Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Labas rytas,mergytes smile.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 15, 23:10)
o as pasigaminau trecia kremuka  bigsmile.gif susirgau kremlige  biggrin.gif  :

as vakar irga dar trecia-ranku krema susimeistravau biggrin.gif miegoti ejau 2val nakties.Vyras sako jau dbr ir del sito is proto eisi? doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 01 16, 10:11)
Labas rytas,mergytes smile.gif
as vakar irga dar trecia-ranku krema susimeistravau biggrin.gif miegoti ejau 2val nakties.Vyras sako jau dbr ir del sito is proto eisi?  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Labas rytas! wink.gif ranku kremo receptuka gal galit parasyt? ax.gif mano ziema labai sausos rankos. Pabandziau sviestmedi, bet tik riebala duoda,o naudos jokios. Nusiplauni ir rankos sausos sausos,atrodo baisiai. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 00:10)
o as pasigaminau trecia kremuka  bigsmile.gif susirgau kremlige  biggrin.gif  blush2.gif gavosi nerealus  wub.gif dejau mango sviestuka, migdolu alieju, makadamijos riesutu alieju, avokado alieju, abrikosu kauliuku alieju, argano alieju, lavandu hidrolata, ylang ylang hidrolata, hialurona, ylang ylang ae, emulsini vaska ir vitamina E. Gavosi nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir susijunge super ir toks mielas pats , net paragaut norisi  bigsmile.gif
yahoo.gif  sokiai.gif
Sedziu issitepliojusi, visa patenkinta  thumbup.gif

bigsmile.gif kookios emocijos.. thumbup.gif

Aš irgi vakar dariau kremuką, bet nebuvau tokia patenkinta, nes galutinai įsitikinau, kad man nepatinka levandų kvapas. O kremo vandeninė dalis- levandų hidrolatas, tai tas kvapas dominuoja.. rolleyes.gif Kremą teko dovanoti mamai.. biggrin.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 11:00)
Labas rytas! wink.gif ranku kremo receptuka gal galit parasyt? ax.gif mano ziema labai sausos rankos. Pabandziau sviestmedi, bet tik riebala duoda,o naudos jokios. Nusiplauni ir rankos sausos sausos,atrodo baisiai. doh.gif  verysad.gif

man nėra geresnio tepalo rankoms, kaip kietų ir skystų aliejų mišinys... Man seniau žiemą irgi rankos tragiškai išsausėdavo, o dabar pastebėjau, kad nebeišsausėja. Tiesa, rankas plaunu natūraliu muilu ir tepu tik aliejų mišiniu.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 sausio 2011 - 10:30
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 10:00)
Labas rytas! wink.gif ranku kremo receptuka gal galit parasyt? ax.gif mano ziema labai sausos rankos. Pabandziau sviestmedi, bet tik riebala duoda,o naudos jokios. Nusiplauni ir rankos sausos sausos,atrodo baisiai. doh.gif  verysad.gif

proporciju nepasakysiu,nes is akies viska dejau,bet ingredientai tokie: biciu vaskas,kokosu,sviestmedzio,migdolu,avokadu ,argano al,levandu ir roziu hidrolatas, apelsinu EA ir benzoino dervos absoliutas.vakar vabai fainas kremukas buvo,siand is saldytuvo istraukiau,tai gavosi lupu balzamas lotuliukas.gif gal palaikius kambario temp,jis vel suminkstetu? g.gif
Atsakyti
bandysiu ir as si vakara kazka rankom pasidaryt,tik is sviestu turiu tik sviestmedi ir mango. Alieju tai visokiu. Rankos baisios,atrodo net kaip senos, nes labai sausos. Muila naturalu naudoju, bet reikia kazkuo labai labai maitint rankas. ax.gif Kas del levandu,man ju kvapas irgi nera labai jau mielas, bet jos patinka mano veidui thumbup.gif O emociju ir siandien pilna,nes niekas nepasikeite,niekas neatsiskyre,toks pat mielas kremukas wub.gif Kaip sustot nuo gamybos? biggrin.gif kremai trys, veidas tai vienas biggrin.gif
Atsakyti
As tai pagaliau uzsiakiau konservantu,tai labai laukiu,kada jie ateis ir tada pasidarysiu diiiiideli indeli kuno kremo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 12:50)
Kaip sustot nuo gamybos? biggrin.gif kremai trys, veidas tai vienas biggrin.gif

pastebejau, kad jei jau uzsikabinama tai ilgam biggrin.gif as va jau keli metai kaip vis ka nors megstu pasigaminti.. o paskutiniu metu ypac tai pamegau lotuliukas.gif ir kas fainiausia, kad kiekvienas bandymas vis geresnis ir geresnis gaunasi (pvz apie kremus kalbant).. jau isbandziau ivairius kremu gaminimo budus ir pagaliau pagaliau atradau, kas mano veido odai tinka idealiai.. ir jau galiu pasakyti, kad abejoju ar kada nors dar pirksiu veido krema, nes jau savo kremui priekaistu nebeturiu (as esu labai reikli).. vakar as irgi gaminausi si bei ta, vienas is ju buvo n-tasis kremas veidui lotuliukas.gif ikelsiu i blog'a ir recepta siandien..
o del to, kad veidas vienas, o kremu daug, tai.. yra gi dar kuno oda biggrin.gif ir ja palepint reikia.. tai dazniausiai taip ir buna, kad arba sutepu man neypatingai patikusius kremus kunui, arba jei kas nors nori, tai atduodu..
Atsakyti
As vis laukiu, Palominos nauju recepteliu... wub.gif man patinka paganyti akis i foto,nes labai graziai pateikiamos.. ax.gif
Atsakyti
Palomina, laukiam receptuku mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur galima nusipirkti indelių vandens burbulų formavimui? ax.gif
Atsakyti
vakar pasigaminau krema, ir pirma karta ismeginau aha vaisiu rugstis deti i krema. na visai patiko, bet veliau paskaiciau, kad negalima tepti paakiu, o krema veidui tai as naudoju visam veidui, ir paakiams tuo paciu... dabar galvoju, tai kas cia blogo gali buti, kad geriau netepti paakiu kremu su aha vaisiu rugstimi g.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 16 sausio 2011 - 14:18
sveikos,

gal galite pasidalinti savo kremu receptais, turiu ivairiausiu sviestu, alieju, bet savo veidui tinkamo dar neisradau, kazko pleiskanoja veido oda, turbut dregmes truksta smile.gif
Atsakyti