus, esu maciusi buitines tech. parduotuvese, vat, kad ir toks http://www.parduodam...lakiklis-pienui smile.gif
Dariau ir as kunui krema su sviestmedziu ir hidrolatu be emulsikio, bet norejau, kad butu purus. Buvo kazkurioj temoj imestas filmukas kaip ji isplakti mikseriu, bet kai man mazo kiekio reikejo, tai as paemiau apvalia zema stikline, sudejau sviestmedi, aliejus ir plakiau su mediniu saukstu, vos vos mazesniu nei stiklines skersmuo. Plakiau sauksto kota sukant tarp delnu (taip kaip, kad ugni su pagaliukais iziebti) biggrin.gif. Gana greitai ir lengvai issiplake, o tada jau pyliau is akies hidrolata.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 01 18, 02:29)
Sveiki, gal galite ideti kokia nuoroda - ko reikia norint pasigaminti sampuna riebiems plaukams - gal kas esate gaminesi?

jei skaitote rusiskai, tai cia yra visko http://forum.aromart...read.php?t=3139
Atsakyti
[quote=Justina1,2011 01 18, 15:18]
jei skaitote rusiskai, tai cia yra visko http://forum.aromart...read.php?t=3139
Dekui skaitau rusiskai
smile.gif
Atsakyti
mergaites, o ka gaminates intymiai higienai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 17, 23:57)
o del tu stebuklingesniu sudedamuju daliu glicerina ir hialurona galima kartu vienoj priemonej naudoti?

galima naudoti ir kitus naturalius drekiklius, pelargoniju hidrolata, marulu alieju. Jie turi savybe pritraukti dregme ir sulaikyti ja ant odos
Atsakyti