Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Bransha @ 2011 01 17, 13:48)
Sveikos, merginos  4u.gif  nusprendziau ir as jungtis prie jusu.. pradesiu nuo muiliuko gamybos, tik noriu paklausti, kuo galima pakeisti ALYVMPALMIU alieju? Arba kur jo nusipirkti Klaipedoje?
O gal cia tas pats palmiu aliejus tiesiog, m?
Padekit  4u.gif

Maciau raudonuju palmiu aliejaus pirkti alieju parduotuvej BIG prekybos centre. Jei cia apie ta pati kalbam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 01 17, 11:48)
Galvoju pasigaminti koki misinuka po saules

Saltalankiu al. ir morku hidrolatas sove i galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2011 01 17, 11:48)
Galvoju pasigaminti koki misinuka po saules, pirkti nesinori, o vyras per atostogas tikrai pasvils. Galvoju deti kokosus, sviestmedi, pantenoli.. ka dar patartumet?

vanduo net kaip tik reikalingas, nes padės odą drėkinti, kuriai po saulės vonių tai ypač aktualu.

privardinti tai aš galėčiau visokių aliejų, tik viską susipirkti brangoka būtų taip ant smūgio - taip, sviestmedis, kokosai, tucuma sviestas -šitas itin patartinas, burity,sezamo aliejai, morkų, medetkų fitoliai, morkų hidrolatas, sojų co2, ženženio ekstaktas. esu dar visokiu ten miltelių ištraukas dariusi, bet LT tokių dalykų nėra pirkti.
Atsakyti
Atsiprasau, jei mano kl ne visai i tema ... Noriu susimaisyti ar aliejuku misinuka, ar koki kremuka, ar tiesiog panaudoti tinkamus ingridiantus saldant ledukus - kad galeciau stangrindi krutine blush2.gif . Gal ka patartumete?
Atsakyti
Reiktu produktu aprasymu (veduosi uzrasus. visi sie produktai is AZ)
ryziu proteinu,
augaliniu keramidu,
augalinio silikono,
silko proteinu,
Yangu ir Kukui alieju,
juoduju serbentu hidr.

Pagr. savybes ir panaudojima zinau ir siaip, domina platesni aprasymai smile.gif gal kuri turit? jei ne, eisiu verstis kuria diena is AZ psl.
Atsakyti
Etama, Kunigunda dekui. Eisiu pasirausti ka is jusu isvardintu gerybiu turiu smile.gif
Atsakyti
kur galima nusipirkti Klaipedoj GLICEROLI
Atsakyti
Kazkur skaiciau , kad galima svietmedzio alieju sumaisyti su ramuneliu hidrolatu . Ar reikia abu kaitinti ? Tai tada nereikia emulsinio vasko ? Ar tinka dar kokie "pagerinimai"? Reikia draugei su labai sausa oda. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 17, 19:44)
Kazkur skaiciau , kad galima svietmedzio alieju sumaisyti su ramuneliu hidrolatu . Ar reikia abu kaitinti ? Tai tada nereikia emulsinio vasko ?  Ar tinka dar kokie "pagerinimai"? Reikia draugei su labai sausa oda. Aciu.

nekaitinti.. ir dar kas svarbu nepermaisyti.. vasko nereikia.. o del pagerinimu.. ziurint kokie tie pagerinimai..
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif . Tai supratau, kad reikia sviestmedi sumaisyti su hidrolatu kaip "kose" . Gal patarkit del proporciju....... Pagerinti norejau arbatmedzio EA ar pelargoniju EA. Dar turiu medetku fitoli , a tiks jis i toki "kokteili" ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 17, 20:37)
Aciu uz atsakyma 4u.gif . Tai supratau, kad reikia sviestmedi sumaisyti su hidrolatu kaip "kose" . Gal patarkit del proporciju....... Pagerinti norejau arbatmedzio EA ar pelargoniju EA. Dar turiu medetku fitoli , a tiks  jis i toki "kokteili" ?

proporciju tai tikrai nepasakysiu, nes nezinau.. reikia tiesiog bandyti po truputi pilti hidrolata ir trinti su sviestmedziu.. medetku fitolio galima ipilti, bet tai turetu buti padaryta dar pries pilant hidrolata, be to, daug nepilk fitolio.. EA zinoma, kad gali ilasinti..
Atsakyti
Na va , jau "sumakalavau" kremuka : nilinis taukmedzio sviestas, abrikosu aliejus, medetku fitolis, sezamo aliejus, rugegeliu hidrolatas, pelargoniju EA. Gavosi neblogas, bet laabai jau riebus bigsmile.gif
mamos oda riebi , tai panasus kokteiliai netiks jau jai . O kremu gamyba doh.gif man dar kosmosas .... Ka cia jai sumaisius ? g.gif
Atsakyti